標題: 蘭桂坊街頭打鬥事件!賤男 VS 港女! [打印本頁]

作者: 1233    時間: 31-3-2011 21:19     標題: 蘭桂坊街頭打鬥事件!賤男 VS 港女!

精髓係救護員
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1889725239075&oid=190829847606233&comments
作者: SECOND    時間: 31-3-2011 21:32

之前係Youtube睇過,
不過都係唔知點解個救護員會訓低
作者: MK~    時間: 31-3-2011 21:33

果位救護員咩事???
係為左冷靜場面?
但似真係暈左喎?

作者: 1233    時間: 31-3-2011 21:34

唔知呀!休克後自己醒反
作者: MK~    時間: 31-3-2011 21:39

引用:
原帖由 1233 於 31-3-2011 21:34 發表
唔知呀!休克後自己醒反
希望佢冇事啦...做救護真係好辛苦><
作者: SECOND    時間: 31-3-2011 21:59

引用:
原帖由 MKL04438 於 31/3/2011 09:39 PM 發表

希望佢冇事啦...做救護真係好辛苦>
其實行行都咁辛苦
作者: Boniface    時間: 31-3-2011 22:09

似發羊吊...
作者: 1233    時間: 31-3-2011 22:13

引用:
原帖由 Boniface 於 31-3-2011 22:09 發表
似發羊吊...
後尾似d,,佢手腳未亂發時,好似休克

不過佢呢招好好用啦!
作者: MK~    時間: 31-3-2011 22:18

引用:
原帖由 1233 於 31-3-2011 22:13 發表

後尾似d,,佢手腳未亂發時,好似休克

不過佢呢招好好用啦!
有消息指佢係血糖低+抽根

呢招係好用,但片中果位救護員都唔想的XD
同埋要考慮會唔會對其它人心理影響好大...
甚至可能對自己身體/心理有影響...所以唔好隨便試XD
作者: Lolanto    時間: 31-3-2011 23:24

姐姐唔該出得黎老蘭玩就應該預左有今日
作者: ACYY    時間: 31-3-2011 23:56

到底發生咩事,果位救護員突然訓低咗既==?
不過呢D 地方真係好雜 (對我來講),所以我到依家都唔知蘭桂坊係邊
作者: Elf    時間: 31-3-2011 23:57

引用:
原帖由 hkncnc 於 31-3-2011 23:24 發表
出得去玩就要預俾人非禮, 玩多幾個月咪要俾人強姦?
作者: 衰人    時間: 1-4-2011 00:07

黎黎去去都係果句無x用
作者: gtoray    時間: 1-4-2011 01:20

好耐喇wor.....
作者: 爛鏡王    時間: 1-4-2011 04:31

LAST好大條T
作者: mujiadam    時間: 1-4-2011 08:40

講真....片既男男女女..真係咩人格都冇晒!
作者: 餅    時間: 1-4-2011 10:00

全段片最影得清楚係條T-Bag...
引用:
原帖由 ACYY 於 31-3-2011 23:56 發表
不過呢D 地方真係好雜 (對我來講),所以我到依家都唔知蘭桂坊係邊
都係一條街 , 多D 酒吧而已

女王有次話想見識下 , 帶住佢穿梭其中 , 睇實自己財物就OK

作者: T-800    時間: 1-4-2011 12:48

條片太差,睇唔清楚..........條麻甩佬非禮個大嬸...........  
第一個PC都幾無用吓........

HAPPY SHOOTING!
作者: T-800    時間: 1-4-2011 12:51

引用:
原帖由 hkncnc 於 31-3-2011 23:24 發表
雖然唔想贊同您,但此乃事實.......

作者: T-800    時間: 1-4-2011 12:52

引用:
原帖由 mujiadam 於 1-4-2011 08:40 發表
講真....片既男男女女..真係咩人格都冇晒!
講真....雖然好唔想贊同您,但此乃事實.......  

作者: gtoray    時間: 1-4-2011 18:44

引用:
原帖由 ACYY 於 31-3-2011 23:56 發表

連蘭桂坊係邊都唔知但又會知佢好雜....
作者: gtoray    時間: 1-4-2011 18:47

引用:
原帖由 T-800 於 1-4-2011 12:51 發表

雖然唔想贊同您,但此乃事實.......

即係男人去bar飲野都係預左比人搞?

女人去bar飲野其實真係好normal
就算有d人係為左 one night stand 都唔代表係預左比人非禮
作者: T-800    時間: 1-4-2011 23:45

引用:
原帖由 gtoray 於 1-4-2011 18:47 發表

就算有d人係為左 one night stand 都唔代表係預左比人非禮
SORRY! 比人搞的定義是什麼?碰撞?挑釁?圾氣,什至打交......就真係預左,但至於非禮呢.......sorry!成套片軍醫睇唔到有人被非禮,只係見到有男有女全部狀似飲大左大家無品地圾氣爆粗,行為不檢,最後有人郁手,有人被人搞(被推撞).....公說公有理,婆說有理,究竟是否真係有人被非禮也只是片面之詞,無從肯定....SORRY! 軍醫叔是古老人,軍醫囗中被人搞就是這樣,阿修羅的世界就是這樣,請勿諗錯隔離........

happy shooting!

作者: boni    時間: 1-4-2011 23:51

引用:
原帖由 gtoray 於 1-4-2011 18:47 發表

即係用IPHONE既人出街預左俾人搶
作者: T-800    時間: 2-4-2011 00:07

引用:
原帖由 boni 於 1-4-2011 23:51 發表

即係用IPHONE既人出街預左俾人搶
理論上唔會,但事係會,世界太暴戾,人心太壞....總之萬事要打醒精神,萬事要小心,凡事低調切戒招搖......

作者: gtoray    時間: 2-4-2011 00:11

引用:
原帖由 T-800 於 1-4-2011 23:45 發表

SORRY! 比人搞的定義是什麼?碰撞?挑釁?圾氣,什至打交......就真係預左,但至於非禮呢.......sorry!成套片軍醫睇唔到有人被非禮,只係見到有男有女飲大左大家無品地圾氣爆粗,最後有人郁手,有人被人搞(碰撞) ...
誤會左你句預左有今日 tim, sorry
原來係包含左咁深層ge意義
引用:
原帖由 T-800 於 2-4-2011 00:07 發表

理論上唔會,但事係會,世界太暴戾,人心太壞....總之萬事要打醒精神,萬事要小心,凡事低調切戒招搖......

會唔會同係咪預左, 又兩樣野
作者: ACYY    時間: 2-4-2011 00:14

引用:
原帖由 於 1-4-2011 10:00 發表
全段片最影得清楚係條T-Bag...

都係一條街 , 多D 酒吧而已

女王有次話想見識下 , 帶住佢穿梭其中 , 睇實自己財物就OK
片尾有個好火紅既人行過,都好清楚架
哈哈哈~ 唔止得我一個架~
引用:
原帖由 gtoray 於 1-4-2011 18:44 發表

連蘭桂坊係邊都唔知但又會知佢好雜....
由我懂性既一刻開始我媽媽已經同我講咩蘭桂坊旺角尖沙咀入晚之後好雜
又因為我對蘭桂坊呢D 酒吧區冇興趣,所以冇特別留意佢... 可能去過都唔知
作者: gtoray    時間: 2-4-2011 00:17

引用:
原帖由 ACYY 於 2-4-2011 00:14 發表

由我懂性既一刻開始我媽媽已經同我講咩蘭桂坊旺角尖沙咀入晚之後好雜
又因為我對蘭桂坊呢D 酒吧區冇興趣,所以冇特別留 ...
其實酒後易亂性
酒吧或娛樂場所林立ge地方就自然會雜了~
其實蘭桂坊比起尖東一帶就唔算雜了
作者: boni    時間: 2-4-2011 00:22

引用:
原帖由 ACYY 於 2-4-2011 00:14 發表

又因為我對蘭桂坊呢D 酒吧區冇興趣,所以冇特別留 ...
蘭桂D人斯文D啦... 係雜在乜國藉既人都有....
作者: T-800    時間: 2-4-2011 00:24

引用:
原帖由 gtoray 於 2-4-2011 00:11 發表

誤會左你句預左有今日 tim, sorry
原來係包含左咁深層ge意義

會唔會同係咪預左, 又兩樣野
誤會姐,客氣,客氣..... 唉....現今世界咁暴戾,軍醫除左自己敲經唸佛 ,諸惡莫作,諸善奉行,凡事忍讓下(盡做啦......)之外亦無乜辨法,大佬G,您有乜計仔可以改善一下D風氣呢?

作者: boni    時間: 2-4-2011 00:25

引用:
原帖由 T-800 於 2-4-2011 00:07 發表

但唔會係"預左"...

作者: gtoray    時間: 2-4-2011 00:30

引用:
原帖由 T-800 於 2-4-2011 00:24 發表

誤會姐,客氣,客氣..... 唉....現今世界咁暴戾,軍醫除左自己敲經唸佛 ,諸惡莫作,諸善奉行,凡事忍讓下(盡做啦......)之外亦無乜辨法,大佬G,您有乜計仔可以改善一下D風氣呢?

冇ga
風氣係大圍ge,一個人改變唔到
不過我相信"由我做起"呢個理念

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0