標題: 原來VVE支PDW全開膛版本幾靚仔WOR~ [打印本頁]

作者: Hkpolice-Psu    時間: 5-5-2010 11:39     標題: 原來VVE支PDW全開膛版本幾靚仔WOR~

http://www.guns.com.hk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=4304&category_id=291&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=97

見呢排成日有人問, 其實我自己都心郁郁, 就搵下有無得就咁買啦, 睇尼應該有WOR, 不過幾錢就真係唔知喇
作者: papaj    時間: 5-5-2010 11:49

師兄你喺講緊成鎗定Kit呀?
作者: samXsum    時間: 5-5-2010 11:53

軍軍軍有寫牌仔話有 open bolt ver. 嫁 ~
作者: Hkpolice-Psu    時間: 5-5-2010 12:03

引用:
原帖由 samXsum 於 5-5-2010 11:53 發表
軍軍軍有寫牌仔話有 open bolt ver. 嫁 ~
係囉, 我覺得應該有得賣成槍, 等我問問先, 唔知如果我有得訂, 可能有得平, 唔知有幾多人有興趣?
作者: papaj    時間: 5-5-2010 12:13

成鎗有喇!小弟我係QXF同UX都見到有得賣.
價錢大概$21XX.(好似仲跟兩隻閘!
小弟我等緊8吋管.

PS:唔知點解台灣一早有8吋同10吋管賣,但喺香港就一直
       只有10吋版本????

作者: dougmak    時間: 5-5-2010 12:22

我等套kit,等到2046都仲未等到......
作者: lowa_sony    時間: 5-5-2010 13:05

我問過軍軍軍, open bolt verison is $18xx
作者: fai84    時間: 5-5-2010 14:52

但係我問左要2100.............
你有朋友價???
作者: dougmak    時間: 5-5-2010 16:34

我諗果位師兄講緊無marking價掛∼
作者: papaj    時間: 5-5-2010 16:39

引用:
原帖由 dougmak 於 5-5-2010 16:34 發表
我諗果位師兄講緊無marking價掛∼
yes!有marking喺$21XX
    冇marking喺$18XX
作者: 紗夢    時間: 5-5-2010 16:46

但係個bolt好似要用彈弓連住,要左扣右扣咁??
作者: fai84    時間: 5-5-2010 16:57

SORRY SORRY 我攪錯
作者: lololo    時間: 5-5-2010 18:12

小弟都好有興趣,琴日見筒供有,馬上走入去攞上手摸下。
支野真係幾唔錯,唯小弟覺得hand grip 同個身果一級,
而及佢條recoil spring真係有點怪。

所以都係等埋G牌先再考慮。
純個人感想,如有得罪,請多多包涵!
作者: papaj    時間: 5-5-2010 19:52

引用:
原帖由 lololo 於 5-5-2010 18:12 發表
小弟都好有興趣,琴日見筒供有,馬上走入去攞上手摸下。
支野真係幾唔錯,唯小弟覺得hand grip 同個身果一級,
而及佢條recoil spring真係有點怪。

所以都係等埋G牌先再考慮。
純個人感想,如有得罪,請 ...
咸魚青菜,各有所愛啫.而且各有各玩,只要喺善意討論,而
唔喺惡意批評又有何得罪之理呢?
不過小弟我成手都喺VVE閘,睇怕都好難逃出佢嘅魔掌....

作者: NARUSEGAWA    時間: 6-5-2010 09:43

黑色長管版.......
的確唔錯......
作者: hakchun    時間: 7-5-2010 00:08     標題: 回覆 4# 的帖子

平幾錢ar ching....黑色長管版 no marking?
thx
作者: phantomDx    時間: 7-5-2010 00:23

我都有興趣
如果有得團購,有得平的話
不過個grip可唔可以要KAC 唔要VVE的牌子

作者: kk3296    時間: 7-5-2010 20:20

其實我好有興趣架,不過從未玩過WE GBB, 想知呢支PDW幾個要點,
1) 性能及穩定性
2) 買返嚟駛唔駛執(或者大執, 怕自己執唔掂)
3) 耐用程度等等(BLOT LOCK, MAGAZINE)
對呢支槍真係好有FEEL, 唔該晒
作者: browning    時間: 13-5-2010 03:03     標題: 請問we pdw open bolt 有 marking 短版有得賣未呀?

如題,
還有想問那裡可以買到短身既棍仔同埋俾pdw 用既 ris cover?
thanks
作者: EF+LOK    時間: 13-5-2010 16:23

I just want 短版 open bolt kit..
作者: yiuyiusiu    時間: 13-5-2010 20:32

己有鳥 ! 請移玉步到廣華街生根查詢
題外話
今日見到傳聞個下身比人擺左係門口喎
作者: sam524    時間: 13-5-2010 20:35

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 13-5-2010 20:32 發表
己有鳥 ! 請移玉步到廣華街生根查詢
題外話
今日見到傳聞個下身比人擺左係門口喎
set下身要$17xx...
不過cnc...算...
遲d買支pdw玩下...
作者: lololo    時間: 14-5-2010 00:55

引用:
原帖由 sam524 於 13-5-2010 20:35 發表

set下身要$17xx...
不過cnc...算...
遲d買支pdw玩下...
甘快減價??今日見到!^*)..
真係有少少衝動!!
作者: fai84    時間: 14-5-2010 01:00     標題: 回覆 5# 的帖子

唔係減價,係個cnc下身17xx
但係無marking 版都係18xx,非常吸引
作者: westdog    時間: 14-5-2010 01:13

重點係個cnc下身造得好靚靚阿~~~
不過無錢玩鳥...
作者: fai84    時間: 14-5-2010 01:24

重點係個握柄
唔知係唔係我之前既提議,佢先出?
作者: EF+LOK    時間: 14-5-2010 12:42     標題: 我想問WE PDW 8吋 open bolt kit 幾時有貨?

如題.

AND , TSZ下身洗唔洗執位?

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0