標題: 有冇平平地既夜視鏡介紹?? [打印本頁]

作者: ppl    時間: 7-6-2007 18:49     標題: 有冇平平地既夜視鏡介紹??

請問師兄們,有冇平平地既夜視鏡介紹??謝謝
作者: MS    時間: 7-6-2007 19:36     標題: 回覆 #1 ppl 的帖子

什麼級數?一分錢一分貨?正如英國佬話無 Free Lunch in the world?
作者: ppl    時間: 7-6-2007 22:09

引用:
原帖由 mswong 於 7-6-2007 19:36 發表
什麼級數?一分錢一分貨?正如英國佬話無 Free Lunch in the world?
我都知一分錢一分貨,我想試下玩下先,有冇最平推介下呀brother???
作者: Dominic    時間: 7-6-2007 22:17

yukon 可以, 唔差的
俄佬都唔貴
作者: felixcat    時間: 7-6-2007 22:51

引用:
原帖由 ppl 於 7-6-2007 18:49 發表
你想買幾錢左右?
作者: queen    時間: 7-6-2007 23:24

呢個啦, 唔算貴....7K度....英軍軍規鏡

如果搵到嘅話
作者: ppl    時間: 7-6-2007 23:37

引用:
原帖由 felixcat 於 7-6-2007 22:51 發表

你想買幾錢左右?
我希望可以最平玩到,我都唔知要幾錢,想試下玩下,我成班fd都冇玩,我想試玩先
作者: Kane    時間: 7-6-2007 23:52

Bushnell
$4x usd 都有
http://cgi.ebuy.com/Bushnell-Nig ... QrdZ1QQcmdZViewItem
作者: ppl    時間: 8-6-2007 00:23

係唔係有D可安落鏡橋度,1k樓下???
作者: queen    時間: 8-6-2007 00:25

引用:
原帖由 ppl 於 8-6-2007 00:23 發表
1K樓下............買到都等同廢物..........留返嗰1K買其他嘢好過
作者: Kane    時間: 8-6-2007 00:25

引用:
原帖由 ppl 於 8-6-2007 00:23 發表
算吧la
作者: MS    時間: 8-6-2007 00:26     標題: 回覆 #1 ppl 的帖子

E-mail to MS
作者: ppl    時間: 8-6-2007 00:28

引用:
原帖由 queen 於 8-6-2007 00:25 發表

1K樓下............買到都等同廢物..........留返嗰1K買其他嘢好過
咁介紹隻平平地用得過啦,唔好講錢先,打夜game想試下玩下,唔知要投資幾多
作者: B20_hk    時間: 8-6-2007 00:29     標題: 回覆 #10 queen 的帖子

ニ手俄制的千祈不要用
我怕有放射物品洩漏
作者: MS    時間: 8-6-2007 00:29     標題: 回覆 #9 ppl 的帖子

www.nightvisionsuppliesltd.co.uk
作者: topsoldierC11    時間: 8-6-2007 00:56

引用:
原帖由 queen 於 7-6-2007 23:24 發表
呢個啦, 唔算貴....7K度....英軍軍規鏡

如果搵到嘅話
好嘢黎喎
作者: felixcat    時間: 8-6-2007 01:15

引用:
原帖由 ppl 於 8-6-2007 00:28 發表

咁介紹隻平平地用得過啦,唔好講錢先,打夜game想試下玩下,唔知要投資幾多
gen1 較果其實好差,仲一定要加補光燈 全新$3000-5000左右
作者: LifeAfterDeath    時間: 8-6-2007 03:17

引用:
原帖由 ppl 於 6/7/07 18:49 發表
cheap one just don't work as the good one...
作者: ppl    時間: 8-6-2007 03:26

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 8-6-2007 03:17 發表

cheap one just don't work as the good one...
咁師兄介紹一隻比我丫,最好有現貨,唔好萬幾兩萬o個D,最好可加落鏡橋度用,thx
作者: NCP013    時間: 8-6-2007 11:01

買部攝錄機都有夜視用.....
作者: Nelson    時間: 8-6-2007 12:18

嗯~~坦白講..我覺得10k樓下的夜視鏡,都係浪費金錢. 分分鐘你俾廿分鐘自己對眼適應下個黑暗環境,個效果仲好! 到用得到10k買到夜視鏡,話好好又唔係...咁我倒不如買幾支強光電筒,紮晒o係槍口照晒d人出來好過...
作者: taroman    時間: 8-6-2007 16:26

cheap cheap地過得去既買 pvs 14囉
作者: queen    時間: 9-6-2007 00:40

唔係寸你, 真心講句, 要買用得嘅NV scope.........唔過萬..................真係留翻個錢啦..........
作者: taroman    時間: 9-6-2007 00:42

引用:
原帖由 queen 於 9-6-2007 00:40 發表
唔係寸你, 真心講句, 要買用得嘅NV scope.........唔過萬..................真係留翻個錢啦..........
U ARE SO GENE!
THIS IS MY HEART TALKING
作者: ppl    時間: 9-6-2007 01:22

引用:
原帖由 queen 於 9-6-2007 00:40 發表
明白,咁留返個錢睇定D買支好D,thx

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0