標題: [認真] 感情轉淡...就係死症? [打印本頁]

作者: 匿名    時間: 2-8-2010 05:23     標題: 感情轉淡...就係死症?

女朋友同我講感情淡左...冇左拍拖既感覺...好似普通朋友咁...搵唔番果種火花...
近一星期正正常常...只係呢兩個月覺得佢真係對我冷淡左...
淨係救到可以比d時間佢...
係咪感情淡左...就要行到呢個地步...
作者: mujiadam    時間: 2-8-2010 09:36

....好多時...過左三個月咁上下就會有咁既感覺...因為已經唔再新鮮
作者: 匿名    時間: 2-8-2010 09:47

我都知頭3個月係熱戀期, 正正常常發生咩事都當冇野架喇...
但我唔甘心就係因為冇左拍拖感覺就判死刑....唔甘心...
作者: Hkpolice-Psu    時間: 2-8-2010 09:48

我會覺得問題可能係響你度, 但係佢亦唔見得有俾心機去解釋, 所以...佢遲早會同你講分手, 早佢一步吧
作者: fay_927    時間: 2-8-2010 10:22

去個旅行喇
作者: xhirt    時間: 2-8-2010 12:18

http://www.youtube.com/watch?v=N8I0Y9fSR0w

變色感情誰人留得住
再等癡情回流殊不易
太多淒淒楚楚的心事
你不知道
亦不想講你知
作者: Paul    時間: 2-8-2010 12:36

引用:
原帖由 fay_927 於 2-8-2010 10:22 發表
去個旅行喇
布吉
作者: 匿名    時間: 2-8-2010 12:41

其實已經算係講左...只係冇講"分手"呢個term
依家我搵佢, 佢都好膚淺或者sms好耐先應我/唔應
不過我都係抱住要分手...等佢講, 反正想分手既唔係我
算係比d時間自己接受下...太突然了...
雖然可能問題一早係度, 大家收收埋埋冇講
但佢講呢樣野同冇事既時候, 只係1日之隔
作者: 匿名    時間: 2-8-2010 12:42

引用:
原帖由 fay_927 於 2-8-2010 10:22 發表
去個旅行喇
澳門唔知算唔算旅行...
前排同佢行晒大半個澳門再去完睇she演唱會仲要溜留澳門
作者: Hkpolice-Psu    時間: 2-8-2010 14:08

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-8-2010 12:41 發表
雖然可能問題一早係度, 大 ...
所以呢...做男人,酒脫D,分手都俾D風度,你講先,大家都好下台

無謂拉拉扯扯啦....
作者: 餅    時間: 2-8-2010 20:33

引用:
原帖由 Anonymous 於 2-8-2010 12:41 發表
雖然可能問題一早係度, 大 ...
除非你專登唔想mount , 如果唔係你呢種等佢講既態度

實搞到明明有得mount 都變冇

花多D 小心思 , tun下佢

挽救過 , 就算失敗你都過得人過得自己
作者: 匿名    時間: 3-8-2010 03:00

引用:
原帖由 於 2-8-2010 20:33 發表

除非你專登唔想mount , 如果唔係你呢種等佢講既態度

實搞到明明有得mount 都變冇

花多D 小心思 , tun下佢

挽救過 , 就算失敗你都過得人過得自己
其實真係mount唔到...唔係我唔想mount...而且佢真係諗得好清楚
係唔知點挽救, 因為我做咩講咩, 連普通一句說話, 佢都係"哦" 答我
佢已經唔再想理我
今晚最後解決了, 好好地做番朋友
作者: 衰人    時間: 3-8-2010 03:57

俾心機仲有大把女仔等住師兄哦
講真由濃轉淡係必經過程......唔通日日都可以激情咩...1年得2年得噤第3年又點呢....我覺得唔一定只係師兄問題既
作者: Hkpolice-Psu    時間: 3-8-2010 12:32

引用:
原帖由 Anonymous 於 3-8-2010 03:00 發表

其實真係mount唔到...唔係我唔想mount...而且佢真係諗得好清楚
係唔知點挽救, 因為我做咩講咩, 連普通一句說話, 佢都係"哦" 答我
佢已經唔再想理我
今晚最後解決了, 好好地做番朋友
係一件好事....諗諗下可能佢識左第2個都唔奇....
作者: mujiadam    時間: 3-8-2010 15:54

好!做得好
作者: 匿名    時間: 3-8-2010 17:39

其實今次都學左好多野, 好多野反而係自己做得唔好
原來起左間"屋", 唔係得閒多d去"參觀"去"住"下就得
係要做"保養"同"維修", 先唔會"日久失修" 變左"危樓"

仲有多謝各位師兄關心
只係今次"塌樓"非常突然...有種唔甘心既感覺...

作者: Keona    時間: 4-8-2010 02:50

引用:
原帖由 Anonymous 於 3/8/2010 05:39 PM 發表
其實今次都學左好多野, 好多野反而係自己做得唔好
原來起左間"屋", 唔係得閒多d去"參觀"去"住"下就得
係要做"保養"同"維修", 先唔會"日久失修" 變左"危樓"

仲有多謝各位師兄關心
只係今次"塌樓"非常突然...有種 ...
介意問幾句嗎?
(知多點知料希望幫到你分析,善意的不是惡意^^)
請問C兄第幾次拍拖?大約幾歲ar你?
作者: 匿名    時間: 4-8-2010 03:55

引用:
原帖由 Keona 於 4-8-2010 02:50 發表

介意問幾句嗎?
(知多點知料希望幫到你分析,善意的不是惡意^^)
請問C兄第幾次拍拖?大約幾歲ar你?
第2次...就23

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0