標題: 選擇GBB問題 [打印本頁]

作者: jerjer    時間: 18-7-2010 13:37     標題: 選擇GBB問題

師兄們好,小弟一路都想加入GBB行列,但真係唔知點揀好.....因為
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 13:38

因為咩
作者: Guns_Rookie    時間: 18-7-2010 13:47

因為.....爛尾
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 13:56

引用:
原帖由 19940827 於 18-7-2010 13:47 發表
因為.....爛尾
因心機搞的, 好多野都可以學番黎既...
作者: sam524    時間: 18-7-2010 14:21

GBB係玩recoil...
玩像真...
唔可以同AEG比...
GBB真係好好玩...

作者: horenhim    時間: 18-7-2010 14:59

GBB是個火炕
作者: silvano126    時間: 18-7-2010 16:37

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2010 14:21 發表
GBB係玩recoil...
玩像真...
唔可以同AEG比...
GBB真係好好玩...

讚好
玩過一次AEG就唔想再玩
作者: jerjer    時間: 18-7-2010 17:02

因為睇過好多師兄嘅post之後覺得好難有一枝表現穩定嘅、所以一直都卻步,但aeg又好悶、悶到唔想玩。因為d錢好辛苦搵同儲返嚟、唔想胡亂買咗之後後恢,所以喺決定買之前想各位師兄俾吓意見。如果從穩定性、耐用度、彈夾、後備配件易搵度而言,井記好定俾多d砌枝P牌好呢?定係就算玩到P牌嘅級數都好難獲得穩定性?麻煩各位師兄俾意見,感激萬分!
作者: jerjer    時間: 18-7-2010 17:05

唔知點解開頭會爛尾…hahaha.
作者: seamoncheng    時間: 18-7-2010 17:06

講後備配件多就梗係wa system啦
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 17:22

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 17:02 發表
因為睇過好多師兄嘅post之後覺得好難有一枝表現穩定嘅、所以一直都卻步,但aeg又好悶、悶到唔想玩。因為d錢好辛苦搵同儲返嚟、唔想胡亂買咗之後後恢,所以喺決定買之前想各位師兄俾&# ...
一分錢一分貨, Prime級數的CNC是誤差小D, 都好小出事.
粗用的, 鍛造的Ino亦唔錯.
但就唔好買豬P啦.
而最近的Kings岩屎 Overall評語唔錯.
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 18:04

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 17:02 發表
因為睇過好多師兄嘅post之後覺得好難有一枝表現穩定嘅、所以一直都卻步,但aeg又好悶、悶到唔想玩。因為d錢好辛苦搵同儲返嚟、唔想胡亂買咗之後後恢,所以喺決定買之前想各位師兄俾&# ...
除了w@,gp,ka,kj等wa sysem外
樓主可以諗諗we
因為槍,彈匣有保養
出事就去軍軍軍
怕煩可以諗諗
作者: landy    時間: 18-7-2010 18:05

好多人玩過WA系統又轉WE...又有人玩過WE系統又轉WA...
真是睇你係為玩槍而買槍,定為打GAME而買槍。
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 18:13

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 18:05 發表
好多人玩過WA系統又轉WE...又有人玩過WE系統又轉WA...
真是睇你係為玩槍而買槍,定為打GAME而買槍。
wa唔合意,出事時諗we
we唔合意,出事時諗wa
作者: landy    時間: 18-7-2010 18:21

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 18:13 發表

wa唔合意,出事時諗we
we唔合意,出事時諗wa
所以兩個系統都玩下。
先玩國狗WA, 包你學到點整槍。之後再轉玩WE來比較。
作者: victorlee48    時間: 18-7-2010 18:52

引用:
歡迎你加入GBB行列~~
我自己用緊inokatsu M4 2010 version, 買返來之後自己整過少少已經有頗穩定既表現
簡單來講我只換了hop up rubber, bolt stop, 同埋用沙紙磨過上彈位(解決碎彈問題)
當然可能係我好彩~~我都聽過有好多師兄投資了很多錢同心機都吾滿意
你講既P牌係指PRIME嗎? 我本來都有考慮過, 不過要自己慢慢砌所以放棄了~~
作者: jerjer    時間: 18-7-2010 20:15

無錯係Prime,咁請問師兄你枝Ino用咩夾同換咗邊隻bolt stop?10版可否用agm夾呢?同埋要唔要換內管?好多問題,麻煩晒師兄!
作者: jerjer    時間: 18-7-2010 20:19

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 18:04 發表

除了w@,gp,ka,kj等wa sysem外
樓主可以諗諗we
因為槍,彈匣有保養
出事就去軍軍軍
怕煩可以諗諗
如果出咗open bolt嘅M4我會認真諗諗
作者: seamoncheng    時間: 18-7-2010 20:22

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 20:19 發表

貢你都係玩wa system啦....都唔知佢個open bolt要等到幾時
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 20:25

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 20:19 發表

無禁快
其實銅心都有佢好處
係冬天打game就知
買we黎試試
如果買左返黎唔岩ge咪放
一定有人要

作者: hklovers    時間: 18-7-2010 22:25

we 都可以試下pdw.......都ok.......又有open bolt.......blow back 都唔細!!!!!!!!
我都有一支wa m4......blow back 係大d.......but 好多野搞........唔似we, 一買返唻就玩!!!!!!!
作者: jerjer    時間: 18-7-2010 22:27

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 20:25 發表

無禁快
其實銅心都有佢好處
係冬天打game就知
買we黎試試
如果買左返黎唔岩ge咪放
一定有人要
師兄嘅建意都好,但我個人偏向開膛式多d,最大問題係金錢有限 ,唔想用幾仟試完又再試 ,只想確定一個方向去進發
作者: jerjer    時間: 18-7-2010 22:30

引用:
原帖由 hklovers 於 18-7-2010 22:25 發表
we 都可以試下pdw.......都ok.......又有open bolt.......blow back 都唔細!!!!!!!!
我都有一支wa m4......blow back 係大d.......but 好多野搞........唔似we, 一買返唻就玩!!!!!!!
小弟只愛M4
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 22:32

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 22:27 發表

師兄嘅建意都好,但我個人偏向開膛式多d,最大問題係金錢有限 ,唔想用幾仟試完又再試 ,只想確定一個方向去進發
自己體會下
人人唔同
我都探路中.....
作者: jerjer    時間: 18-7-2010 22:34

[我都有一支wa m4......blow back 係大d.......but 好多野搞........唔似we, 一買返唻就玩!!!!!!! [/quote]
乜都唔使攪就玩得?
作者: sam524    時間: 18-7-2010 22:35

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 22:34 發表

乜都唔使攪就玩得?
其實係...
作者: adlar    時間: 18-7-2010 22:39

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2010 22:35 發表

其實係...
不過玩兩玩壞E樣壞嗰樣
作者: sam524    時間: 18-7-2010 22:40

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:39 發表

不過玩兩玩壞E樣壞嗰樣
咁又唔係WOR...
我支野冇壞過...
作者: seamoncheng    時間: 18-7-2010 22:41

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:39 發表

不過玩兩玩壞E樣壞嗰樣
咁又未至於咁差
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 22:43

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 22:34 發表
乜都唔使攪就玩得?
一個個人啦
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 22:44

引用:
原帖由 seamoncheng 於 18-7-2010 22:41 發表

咁又未至於咁差
你支m4 ok嗎
作者: seamoncheng    時間: 18-7-2010 22:46

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 22:44 發表

你支m4 ok嗎
落番d羅c膠應該無咩問題
作者: adlar    時間: 18-7-2010 22:46

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 22:44 發表

你支m4 ok嗎
我支金弓m4 GBB係咁
作者: seamoncheng    時間: 18-7-2010 22:49

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:46 發表

除左個hop-up仲有咩問題呀
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 22:50

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:46 發表

GBB 呢家野真係睇采數, 我支JG打左半年有多(10月買), 只係換左仿派米AEG Hop Up座, Buffer同鋼bolt lock, 今日都仲係精神
個Mag仲成日跌落地版, 都係無事(無改過)
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 22:54

引用:

無事喎
係匣漏氣......
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 22:56

引用:
原帖由 CWHS 於 18-7-2010 22:50 發表

GBB 呢家野真係睇采數, 我支JG打左半年有多(10月買), 只係換左仿派米AEG Hop Up座, Buffer同鋼bolt lock, 今日都仲係精神
係喎
係時候要換bolt,飛機,hop up膠
作者: adlar    時間: 18-7-2010 22:57

引用:
原帖由 seamoncheng 於 18-7-2010 22:49 發表

除左個hop-up仲有咩問題呀
匣漏氣
BOLT爆左,BOLT LOCK壞左
大大小小問題不能全錄
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 22:59

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:57 發表

匣漏氣
大大小小問題不能全錄
匣咩位漏?
比人修理啦(qxf)
BOLT爆左,BOLT LOCK壞左可以換......
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 22:59

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 22:54 發表

無事喎
係匣漏氣......
師兄, 我隻匣試過一次打到無哂氣, 唔記得入番D氣三日後, 入氣時谷唔番個Value上黎(唔關切氣片事), 搞到差唔氣.
最後由佢差, 又由佢漏, 過左兩三分鐘, 竟然又無事 我個匣係屋企仲要成日跌落地(硬地版)
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 23:00

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 22:57 發表

匣漏氣
大大小小問題不能全錄
匣漏氣同BOLT LOCK就易搞啦, 但.....BOLT點爆法
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 23:02

引用:
原帖由 CWHS 於 18-7-2010 22:59 發表

師兄, 我隻匣試過一次打到無哂氣, 唔記得入番D氣三日後, 入氣時谷唔番個Value上黎(唔關切氣片事), 搞到差唔氣.
最後由佢差, 又由佢漏, 過左兩三分鐘, 竟然又無事 我個匣係屋企仲要成日跌落地(硬地版)
我係gp同ks的wa佬漏
gp wa佬漏$200.....
ks叫人修理都係100到
放左佢又唔係
唔放左佢又唔係
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 23:04

引用:
原帖由 CWHS 於 18-7-2010 22:59 發表

唔好跌禁多
自己修理會好難....
作者: adlar    時間: 18-7-2010 23:05

引用:
原帖由 CWHS 於 18-7-2010 23:00 發表

匣漏氣同BOLT LOCK就易搞啦, 但.....BOLT點爆法
個Loading Nozzle Set爆咗一部份
(可能唔算爆BOLT)
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 23:08

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 23:04 發表

唔好跌禁多
自己修理會好難....
次次都甩手  好采隻匣同地版都無事
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 23:09

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 23:05 發表

(可能唔算爆BOLT)
換啦....
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 23:10

引用:
原帖由 adlar 於 18-7-2010 23:05 發表

(可能唔算爆BOLT)
咁就買番飛機, Bolt Lock, 整埋隻匣就精神哂啦
作者: landy    時間: 18-7-2010 23:18

我把GP冇打一排,早個星期準備打cqb想上D油啦,跟手試下槍,點知5個匣有3個漏 ...唔怕,打室內仲有2隻PROWIN匣夠打啦.... ...點知試多幾下 爆機咀....
不過我已經買定一隻後備bolt carry & 2 x Nozzle... .....BUT ......又打爆機!!!!
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 23:20

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:18 發表
我把GP冇打一排,早個星期準備打cqb想上D油啦,跟手試下槍,點知5個匣有3個漏 ...唔怕,打室內仲有2隻PROWIN匣夠打啦.... ...點知試多幾下 爆機咀....
不過我已經買定一隻後備bolt carry & 2 x Nozzle... ...
我一月打完
7月先用
3個匣2隻漏
作者: Vindicator    時間: 18-7-2010 23:21

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:18 發表
不過我已經買定一隻後備bolt carry & 2 x Nozzle... ...
咩牌子bolt
作者: landy    時間: 18-7-2010 23:24

但第二晚我朋友搵到自己10幾年前買入既WE M4, 咩都冇攪就俾我玩...除左得2隻匣60BBs,好快俾我打晒,我一丁點都冇投訴
作者: sam524    時間: 18-7-2010 23:25

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:24 發表
但第二晚我朋友搵到自己10幾年前買入既WE M4, 咩都冇攪就俾我玩...除左得2隻匣60BBs,好快俾我打晒,我一丁點都冇投訴
10年!?
作者: landy    時間: 18-7-2010 23:26

引用:
原帖由 Vindicator 於 18-7-2010 23:21 發表

咩牌子bolt
1隻GP正,1隻WA負,1隻大流量唔知咩牌子跟BOLT一齊既
作者: CWHS    時間: 18-7-2010 23:27

引用:
原帖由 sam524 於 18-7-2010 23:25 發表

10年!?
無記錯WE GBB M4好似係09年初出
作者: landy    時間: 18-7-2010 23:29

呵呵...可能有了,佢連石油氣吹彈喉槍都仲收藏在家中...
作者: sam524    時間: 18-7-2010 23:31

引用:
原帖由 landy 於 18-7-2010 23:29 發表
呵呵...可能有了,佢連石油氣吹彈喉槍都仲收藏在家中...
WE出GBB先2年...
作者: landy    時間: 18-7-2010 23:31

我鬼知WE有幾久年紀咩 ...見到把槍,好像响地低搵出來一樣勁舊囉
作者: landy    時間: 18-7-2010 23:33

咿....咁我買嗰把都唔舊喔
作者: victorlee48    時間: 18-7-2010 23:51

引用:
原帖由 jerjer 於 18-7-2010 20:15 發表
無錯係Prime,咁請問師兄你枝Ino用咩夾同換咗邊隻bolt stop?10版可否用agm夾呢?同埋要唔要換內管?好多問題,麻煩晒師兄!
我用PROWIN 同 bomber 都有﹐bomber就比較FIT位﹐prowin 就稍為打得順少少﹐總括來講兩個牌子都可以~
agm 我未試過, 不過我覺得你既然玩得inokatsu, 不妨用返的好少少既夾~
內管同穩定性無關﹐換吾換就睇你自己要求啦~
作者: 亞mac    時間: 19-7-2010 00:22

引用:
原帖由 victorlee48 於 18-7-2010 23:51 發表

我用PROWIN 同 bomber 都有﹐bomber就比較FIT位﹐prowin 就稍為打得順少少﹐總括來講兩個牌子都可以~
agm 我未試過, 不過我覺得你既然玩得inokatsu, 不妨用返的好少少既夾~
內管同穩定性無關﹐換吾換就睇你自己 ...
agm一般,無bomber咁好用同易流氣
作者: jerjer    時間: 19-7-2010 01:52

引用:
原帖由 victorlee48 於 18-7-2010 23:51 發表

內管同穩定性無關﹐換吾換就睇你自己 ...
咁師兄你換咗邊隻bolt stop,thx.
作者: victorlee48    時間: 19-7-2010 09:48

引用:
原帖由 jerjer 於 19-7-2010 01:52 發表

咁師兄你換咗邊隻bolt stop,thx.
RA tech~
作者: jerjer    時間: 19-7-2010 10:26

thx c hing
作者: rho837    時間: 19-7-2010 13:10

買M4 GBBR之前可以同班C-Hing去乜乜軍軍軍馮吉鄉玩一次! 乜系统都有人玩! 睇人玩又惜佢地啲槍試吓就最好ga啦! 到時咪知想買YYE or YYA系统....... 個系統係"真係"得(掂)既! 到時你想放幾多錢改都唔成問題! 徑過一般慢長試槍後我就揾左YYE系統做改槍platform啦.......!

作者: jerjer    時間: 19-7-2010 21:11     標題: 回覆 64# 的帖子

多謝師兄嘅意見。
作者: Castlevania    時間: 19-7-2010 21:18

wa system只諗prime/井勝/R.S
其他?88!
作者: jerjer    時間: 19-7-2010 23:03     標題: 回覆 66# 的帖子

係丫,如果wa sys只諗prime & 井勝
作者: enzo    時間: 19-7-2010 23:20

有冇諗過mp7????作戰能力直迫m4gbb
而且準確性,耐用性同穩定性都好高
作者: landy    時間: 20-7-2010 00:29

引用:
原帖由 enzo 於 19-7-2010 23:20 發表
有冇諗過mp7????作戰能力直迫m4gbb
而且準確性,耐用性同穩定性都好高
ksc mp7 超好玩....玩到你唔停得手
作者: jerjer    時間: 20-7-2010 02:44     標題: 回覆 68# 的帖子

無丫,都係鐘意m4多d
作者: victorlee48    時間: 20-7-2010 11:23

引用:
原帖由 jerjer 於 20-7-2010 02:44 發表
無丫,都係鐘意m4多d
haha~~buy inokatsu lar~~~~
u like CQB version or normal M4?
作者: jerjer    時間: 20-7-2010 11:49     標題: 回覆 71# 的帖子

normal la,如果短嘅話就會考慮Bom Ber MK18
作者: rho837    時間: 20-7-2010 12:04

都係gha! 自己覺得最新板本井性點都高過派仔啲啲.......買左唔會後悔, 因為佢點都係最貴個幾支其中之一! 計GBBR新仔或我呢啲dummy玩家來講新板井性係最好最實際! 如果連佢都出事的話(如果的話)! 其他同類系统產品就可以好大幾會慳翻啦因為最貴嘅以經玩左啦! 到其時如果要"上訴"就可以試YYE! 再覺得唔咪太好重可以再上多一次訴買"企J"! 如此一定味必死錯人.......
作者: jerjer    時間: 20-7-2010 13:27     標題: 回覆 73# 的帖子

唔好撚化我啦師兄 你都放低咗你d井#投入咗YYE la 但何解師兄覺得最新板井性比派仔高dd?邊部份優勝d?同埋有個問題想問吓師兄,其實YYE可唔可以好似YYA咁買parts自組一枝呢?因為我見YYE都有唔小parts,thx.
作者: rho837    時間: 20-7-2010 17:28

#74!

呵! 買YYE係個人撰擇. 點解本人覺得井性會比泒仔高級啲啲只係個名氣及佢上下身啲料及生產質量的確比起珍窗身造法好好好同樣(eg. 鍛鋁合金, hard andoised layer及再電黑), 同時成品槍出盒都係幾仟, 整支派仔一啲都唔平如果有要求! 淨係買珍窗外皮配件都過皮重味計調教等等費用,  但直接買支井性就方便得多, 尤其是當你賣槍時支井性成支原裝連盒連夾連單據放, 令買家"接手"時清楚知道有乜野要整, 而其如所有後加珍槍補品可以分開賣! 一舉兩得! 如果支野係派仔就麻煩啦淨拆個二手舊身唔賣得多錢! 成支派仔放一定唔吸井牲同珍品分開放收得多錢!

玩YYE可以自組一支! 不過係比有要求之人為有"數"等同再加切派仔道理一樣! 否則都係買成槍交為著數得多.

講時講試打場game先致買啦! Shoot round first talk

作者: dexter01107    時間: 20-7-2010 18:21

唔知ra tech FOR WE d野耐唔耐用呢.....
作者: rho837    時間: 20-7-2010 18:30

我買左! 應該OK wor!
作者: jerjer    時間: 21-7-2010 00:48     標題: 回覆 75# 的帖子

thx c hing
作者: magicianmax    時間: 21-7-2010 13:33

其實真係睇左好多文,總括後好想知道以下的事︰

1.質量最好的會係 "井升" 同 '獨蛇" ?但係是否真係值得咁貴呢?
2.如果係""我們牌 / k + j / king岩士""三個中價的m4 gbb…
   -[我們牌] 有 [軍軍軍]保養
   -[k + j] 係日本小林先生 設計
   -[king 岩士]  可以塞海錦較力
  如果係…那一支會比較耐打呢?

因小弟只可以買一支gbb…
如果可以一係一步到位唔駛麻.貴d都可以…
如果貴的都係要改要汁的話…咁不如中價槍 買多隻匣好過…
作者: victorlee48    時間: 21-7-2010 13:55

引用:
原帖由 jerjer 於 20-7-2010 11:49 發表
normal la,如果短嘅話就會考慮Bom Ber MK18
icic~~both are good choice~~~

u wont regret buying either one~
作者: jerjer    時間: 21-7-2010 14:58     標題: 回覆 79# 的帖子

VFZ都係中價丫,一步到位lee四個字我記億中只喺PT凸同Prinne嘅post度出現過
作者: jerjer    時間: 21-7-2010 15:03     標題: 回覆 80# 的帖子

I think so,遺憾嘅係現階段我只可攪一枝,所以真係要諗清諗楚
作者: jerjer    時間: 21-7-2010 15:26

其實我想問吓井星外管可否用喺Prinne身度同用唔用到Prinne Hop up座,另外Prinne hop up座有兩隻,一隻用aeg管另一隻用pdi gbb管,邊隻效能好d呢?請問有無師兄可以話我知?thx a lot
作者: horenhim    時間: 21-7-2010 15:27

引用:
原帖由 magicianmax 於 21-7-2010 13:33 發表
其實真係睇左好多文,總括後好想知道以下的事︰

1.質量最好的會係 "井升" 同 '獨蛇" ?但係是否真係值得咁貴呢?
2.如果係""我們牌 / k + j / king岩士""三個中價的m4 gbb…
   -[我們牌] 有 [軍軍軍]保養
...
KJ對岸論壇有被提及金屬殼脆皮問題, 但基本性能甚佳
KA外觀OK, M4A1 1.8K到有交易
作者: rho837    時間: 21-7-2010 17:02

本人都睇過啲關於 企J GBBR M4 論壇! 支槍的設計平臺係"正"又唔係複雜! 其實所有GBBR耐用性都係健基於簡單機械運作及物料配合為籃本. 我認為"小林白白"設計出來的GBBR係屬於最實用平臺. 雖然未擁有, 但從客觀看所得出自已的結論.

有冇人玩企J? 可否講吓的長短處給大家聽吓?
作者: Ethan_meu    時間: 22-7-2010 00:06

不如師兄你講有幾錢'筆直'好過啦
唔係亂今講咪又係得個講字
作者: M14A1    時間: 22-7-2010 20:20

引用:
原帖由 horenhim 於 18-7-2010 14:59 發表
GBB是個火炕
wargame也是個火炕
作者: L.wai    時間: 25-7-2010 01:47

vfc同KA 小弟正2選1中
兩個內部原裝耐久度究竟有多少斤兩?
作者: Kungz    時間: 25-7-2010 12:07

引用:
原帖由 L.wai 於 25-7-2010 01:47 發表
vfc同KA 小弟正2選1中
兩個內部原裝耐久度究竟有多少斤兩?
考慮VF屍既可以等八月出既MK18 mod 1,因為係內部用鋼parts,不過唔知會唔會又放飛機…
作者: laijackie13    時間: 27-7-2010 19:50

WE 支scar唔錯,又平!又易攪!
作者: 囧樣佬    時間: 29-7-2010 12:56

引用:
原帖由 CWHS 於 18-7-2010 22:50 發表

我支jg都好得wo
旦系hopup真系...用0.25關左hopup都抄- -
隻夾一d流氣都冇,其實有冇ching會買jg既夾試下?
不過下個星期就同佢永別la

p.s 個MAG成日跌落地版(睇下我signature)
作者: 061084    時間: 31-7-2010 19:14

引用:
原帖由 Kungz 於 25/7/2010 12:07 PM 發表

考慮VF屍既可以等八月出既MK18 mod 1,因為係內部用鋼parts,不過唔知會唔會又放飛機…
C兄,小弟想問下遲D出的VFC SCAR-L會唔會內部又用鋼件?(不過唔知要等到幾時)

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0