標題: 林寶 ~ 林寶 ~ [打印本頁]

作者: 亞龍    時間: 12-6-2010 01:17     標題: 林寶 ~ 林寶 ~

今次有好多人要多謝
多謝 楊大俠 及 黃先生 的安排,比機會我去見識見識
多謝 Simon Ku 借出名車一部作拍攝之用
多謝 Jerry 幫手小弟Set燈
多謝 Model Mandy Yuen 及 Fifi Man 的到來
當日小弟set燈很慢,下次會改進D,會快D同靚D的......
今次對小弟來講,係一次很好的經驗,第一次為咁大架車去打燈,架車重要係全黑的,
要打到架車出,Model的燈光又要靚,完來是很難的.......
今次的不完美,正是下次進步的原動力,
好多謝以上各位的信任,比機會我呢個小小的燈童,為大家服務!!
現貼上部份,如有興趣,可到我的相簿觀看 http://www.fotop.net/dragon_baby/lamborghini

作者: 1233    時間: 12-6-2010 01:29

林寶......完全集中左係車到
作者: 亞龍    時間: 12-6-2010 03:58

引用:
原帖由 1233 於 12-6-2010 01:29 發表
林寶......完全集中左係車到
就係因為架車太靚太勁,整到我當日打燈同影相都打亂哂,成晚就得架車黎,個人又就唔到,影到個人黎,架車又唔靚......................唔,都係功力有限,力不從心........
作者: 1233    時間: 12-6-2010 04:00

架車影得太靚
作者: 亞龍    時間: 12-6-2010 15:53

今個星期都重有一場,又係香車美人,唔知進唔進步到呢
作者: Zeiss    時間: 12-6-2010 16:11

引用:
原帖由 亞龍 於 12/6/2010 01:17 AM 發表
今次有好多人要多謝
多謝 楊大俠 及 黃先生 的安排,比機會我去見識見識
多謝 Simon Ku 借出名車一部作拍攝之用
多謝 Jerry 幫手小弟Set燈
多謝 Model Mandy Yuen 及 Fifi Man 的到來
當日小弟set燈很慢,下次會改 ...
Diablo VT丫!!!!

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0