標題: 請敎CASV骨 [打印本頁]

作者: RCman    時間: 19-1-2011 11:51     標題: 請敎CASV骨

請問KA的CASV骨,本身是裝AEG的,
我見過有GBB裝到,請問CASV的骨是否只係靠係body上身修緊?
Delta Ring 有沒有關係呢?
謝謝
作者: constanthui    時間: 19-1-2011 12:23

VVE M4 - no problem and no part need to changed.

作者: jpg    時間: 19-1-2011 12:25

引用:
原帖由 RCman 於 19-1-2011 11:51 發表
請問KA的CASV骨,本身是裝AEG的,
我見過有GBB裝到,請問CASV的骨是否只係靠係body上身修緊?
Delta Ring 有沒有關係呢?
謝謝
用返原裝delta ring, CASV 骨係靠"zip"住條delta ring同上身修緊.
作者: rYaN    時間: 19-1-2011 12:51

CASV係靠個DELTA RING夾實既...只要你有個岩裝既DELTA RING就得啦
作者: RCman    時間: 19-1-2011 13:52

即係如果我本身係用KA GBB身,
我有個KA Delta Ring就合得緊?
我係怕個Delta Ring入面個內徑又會否同KA AEG唔同而夾唔實
作者: jpg    時間: 19-1-2011 15:04

除非你用真品casv, 如果唔係正常aeg delta ring 理應直上, even 係gbb, 如果上到aeg delta ring, 就夾得實.

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0