標題: BF2又出新地圖 [打印本頁]

作者: Paul    時間: 6-6-2007 21:00     標題: BF2又出新地圖

叫 highway tampa

玩裝甲大決戰的

作者: Royal_9413    時間: 6-6-2007 22:51

邊樹可以DL 呢d地圖呀?
作者: Paul    時間: 7-6-2007 02:12

引用:
原帖由 Royal_9413 於 6-6-2007 22:51 發表
邊樹可以DL 呢d地圖呀?
yahoo.........

search "BF2 highway tampa"
作者: ZaMaR    時間: 7-6-2007 08:30

free???
作者: 10_david    時間: 7-6-2007 12:14

yup, free of charge. Installed that one last night.
作者: ivan_31    時間: 7-6-2007 12:56

師兄們其實如果而家先買黎玩會唔會太遲
作者: ZaMaR    時間: 7-6-2007 13:16

引用:
原帖由 ivan_31 於 7-6-2007 12:56 發表
師兄們其實如果而家先買黎玩會唔會太遲
唔會,仲有好多人玩,而且而家都好平下
作者: Paul    時間: 7-6-2007 14:53

引用:
原帖由 ZaMaR 於 7-6-2007 08:30 發表
free???
Yes
作者: Pvt.King    時間: 7-6-2007 15:23

講開又講, 大家有冇玩Project Reality  (mod)  ?
作者: Royal_9413    時間: 7-6-2007 15:53

引用:
原帖由 ZaMaR 於 7-6-2007 13:16 發表

$299巳經有齊全套咁多隻
作者: Paul    時間: 7-6-2007 17:07

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-6-2007 15:23 發表
講開又講, 大家有冇玩Project Reality  (mod)  ?
想玩......但我部機應冇今勁
作者: ZaMaR    時間: 7-6-2007 17:44

引用:
原帖由 Pvt.King 於 7-6-2007 15:23 發表
咩來??
作者: 10_david    時間: 7-6-2007 23:56

引用:
原帖由 ZaMaR 於 7/6/2007 13:16 發表

係呀! 只係BF2多, 其後D add-on 依家唔係咁多人玩
作者: 10_david    時間: 7-6-2007 23:58

引用:
原帖由 Royal_9413 於 7/6/2007 15:53 發表

$299巳經有齊全套咁多隻
過o左咁耐都合理喇。貴買贏先玩嘛
作者: mike-mike    時間: 12-6-2007 12:29

引用:
原帖由 10_david 於 7-6-2007 23:56 發表

係呀! 只係BF2多, 其後D add-on 依家唔係咁多人玩
唔似得係BF1942時, MOD仔大過主人婆, 什麼BATTLEGROUP, DESERT COMBAT都唔知幾好玩.
作者: 10_david    時間: 12-6-2007 12:40

引用:
原帖由 mike-mike 於 12/6/2007 12:29 發表

唔似得係BF1942時, MOD仔大過主人婆, 什麼BATTLEGROUP, DESERT COMBAT都唔知幾好玩.
Desert Combat
作者: ZaMaR    時間: 12-6-2007 13:21

引用:
原帖由 mike-mike 於 12-6-2007 12:29 發表

DESERT COMBAT ROCKS!!!
作者: NuWL    時間: 13-6-2007 00:33

引用:
原帖由 ZaMaR 於 12-6-2007 13:21 發表

DESERT COMBAT ROCKS!!!
DC當然好玩,用A-10或者用AH-6小鳥殺人先夠爽
但Forgotten Hope 我覺得係咁多MOD中,做得比較出色的,大家有玩過嗎?
作者: 10_david    時間: 13-6-2007 01:43

Forgotten Hope 都唔錯, 但較喜歡DC
作者: mike-mike    時間: 13-6-2007 15:04

引用:
原帖由 10_david 於 13-6-2007 01:43 發表
Forgotten Hope 都唔錯, 但較喜歡DC
Forgotten Hope係graphic上做得好好, 真實度都較高.

但個人鍾意battlegroup 42多d, 尤其係出咗king tiger後.

另外唔記得咗個mod名, 好似有個[action]乜乜咁嘅, 入面個engineer可以係身上唔知點咁拎出一個個箱出黎, 再搭個對空砲出黎, 一邊砌時重會用口哨吹首bf主題音樂, 娛樂性豐富.
作者: Pvt.King    時間: 14-6-2007 08:05

引用:
原帖由 NuWL 於 13-6-2007 00:33 發表

DC當然好玩,用A-10或者用AH-6小鳥殺人先夠爽
但Forgotten Hope 我覺得係咁多MOD中,做得比較出色的,大家有玩過嗎?
fh
支bar超正,講起都上玩番...
依家bf2個個都淨係識得賺分...個個淨係掛住個 BFHQ...某程度上已經變到有d 似 Heat Project 咁...
上面有師兄問Project Reality係咩來...
Check this!
http://www.realitymod.com/
http://guide.realitymod.com/index.php?title=User_Guide
真係好正架,有英軍架
最過癮係有d map可以做平民

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0