標題: GP出左MAGPUL沙色金身喎~~~~ [打印本頁]

作者: hin_1213    時間: 30-3-2010 12:47     標題: GP出左MAGPUL沙色金身喎~~~~

有跟埋小零件,唔知唔會唔會出埋點色呢?派米身太貴,呢個不失為一個平價選擇!
作者: Kane    時間: 30-3-2010 13:42

WOW!
作者: frank9394    時間: 1-4-2010 16:39

不過唔明點解唔分開上下身單件賣 ............

作者: hermanht    時間: 1-4-2010 17:06

Old New is 唔識串啦...
作者: lololo    時間: 1-4-2010 17:32

引用:
原帖由 hermanht 於 1-4-2010 17:06 發表
Old New is 唔識串啦...

作者: yeungm    時間: 1-4-2010 18:18

引用:
原帖由 hermanht 於 1-4-2010 17:06 發表
Old New is so 唔識串啦...
u missed a word la...
作者: kk3296    時間: 6-4-2010 20:13

引用:
原帖由 lololo 於 1-4-2010 17:32 發表

作者: Hkpolice-Psu    時間: 7-4-2010 19:04

引用:
原帖由 frank9394 於 1-4-2010 16:39 發表
  不過唔明點解唔分開上下身單件賣 ............

咁肉酸都有人要?
作者: sam524    時間: 7-4-2010 19:22

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-4-2010 19:04 發表

咁肉酸都有人要?
D沙色好怪...
如果真係上MAGPUL野應該會雙色...
作者: frank9394    時間: 8-4-2010 10:52

所以我買左黑色版本  
引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-4-2010 19:04 發表

咁肉酸都有人要?

作者: McDull    時間: 8-4-2010 11:01

隻沙色
作者: RGM-111    時間: 9-4-2010 01:30

引用:
原帖由 frank9394 於 8-4-2010 10:52 AM 發表
所以我買左黑色版本  
C兄 那裡有 黑色版賣呢'thank's
作者: frank9394    時間: 9-4-2010 11:57

好似要訂先有, 我都等左longtime, 聽講g&p好busy ........
gbb我都係新手, g&p好唔好就唔太清楚 ~~
http://www.gp-web.com/productspop.php?pid=2504
引用:
原帖由 RGM-111 於 9-4-2010 01:30 發表

C兄 那裡有 黑色版賣呢'thank's

作者: 防火門    時間: 10-4-2010 00:59

我都order左~

都係重未到~
作者: khkenny2    時間: 10-4-2010 01:22

保持觀望態度...
考完會考打game前先買...
作者: hakchun    時間: 12-4-2010 00:17     標題: C兄 那裡有 黑色版賣呢'thx..

C兄 那裡有 黑色版metal body賣呢'thank's all ching
作者: hin_1213    時間: 12-4-2010 01:16

引用:
原帖由 lololo 於 1-4-2010 17:32 發表

果然係OLD NEWS~~~
不過隻色睇實物唔係咁差,不過好難襯其他配就真~~~

我都好想要黑色呀,等得好心急......
作者: frank9394    時間: 15-4-2010 10:26

我支黑色版到左手, 真係唔知g&p搞乜, 原裝自己槍都可以插唔入隻甲 .........  要大汁,
另外上下身打開原本開唔晒, 睇真d, 原來前面耳仔圓周大左開唔到盡又要汁.

# 真失望 !  最基本入自己公司隻甲都入唔到, 根本唔係qc問題咁簡單 !
# 其他野就做得非常唔錯
作者: hin_1213    時間: 19-4-2010 16:42

引用:
原帖由 frank9394 於 15-4-2010 10:26 發表
我支黑色版到左手, 真係唔知g&p搞乜, 原裝自己槍都可以插唔入隻甲 .........  要大汁,
另外上下身打開原本開唔晒, 睇真d, 原來前面耳仔圓周大左開唔到盡又要汁.

# 真失望 !  最基本入自己公司隻甲都入唔到, 根本 ...
咁都得!?睇黎有都唔好買黑色囉.....
作者: ahbo    時間: 25-4-2010 23:06

係羅,我都入手。但原裝自己槍都可以插唔入隻甲 ......但可以點汁?
引用:
原帖由 frank9394 於 15-4-2010 10:26 發表

# 真失望 !  最基本入自己公司隻甲都入唔到, 根本 ...

作者: frank9394    時間: 26-4-2010 10:41

拆開下身搵野封住d孔位, 插個甲入去拉出 ..... 你會見到花既位, 咁就用把細平銼慢慢下身body !
要留意 ! 下身應該係有兩級, 最好汁平佢, 用手指去(了)下佢就知咩事
重有個放彈甲製, 你要又汁一汁 ...... 唔明又搵手了了佢, 你就會發覺佢厚左少少,
有少少凸左出來, 道理上就唔洗汁到同身一樣咁平, 不過就要唔好比佢起角, 因為就算個身入到位, 去到舍道又會卡住左, 我中文打得唔太好, 如果都係唔明我影相比你睇啦.
引用:
原帖由 ahbo 於 25-4-2010 23:06 發表
係羅,我都入手。但原裝自己槍都可以插唔入隻甲 ......但可以點汁?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0