標題: WE M4 全開膛 一問 [打印本頁]

作者: 1996600    時間: 30-1-2011 14:24     標題: WE M4 全開膛 一問

有冇人知幾時出WE M4 全開膛 零件??
作者: sam524    時間: 30-1-2011 14:37

新年後
作者: 1996600    時間: 30-1-2011 18:23

O I C ,thx
作者: laujeffrey    時間: 30-1-2011 23:29

我就成槍買  (我無銅芯版)
其實都想買好耐.. 不過都係等佢出open bolt..
而家終於出啦...
希望佢係過左新年即刻出啦
作者: 061084    時間: 31-1-2011 11:37

3-4月左右!
作者: 2slow    時間: 31-1-2011 11:44

套kit唔知會賣幾$$$
作者: RCman    時間: 31-1-2011 11:53

引用:
原帖由 2slow 於 31-1-2011 11:44 發表
套kit唔知會賣幾$$$
如果跟SCAR計....就係$550
作者: silvano126    時間: 31-1-2011 11:54

唔知成槍會唔會出M16呢~
係就一支M16+套M4 kit
作者: 2slow    時間: 31-1-2011 12:09

引用:
原帖由 RCman 於 31-1-2011 11:53 發表

如果跟SCAR計....就係$550
等左咁耐, 都要買ga la...
作者: 021193    時間: 9-3-2011 22:36

望就望佢快D出 !!
唔好得過 等字 !! ....
作者: fai84    時間: 9-3-2011 22:47

試完OPEN BOLT SCAR BOLT BACK
好驚用上AR系同埋416會爆身
作者: rho837    時間: 12-3-2011 01:00

CNC upper will do the work!  
作者: faihk    時間: 12-3-2011 01:08

出得未呀...  頸都長...
作者: 021193    時間: 12-3-2011 20:21

引用:
原帖由 faihk 於 12-3-2011 01:08 發表
出得未呀...  頸都長...
我都等緊 ....
一直都 未出 416 係因為 等緊佢出
作者: rYaN    時間: 13-3-2011 00:33

等左好耐啦..未收到風幾時有呀
作者: sam524    時間: 13-3-2011 00:35

引用:
原帖由 rYaN 於 13-3-2011 00:33 發表
等左好耐啦..未收到風幾時有呀
我等唔切了...
新玩具已買...
作者: rYaN    時間: 13-3-2011 00:38

引用:
原帖由 sam524 於 13-3-2011 12:35 AM 發表

我等唔切了...
新玩具已買...
買左咩?
作者: sam524    時間: 13-3-2011 00:39

引用:
原帖由 rYaN 於 13-3-2011 00:38 發表

買左咩?
谷鬼氣買左支kimber
作者: seiko1    時間: 19-3-2011 11:40

其實第一批新槍會唔會做工有啲問題
作者: Vindicator    時間: 19-3-2011 12:12

又"coming soon"
作者: rYaN    時間: 19-3-2011 12:40

咩coming soon?
作者: rho837    時間: 21-3-2011 00:58

Saw the 416 have open bolt! Anyone try?
作者: yurihk    時間: 21-3-2011 08:48

引用:
原帖由 rho837 於 21-3-2011 00:58 發表
Saw the 416 have open bolt! Anyone try?
軍軍軍門口果把sampla?
作者: rYaN    時間: 21-3-2011 11:39

引用:
原帖由 rho837 於 21-3-2011 12:58 AM 發表
可以比你拎黎睇.唔比試槍
作者: hinson    時間: 3-4-2011 00:20     標題: 回覆 24# 的帖子

係呀..有冇人買左??
thank you
作者: rYaN    時間: 3-4-2011 01:44

引用:
原帖由 hinson 於 3-4-2011 12:20 AM 發表
係呀..有冇人買左??
thank you
你知唔知咩係叫做樣版?
作者: hinson    時間: 3-4-2011 12:27     標題: 回覆 26# 的帖子

姐係唔買得???
唔該哂...
作者: rYaN    時間: 3-4-2011 14:43

引用:
原帖由 hinson 於 3-4-2011 12:27 PM 發表
姐係唔買得???
唔該哂...
噤都仲要問....
作者: hinson    時間: 3-4-2011 17:19     標題: 回覆 28# 的帖子

咁姐係點=,=
SORRY師兄我真係唔明....
作者: pkogps    時間: 3-4-2011 17:31

引用:
原帖由 hinson 於 3-4-2011 17:19 發表
咁姐係點=,=
SORRY師兄我真係唔明....
簡單d黎講
果支係擺係到比人睇 比人渣上手摸下 引下人買
作者: hinson    時間: 3-4-2011 17:34     標題: 回覆 30# 的帖子

咁姐係果技可以買既??

唔該哂師兄
作者: F22    時間: 3-4-2011 18:06

引用:
原帖由 hinson 於 3-4-2011 17:34 發表
咁姐係果技可以買既??

唔該哂師兄
我諗起呢個.........
都話咗唔賣囉..........
作者: 豬肥    時間: 3-4-2011 18:20

引用:
原帖由 hinson 於 3-4-2011 17:34 發表
咁姐係果技可以買既??

唔該哂師兄
一句講哂
display only, not for sale
作者: F22    時間: 3-4-2011 18:32

其實我好唔明WE諗咩,AR系一定係最受歡迎,WE冇可能唔知,但佢哋出完PDW,M14,SCAR,G36.......
係死都唔出AR open bolt............
以佢哋而家啲開發能力要出真係冇乜問題,只係啲料頂唔頂得順.........以佢往積一轉OB分分鐘槍身會斷開兩截.......
再加上而家WA糸统已經非常成熟,後起之秀KSC表現又唔錯,買M4?首選一定唔會係WE囉..........
作者: pkogps    時間: 3-4-2011 19:03

引用:
原帖由 F22 於 3-4-2011 18:32 發表
其實我好唔明WE諗咩,AR系一定係最受歡迎,WE冇可能唔知,但佢哋出完PDW,M14,SCAR,G36.......
以佢哋而家啲開發能力要出真係冇乜問題,只係啲料頂唔頂得順 ...
可能佢就係知AR唔WA黎
所以出其他廠冇既槍款先
而WA到頭來都係得一支AR 佢由樹苗變到聖誕樹都係果一條樹

我講下嫁咋...唔岩聽唔好打

作者: rho837    時間: 4-4-2011 12:10

我覺得YYE遲遲唔出支AR-15類型既所謂"OPEN-BOLT" GBBR只得一個原因! 未完成!

因為銅膽系统有好表演性能! 啲人一定張OPEN-BOLT再同現有銅膽比較! 如果唔能夠一出場就好過銅膽系統! 支OPEN-BOLT系统就要再改良! 灑錢灑時間! 一砲打唔響就即死!

等下啦!
作者: mk23    時間: 4-4-2011 12:26

講笑吧...
唔知覺下有無玩過WE第一枝銅膽M4呢??
power過大+hopup抄高,到E家插了幾多的新parts,都係唔得.....
作者: rYaN    時間: 4-4-2011 12:43

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 12:26 PM 發表
講笑吧...
power過大+hopup抄高,到E家插了幾多的新parts,都係唔得.....
講真...我只係重身裝過個HOPUP就冇抄高啦,,
作者: 101653    時間: 4-4-2011 12:49

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 12:26 發表
講笑吧...
緊係唔得啦
因為個主要原因根本唔係衰係個Hopup度
當然個Hopup有少少影響
但個主要問題係條內管唔夠定
塊Bolt皮野野撞埋個Hopup位搞到條內管成塊搖搖板咁
你整Hopup整得好就奇
作者: 101653    時間: 4-4-2011 13:00

引用:
原帖由 F22 於 3-4-2011 18:32 發表
以佢哋而家啲開發能力要出真係冇乜問題,只係啲料頂唔頂得順 ...
打手再現

D料頂唔頂得順已經係其次
主要問題係唔知點樣出
出份Kit成組Bolt+扣雞Set+前管(內外)連個新Hopup , 賣幾錢好?
WA有先咁多 , 我係WE我都谷到盡出組好過WA既Bolt啦
技術唔係做唔到 , 只係 "點樣做得更加好" 既問題
我係User我情願慢慢等 , 佢出咪買 , 唔出咪等下 , 只係遲早問題
WA可以話極其完美 , 但同時又極其不完美
講真我唔想再哂錢玩落去 , 唔止我 , 大把人WA轉去玩WE
原因? 我自己黎講我冇咁多陰屍紙可以燒

永遠見到你見親WE就踏 , 講WA既缺點時就左兜右兜
為咩姐?
作者: safety_tim2003    時間: 4-4-2011 13:00     標題: 回覆 39# 的帖子

請教師兄,有無得整??謝
作者: 101653    時間: 4-4-2011 13:07

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 4-4-2011 13:00 發表
請教師兄,有無得整??謝
你想整咩?
我做定管都係塞左兩個Oring落條內管就已經冇事發生了

作者: rYaN    時間: 4-4-2011 15:03

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2011 01:00 PM 發表

打手再現

主要問題係唔知點樣出
出份Kit成組Bolt+扣雞Set+前管(內外)連個新Hopup , 賣幾錢好?
WA有先咁多 , 我係WE我都谷到盡出組好過WA既Bolt啦
技術唔係做唔到 , 只係  ...
其實洗咩出聲應佢呀,
又要唔中意,又要係WE D POST到講,
仲係WE D POST到講WA好幾幾幾多..
唔通佢會覺得佢噤講幾句會有人聽佢X UP??
其實佢噤唔滿意,我覺得佢應該去軍軍軍入面大大聲噤講!
仲要捉住MING SIR黎講!
唔係係網路上面講係冇用既...
作者: rho837    時間: 4-4-2011 15:20

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 12:26 發表
講笑吧...
唔講由自可! 講翻都把幾火! 點解會踏翻入玩具槍呢條路就因為幾年前係街撞翻個舊槍友(我地打開珍Sporter)佢話玩具AR出左批好以sporter既gas槍! 拉bolt, kock bolt! 只係冇跳殼! 即時起條引去買! 當時只有WA硬膠膠又冇夾買! 等下等下出左WE GBBR (第一代)即買3支二+多隻夾! 嘩! 新槍出盒支支打三夾都唔夠就jam灑! 抦佢地(參巾)抦到七彩! 根住買兩支井性M4, 都係唔掂! 到後來比啲槍給一個玩珍鐵既工程師研究! 又再同一個玩WA手槍同PTW既師兄研究! 結論係銅膽設計上係可以造到耐用效果!

到現在我其中一支WE係:- 自己車一體過鋼外皮管連hop-up座; ra-tach成品波箱; kn內管(私人車)! 冇hop-up! 支槍係好大力, 抄向地但冇jam過, 打co2夾! 20米內我唔怕同WA系统GBBR秋.

"""但個主要問題係條內管唔夠定
塊Bolt皮野野撞埋個Hopup位搞到條內管成塊搖搖板咁
你整Hopup整得好就奇"""

我又唔覺得係"搖搖板"咁! 我覺得係floating效果nozzle head space問題先致造樣造! 問WE先致知到個答案!

作者: rYaN    時間: 4-4-2011 15:29

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 03:20 PM 發表

唔講由自可! 講翻都把幾火! 點解會踏翻入玩具槍呢條路就因為幾年前係街撞翻個舊槍友(我地打開珍Sporter)佢話玩具AR出左批好以sporter既gas槍! 拉bolt, kock bolt! 只係冇跳殼! 即時起條引去買! 當時只有WA硬膠膠 ...
不過我始終都覺得有HOPUP會好D
作者: rho837    時間: 4-4-2011 15:46

有hop-up係好! 你有冇ra-tach個隻! 我買左但未裝.
作者: 101653    時間: 4-4-2011 15:47

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2011 15:03 發表

其實洗咩出聲應佢呀,
又要唔中意,又要係WE D POST到講,
仲係WE D POST到講WA好幾幾幾多..
唔通佢會覺得佢噤講幾句會有人聽佢X UP??
其實佢噤唔滿意,我覺得佢應該去軍軍軍入面大大聲噤講!
仲要捉住MING SIR黎講
...
交都有得打
作者: mk23    時間: 4-4-2011 15:49

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 15:20 發表

唔講由自可! 講翻都把幾火! 點解會踏翻入玩具槍呢條路就因為幾年前係街撞翻個舊槍友(我地打開珍Sporter)佢話玩具AR出左批好以sporter既gas槍! 拉bolt, kock bolt! 只係冇跳殼! 即時起條引去買! 當時只有WA硬膠膠 ...
邊個夠你師兄噤利害呀,又工程師又尊業師父幫手.
我ED平民,只係比回三xD人攪,但次次攪完後都一樣(當然唔止這些,彈匣漏氣,每次拿去打game都有不知的壞法等,但唔關closebolt設計問題,就唔講到了....).
最後,我自已超平的放了就算.

不過,現在的抄Marui的openbolt設計真係幾好.幾穩定.後座力也可以.
如果能夠像SCAR那樣能夠出openblow套件放落之前的M4,就最好了..
作者: rho837    時間: 4-4-2011 16:10

邊到係利害唉! 只係當時條氣唔順! 要證明比所有人知支銅膽有問題! 就要買#性幫手! 點知到我地研究期間時發覺銅膽可以造得好耐用(事實上到現在個hop-up係唔stable) ! 研究要中立嗎! 我都好想支#性掂! 你古我今做小錢呀! 都係為左膽氣! 以後唔會! 如果有性趣! 又係過句可以來元朗合益二摟look下支WE GBBR 比啲comment!
作者: rYaN    時間: 4-4-2011 16:18

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2011 03:47 PM 發表

交都有得打
錯!係比人打咋
作者: rYaN    時間: 4-4-2011 16:19

引用:
原帖由 mk23 於 4-4-2011 03:49 PM 發表

邊個夠你師兄噤利害呀,又工程師又尊業師父幫手.
我ED平民,只係比回三xD人攪,但次次攪完後都一樣(當然唔止這些,彈匣漏氣,每次拿去打game都有不知的壞法等,但唔關closebolt設計問題,就唔講到了....).
最後,我自已 ...
有套件呀..邊過話冇?
作者: rYaN    時間: 4-4-2011 16:20

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 03:46 PM 發表
有hop-up係好! 你有冇ra-tach個隻! 我買左但未裝.
你講銅膽版?我冇投資噤多落去WOR..明知個HOPUP系統係唔得,,你出補品又唔係改左個系統換黎做咩?
作者: DENON    時間: 4-4-2011 23:44

引用:
原帖由 rYaN 於 4-4-2011 16:20 發表

你講銅膽版?我冇投資噤多落去WOR..明知個HOPUP系統係唔得,,你出補品又唔係改左個系統換黎做咩?
銅膽版反而係用最小錢喎,個HOPUP系統係唔係唔得,如果你用6.05+-0.01加粒彈坐位正確
保証你20m打一包煙
作者: DENON    時間: 4-4-2011 23:50

引用:
原帖由 rho837 於 4-4-2011 16:10 發表
邊到係利害唉! 只係當時條氣唔順! 要證明比所有人知支銅膽有問題! 就要買#性幫手! 點知到我地研究期間時發覺銅膽可以造得好耐用(事實上到現在個hop-up係唔stable) ! 研究要中立嗎! 我都好想支#性掂! 你古我今做小錢 ...
師兄我可能識得你本人,呢排仲有無上RA打靶呀?
作者: N_G    時間: 5-4-2011 08:29

引用:
原帖由 DENON 於 4-4-2011 23:44 發表

銅膽版反而係用最小錢喎,個HOPUP系統係唔係唔得,如果你用6.05+-0.01加粒彈坐位正確
保証你20m打一包煙
小弟不材 , 請問可否講解下點改?? 小弟果支第一代銅膽8M油筒都打唔到
作者: F22    時間: 5-4-2011 09:44

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2011 13:00 發表

打手再現

主要問題係唔知點樣出
技術唔係做唔到 , 只係  ...
我只係話我唔明WE做乜搞咁耐之麻,又點踩佢呀?
WE G36我都買咗支,我有冇踩過呀又?
WA冇錯都唔完美,但一樣有大把人由WE銅膽轉WA,咁又咩原因呀又?
閣下你每次有咩睇唔過眼都用極其偏激言論回應,使乜咁勞氣呀?
而家玩吓玩具槍啫,真係要吓吓頂到盡先安樂?
咁當我怕咗你,係咁啦..........
作者: rho837    時間: 5-4-2011 10:05

#54 Wendesday! Who are you.   
作者: 101653    時間: 5-4-2011 10:18

引用:
原帖由 F22 於 5-4-2011 09:44 發表

我只係話我唔明WE做乜搞咁耐之麻,又點踩佢呀?
WE G36我都買咗支,我有冇踩過呀又?
WA冇錯都唔完美,但一樣有大把人由WE銅膽轉WA,咁又咩原因呀又?
閣下你每次有咩睇唔過眼都用極其偏 ...
"有口話人....." 定係 "惡人先.." ?
唔好笑大人個口啦
作者: DENON    時間: 5-4-2011 14:00

引用:
原帖由 rho837 於 5-4-2011 10:05 發表
#54 Wendesday! Who are you.   
可能我認錯人啦.不過以前可能見過面
作者: DENON    時間: 5-4-2011 14:05

引用:
原帖由 N_G 於 5-4-2011 08:29 發表

小弟不材 , 請問可否講解下點改?? 小弟果支第一代銅膽8M油筒都打唔到
我上面咪講咗囉!
作者: paulen    時間: 5-4-2011 16:33

我黎美國之前(半年前到)我將枝WE賣左都係等佢出OB.
唔知SUMMER返黎出未呢......
我其實唔急玩,個時第一水買真係好多問題,都比唔少錢整黎整去,希望OB可以原裝打得冇問題啦.
P.S.有冇人知美國可唔可以帶AEG返HK,又可唔可以係HK帶返HK?
作者: 4jai    時間: 5-4-2011 16:40

引用:
原帖由 paulen 於 5-4-2011 16:33 發表
我黎美國之前(半年前到)我將枝WE賣左都係等佢出OB.
唔知SUMMER返黎出未呢......
我其實唔急玩,個時第一水買真係好多問題,都比唔少錢整黎整去,希望OB可以原裝打得冇問題啦.
P.S.有冇人知美國可唔可以帶AEG返 ...
我有朋友帶過支馬記P90係香港帶返美國
但香港帶返香港就幫你唔到....
作者: paulen    時間: 5-4-2011 16:59

意思係美國唔可以返HK?
作者: 4jai    時間: 5-4-2011 17:19

引用:
原帖由 paulen 於 5-4-2011 16:59 發表
意思係美國唔可以返HK?
呢層唔知
但係你問香港帶返香港....
作者: paulen    時間: 5-4-2011 17:23

係wo打錯野tim我係想問美國帶返hk
作者: F22    時間: 5-4-2011 17:59

引用:
原帖由 101653 於 5-4-2011 10:18 發表

"有口話人....." 定係 "惡人先.." ?
唔好笑大人個口啦
笑?而家啲野全部係你講,我唔鐘意銅膽M4難道我就唔可以買G36呀? 咩道理先?
WE銅膽我整過幾支,WA糸我整過廿幾支,啲野得定唔得係用手整出嚟,買料係眞金白銀比錢買,做打手?WA我有份架?
而你?除咗識得响度吠之外有咩建樹?你話WA唔掂,咁你有冇買過WA正廠支槍呀?你唔好同我講只係玩過AGM呀..........
我只係打份牛工,都唔係揾到好多,叫做有啲錢買吓野玩啦.......你用開陰屍紙又點會明呀?
如果你咁等錢使咪話過八字我聽等我燒番一千幾百億你使囉........ 送多支MP5你又點話.........

圖片附件: 50334a74.jpg (5-4-2011 17:59, 108.51 KB) / 該附件被下載次數 101

作者: 4jai    時間: 5-4-2011 18:06

引用:
原帖由 paulen 於 5-4-2011 17:23 發表
係wo打錯野tim我係想問美國帶返hk
咁真係唔清楚
但香港又唔係敏感地區,如實申報(建議)
or send e-mail去海關問

ps:去美國既玩具槍唔可以有堅marking同火帽要轉橙色(但我唔知點解我朋友支p-90過到呀下,佢火帽有轉色,但marking唔清楚喇)
以往有台灣玩家去美國比人收左支井勝

作者: gtoray    時間: 5-4-2011 18:11

再響呢版單單打打,一唱一和, 語帶相關
玩post war者
將立即禁言 28 日而不作任何警告

作者: rho837    時間: 6-4-2011 16:41

真係唔明啲中國人文化? 燒支用紙造既"槍形"垃圾話落下面比仙人用! 如果真係燒到落下面都只係同樣既垃圾而點會變左支H&K MP5!

用真錢買陰屍紙去燒! 倒不如燒左啲買陰屍紙既錢重有logic.

作者: McDull    時間: 6-4-2011 17:12

引用:
原帖由 wonglk 於 5-4-2011 18:06 發表

咁真係唔清楚
但香港又唔係敏感地區,如實申報(建議)
or send e-mail去海關問

ps:去美國既玩具槍唔可以有堅marking同火帽要轉橙色(但我唔知點解我朋友支p-90過到呀下,佢火帽有轉色,但marking唔清楚喇)
以往 ...
如果肯定碌野唔過2J,可以成碌直入。

如果拆左個彈弓,射唔出野,可以成碌當零件咁入。

呢個係我問海關問返黎既。
作者: McDull    時間: 6-4-2011 17:20

搭單一問:OPEN BOLT既M4係咪未出架。

出左我會返黎望下買唔買得過。。。。。。。。。
作者: N_G    時間: 6-4-2011 17:35

引用:
原帖由 McDull 於 6-4-2011 17:20 發表
搭單一問:OPEN BOLT既M4係咪未出架。

出左我會返黎望下買唔買得過。。。。。。。。。
其實我想佢出強化匣殼 , 早幾日跌爆左隻 , 其他果D個低都變變地形
作者: rho837    時間: 6-4-2011 18:18

用TANGO單膠夾殼!
作者: N_G    時間: 6-4-2011 18:22

引用:
原帖由 rho837 於 6-4-2011 18:18 發表
用TANGO單膠夾殼!
鐘情原裝
作者: 1996600    時間: 6-4-2011 18:25

引用:
原帖由 F22 於 5-4-2011 17:59 發表

笑?而家啲野全部係你講,我唔鐘意銅膽M4難道我就唔可以買G36呀? 咩道理先?
WE銅膽我整過幾支,WA糸我整過廿幾支,啲野得定唔得係用手整出嚟,買料係眞金白銀比錢買,做打手 ...
哈哈,我都see過
作者: rYaN    時間: 6-4-2011 21:20

有p mag皮就好嚕
作者: bbc100    時間: 6-4-2011 22:15

引用:
原帖由 rYaN 於 6-4-2011 21:20 發表
有p mag皮就好嚕
我都好想要!!
見過人用真皮改……
但係我又無錢,無朋友,無手工………
得個恨字…………
作者: man1314    時間: 6-4-2011 22:24

引用:
原帖由 bbc100 於 6-4-2011 22:15 發表

我都好想要!!
見過人用真皮改……
得個恨字…………
用ptw皮
作者: bbc100    時間: 6-4-2011 22:58

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 22:24 發表

用ptw皮
請問是否需要大改?

Or要好似真皮咁要…慢慢fit位?
作者: man1314    時間: 6-4-2011 23:02

引用:
原帖由 bbc100 於 6-4-2011 22:58 發表

請問是否需要大改?

Or要好似真皮咁要…慢慢fit位?
我用co2 mag 入面要偷薄top gas隻匣入面有gas費事而家拆, 但我估係因為co2 mag底個圓柱體頂住...
top gas匣冇o個個位可能易d....但成隻匣要cut短1-2mm
作者: Terryimac    時間: 6-4-2011 23:15

呢度有位師兄賣過隻自改Pmag皮既匣比我幾好手工的,要用兩個大6 pmag匣改,

後尾隻匣漏氣漏到7彩, 見佢封晒膠我又唔識攪又唔拎得去3軍整,宜家望見佢都心酸 ...
作者: bbc100    時間: 6-4-2011 23:15

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 23:02 發表

我用co2 mag 入面要偷薄top gas隻匣入面有gas費事而家拆, 但我估係因為co2 mag底個圓柱體頂住...
top gas匣冇o個個位可能易d....但成隻匣要cut短1-2mm
Tux for the info!!!
但想再請問一下,嘩佬位位是否需要自己cut反??
感謝!!
作者: man1314    時間: 6-4-2011 23:28

大約係咁多

圖片附件: 照片 002.jpg (6-4-2011 23:28, 81.13 KB) / 該附件被下載次數 70

作者: N_G    時間: 7-4-2011 00:51

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 23:28 發表
大約係咁多
請問師兄點解決匣低鏍絲位? ,係唔係唔裝都ok?
作者: N_G    時間: 7-4-2011 00:53

引用:
原帖由 man1314 於 6-4-2011 22:24 發表

用ptw皮
唔知原裝ptw皮 落唔落到WE呢
作者: rYaN    時間: 7-4-2011 14:10

引用:
原帖由 bbc100 於 6-4-2011 10:15 PM 發表

我都好想要!!
見過人用真皮改……
得個恨字…………
貴就唔貴,係冇咁既手功姐.
唔係一早整左啦!
作者: man1314    時間: 7-4-2011 15:05

唔知原裝ptw皮 落唔落到WE呢 [/quote]
皮要cut左紅線以上..就 100% fit,不過就冇左半個5.56 marking
內龍就要慢慢執...
鏍絲唔上都得...因為可以係入面慢慢偷位
不過因為個膽短過個皮...唔知支top gas夠唔夠長插到個入氣位.....

圖片附件: IMG_0410.jpg (7-4-2011 21:02, 89.05 KB) / 該附件被下載次數 56

作者: N_G    時間: 7-4-2011 18:30

引用:
原帖由 man1314 於 7-4-2011 15:05 發表

皮要cut左紅線以上..就 100% fit,不過就冇左半個5.56 marking
內龍就要慢慢執...
鏍絲唔上都得...因為可以係入面慢慢偷位
不過因為個膽短過個皮...唔知支top gas夠唔夠長插到個入氣位.....
今晚補相
感謝師兄有圖又有字熱情分享!
等少弟去打聼下有冇原裝PTW皮賣 , 見朋友D PTW匣成隻車落地都無事,加上有返隻馬仔logo真係成個人都精神曬
作者: rYaN    時間: 4-5-2011 14:39

最新消息!

WE M16.M4系列全開膛.成槍與套件近期內發貨

各位玩家期待以久的WE M4.M16系列全開膛設計

近期內即將發售.讓各位玩家久等了

第一批成槍將由M16A1.M16 VN(越戰三叉版)打先鋒

本批短匣為全新設計

後期改版成槍與套件也會陸續出貨

而全開膛套件則會最晚發貨(約五月底.六月初)

M4全開膛系統原本應該在上個月就要開始發貨

因為測試期間有發現一些小問題.需改善與修正

為了達到盡善盡美的原則.才會出貨給各位

也請各位玩家見諒

若期間槍枝本身有問題

請與原購買店家詢問處理(換新或是維修等)

WE都會給與最大的後勤維修與服務支援

最後 祝 各位酷友 揚眉兔氣、鴻兔大展!

COPY FROM ARMS-COOL
作者: 路基亞    時間: 4-5-2011 16:03

引用:
原帖由 rYaN 於 4-5-2011 14:39 發表
最新消息!

WE M16.M4系列全開膛.成槍與套件近期內發貨

各位玩家期待以久的WE M4.M16系列全開膛設計

近期內即將發售.讓各位玩家久等了

第一批成槍將由M16A1.M16 VN(越戰三叉版)打先鋒

本批短匣為全 ...
只是出短匣?長匣未有嗎?
作者: Kennis    時間: 4-5-2011 16:09

good news~~~~~請問會有團購嗎~~~~~
作者: rYaN    時間: 4-5-2011 18:38

引用:
原帖由 路基亞 於 4-5-2011 04:03 PM 發表

只是出短匣?長匣未有嗎?
一早都講左長匣未有囉!
作者: deedeeho    時間: 4-5-2011 20:50

聽三軍講話下個月

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0