標題: [Inokatsu] 井勝cqb Super Version [打印本頁]

作者: 臭p!g    時間: 16-4-2011 15:50     標題: 井勝cqb Super Version

昨晚收到ryanpiggy師兄的通知井勝cqb返貨了,因為返貨得幾枝害我整晚睡不著,所以今日一早起身就出去入貨!!
再次感謝ryanpiggy師兄!!
同埋想問下用咩槍帶好呢?
thanks!!

圖片附件: IMG_1362.jpg (16-4-2011 15:50, 85.67 KB) / 該附件被下載次數 210

圖片附件: IMG_1361.jpg (16-4-2011 15:50, 80.05 KB) / 該附件被下載次數 212

圖片附件: IMG_1349.jpg (16-4-2011 15:50, 102.8 KB) / 該附件被下載次數 196

圖片附件: IMG_1350.jpg (16-4-2011 15:50, 110.21 KB) / 該附件被下載次數 217

圖片附件: IMG_1352.jpg (16-4-2011 15:50, 111.62 KB) / 該附件被下載次數 203

圖片附件: IMG_1353.jpg (16-4-2011 15:50, 74.11 KB) / 該附件被下載次數 195

圖片附件: IMG_1357.jpg (16-4-2011 15:50, 93.85 KB) / 該附件被下載次數 226

作者: wing383    時間: 16-4-2011 16:10

c hing, is super version = 2011 version?
thx!
作者: 臭p!g    時間: 16-4-2011 16:48     標題: 回覆 2# 的帖子

yes
作者: ryanpiggy    時間: 16-4-2011 18:15

ching!
行動真系好快喎!
你有無買後準星@@
有嘅話你買邊款呢?
ps: 我真系要快d 入返把了@_@
作者: 臭p!g    時間: 16-4-2011 18:57

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-4-2011 18:15 發表
ching!
行動真系好快喎!
你有無買後準星@@
有嘅話你買邊款呢?
ps: 我真系要快d 入返把了@_@
哈...你同我講得返幾枝緊係晨早出去買左先啦!!唔係又唔知要等幾耐喇!
我諗住買MBUS GEN 2 REAR SIGHTS.....仲有咩好介紹呢?
同埋我想問下邊款後槍帶扣岩用呢?
thanks!!!

圖片附件: p_100006787_1.jpg (16-4-2011 18:57, 27.64 KB) / 該附件被下載次數 190

作者: ryanpiggy    時間: 16-4-2011 19:03

你比我果條ms2乜都岩架!
有位師兄教我買真品!好似六舊幾。
作者: f22a    時間: 16-4-2011 20:24

根據台灣網站槍友報料
井井的M4 s/n有如下分類
09年版    ---------     W 319xxx
10年版    ---------     W 310xxx
11年版    ---------     W 311xxx
作者: f22a    時間: 16-4-2011 20:31     標題: 回覆 6# 的帖子

其實井井M4/M16的賣點是軍版外觀
所以附件亦應選軍版的
作者: dennislau1    時間: 16-4-2011 20:37

Ching's CQBR serial number is 310356 = 2010 version??!!
作者: ryanpiggy    時間: 16-4-2011 22:16

Serial number 係邊到睇?
作者: f22a    時間: 16-4-2011 22:50     標題: 回覆 10# 的帖子

彈匣井左邊
馬仔刻印最下方
作者: KILLMACHINE    時間: 16-4-2011 22:51

槍身
我果支個馬仔logo 無你支咁淺

作者: f22a    時間: 16-4-2011 23:10     標題: 回覆 12# 的帖子

所以這才是2011年版
W 311xxx ------- 加深&粗刻印
而且11年版已修正槍身上機匣骨的寬度
能直上真品附件
10年版的槍身上機匣骨的寬度做窄了
上真品後準會歪
作者: ryanpiggy    時間: 16-4-2011 23:12

師兄是否在我說的QXF買呢?
我記得他是說2011呀
作者: KILLMACHINE    時間: 16-4-2011 23:17

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 16-4-2011 23:12 發表
師兄是否在我說的QXF買呢?
我記得他是說2011呀
除左果度買平仲有邊度平過佢

我見明係搶$%^))

p.s. 我支係m4a1
作者: KILLMACHINE    時間: 16-4-2011 23:22

引用:
原帖由 f22a 於 16-4-2011 23:10 發表
所以這才是2011年版
W 311xxx ------- 加深&粗刻印
而且11年版已修正槍身上機匣骨的寬度
能直上真品附件
10年版的槍身上機匣骨的寬度做窄了
上真品後準會歪
仲有個飛機已改良, 唔會好似10 年版爆飛機
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 00:18

咁我到低買左2010 or 2011呢?
作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 00:26

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 00:18 發表
咁我到低買左2010 or 2011呢?
正如F22A 師兄所說
睇槍身編號就知了
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 00:41

下...咁我咪姐係買左2010ver.......但佢係話2011ver的!!
點解要呃我......
作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 00:44

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 00:41 發表
下...咁我咪姐係買左2010ver.......但佢係話2011ver的!!
點解要呃我......
既然買左就.......
作者: f22a    時間: 17-4-2011 00:55     標題: 回覆 16# 的帖子

我的10年版買回來打未夠10匣已爆了飛機
現改用膠飛機配原裝鋼Bolt Carrier加重錘改VFZ Recoil Spring
今天室內27度0.2珠打猛將
不得了   超曬標  (14x)   
要降火了
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 01:11     標題: 回覆 20# 的帖子

但係我買$5400啵............
作者: f22a    時間: 17-4-2011 01:36

又講講井井的2010年版的古仔

2010年版又分前期和後期
前期 s/n W 310 00x  至 W 310 4xx  
這期的飛機被投訴易爆
原因是飛機殼與飛機尾是以實心鋼pin連結 (鋼pin經常移位脫落)
而飛標座的四爪是車成直角 (飛標撞斷飛標座的爪)

後期 s/n W 310 50x  至 W 310 9xx  (2010年7月發售)
針對前期的缺點
飛機殼與飛機尾是以螺絲連結
飛標座的四爪底改車成圓角

可惜爆飛機事件還是繼續出現

至於2011年的改良飛機有待觀察
作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 01:38

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 01:36 發表
又講講井井的2010年版的古仔

2010年版又分前期和後期
前期 s/n W 310 00x  至 W 310 4xx  
這期的飛機被投訴易爆
原因是飛機殼與飛機尾是以實心鋼pin連結 (鋼pin經常移位脫落)
而飛標座的四爪是車成直角 (飛標 ...
暫時打左十隻匣乜事都無
BLOW BACK 力度強勁, 有如打真槍~~
作者: f22a    時間: 17-4-2011 02:15     標題: 回覆 24# 的帖子

先恭喜師兄
後座是很爽
但也很累
你打M4A1也沒甚麼
我打M16A4只連續打3匣已累死
因為太重了
作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 02:29

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 02:15 發表
先恭喜師兄
後座是很爽
但也很累
你打M4A1也沒甚麼
我打M16A4只連續打3匣已累死
因為太重了
我本來也想買16a4 改狙擊版
但11年版似乎沒有

最後都係m4a1 改中距離狙擊+神桌槍算了~~

老實說懂我的人都知道我不買不玩不儲M4 , 摸過這支M4才有興趣去擁有這第一支M4

作者: f22a    時間: 17-4-2011 02:42     標題: 回覆 26# 的帖子

我的M16A4 + M4A1 都是10年版
主要神檯恭奉
間中Full一二匣
因為真的太重了
另外如果喜歡後座的感覺
新入手的"我們" SCAR 開膛版真的很爽
可能槍身較輕
那後座感覺比井井還要直接
但能撐多久就................
作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 02:44

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 02:42 發表
我的M16A4 + M4A1 都是10年版
主要神檯恭奉
間中Full一二匣
因為真的太重了
另外如果喜歡後座的感覺
新入手的"我們" SCAR 開膛版真的很爽
可能槍身較輕
那後座感覺比井井還要直接
但能撐多久就............. ...
那支......算吧
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 03:07     標題: 回覆 23# 的帖子

CQB會唔會唔係咁睇呢?
我個枝係W3103X.....咁咪姐係前期........仲要買5400好過份
睇黎要落去換返錢先得!!
作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 03:40

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 03:07 發表
CQB會唔會唔係咁睇呢?
我個枝係W3103X.....咁咪姐係前期........仲要買5400好過份
睇黎要落去換返錢先得!!
其實最易分係個logo 深淺
作者: ryanpiggy    時間: 17-4-2011 08:52

下... 支持ching 去換....
咁如果你買果時有無講明要2011?
系佢呃你定比錯你呢0.0
作者: hung    時間: 17-4-2011 11:20

樓主趕快去槍店理論吓, 可否換回2011年版 , 以你買嘅價錢有可能嗰個係新店員比錯2010年版 , 祝好運 !
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 14:54

唔該咁多位師兄!!
但我又係ehobby & 紅狼個網見到佢地show出黎個枝 cqb super version 都係w310xxx同埋marking都係好淺!
所以想攪清楚先落去理論!
thanks all.
作者: ryanpiggy    時間: 17-4-2011 16:04

去問下無壞丫
作者: kimberCDP    時間: 17-4-2011 18:26

引用:
原帖由 f22a 於 16-4-2011 20:24 發表
根據台灣網站槍友報料
井井的M4 s/n有如下分類
09年版    ---------     W 319xxx
10年版    ---------     W 310xxx
11年版    ---------     W 311xxx
yes~~
小弟不才,請問09版上身橋位有冇10版的問題呢?

作者: 阿堅    時間: 17-4-2011 18:36

可能係井勝佢地囉返D未賣完既10年版,換返11年版飛機

人地整好左批貨未賣完換返新版都正常呀,唔通扔哂再做過咩
所以未必係呃,最緊要睇睇條飛機係咪11年版
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 18:51

引用:
原帖由 阿堅 於 17-4-2011 18:36 發表

影左相喇, 麻煩師兄們幫我睇睇!
THANKS

圖片附件: 照片 001.jpg (17-4-2011 18:51, 67.53 KB) / 該附件被下載次數 118

圖片附件: 照片 002.jpg (17-4-2011 18:51, 68.7 KB) / 該附件被下載次數 95

圖片附件: 照片 003.jpg (17-4-2011 18:51, 56.37 KB) / 該附件被下載次數 88

圖片附件: 照片 004.jpg (17-4-2011 18:51, 69.43 KB) / 該附件被下載次數 88

作者: f22a    時間: 17-4-2011 18:59

引用:
原帖由 阿堅 於 17-4-2011 18:36 發表

同意版主見解
但還有保留
雖然新版改良飛機是2011年版最大亮點
但如無新版上機匣的正確寬度魚骨
真品或真數後準/瞄具還是會裝歪
但上述種種只是小弟個人見解
有錯煩請指正
作者: chimawoo    時間: 17-4-2011 20:35

井勝原裝槍唔係用哩隻bolt
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 20:43     標題: 回覆 39# 的帖子

唔係掛.....咁我個枝到低係咩黎架???????????
作者: mk12mod1    時間: 17-4-2011 20:46

引用:
原帖由 臭p!g 於 17-4-2011 20:43 發表
唔係掛.....咁我個枝到低係咩黎架???????????
似係比人換左野,原裝不是這的,呢你呢條係單買個條黎的
作者: 臭p!g    時間: 17-4-2011 20:56     標題: 回覆 41# 的帖子

咁我有足夠証明落去同佢理論了.
作者: 4jai    時間: 17-4-2011 21:00

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 18:59 發表

同意版主見解
但還有保留
雖然新版改良飛機是2011年版最大亮點
但如無新版上機匣的正確寬度魚骨
真品或真數後準/瞄具還是會裝歪
但上述種種只是小弟個人見解
有錯煩請指正
剛剛認真地再觀察多一次
buis(軍版)沒有歪
eo-tech真的歪了(平時buis在後面擋著,沒有發現問題)

作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 22:09

11件版bolt, 是這樣

個bolt 身灰色, 個飛機光啡色
用手機影唔好見怪

個飛機我太懶唔係咁想拆~~~

作者: f22a    時間: 17-4-2011 22:33     標題: 回覆 44# 的帖子

這是所有井井Super Vision成槍附的Bolt Set (沒有零售)
其長度只對應真數槍身
但2011版的改良飛機亮點是在飛機尾巴
不把飛機拆出來欣賞不到
至於37F圖片的Bolt Set 應是Super Bolt 零售版
把Super Bolt 零售版Bolt Carrier的尾墊拆掉即可對應VVA等玩具數槍身
作者: KILLMACHINE    時間: 17-4-2011 22:37

引用:
原帖由 f22a 於 17-4-2011 22:33 發表
這是所有井井Super Vision成槍附的Bolt Set (沒有零售)
其長度只對應真數槍身
但2011版的改良飛機亮點是在飛機尾巴
不把飛機拆出來欣賞不到
至於37F圖片的Bolt Set 應是Super Bolt 零售版
把Super Bolt 零售版B ...
不想拆不好意思

不過無記錯軍火酷果邊有比較圖
作者: surfer_ann    時間: 18-4-2011 02:36     標題: 小弟的短片,請欣賞!

http://www.youtube.com/watch?v=k ... outube_gdata_player
作者: 臭p!g    時間: 18-4-2011 14:48

剛剛出去問完喇, 佢話唔係睇槍身number係睇個bolt同埋台灣有位師兄槍number係w3118xx但係01ver,真係十分混亂,小弟依家直接check緊井勝, 等佢回覆再update大家!
作者: KILLMACHINE    時間: 18-4-2011 15:43

引用:
原帖由 臭p!g 於 18-4-2011 14:48 發表
剛剛出去問完喇, 佢話唔係睇槍身number係睇個bolt同埋台灣有位師兄槍number係w3118xx但係01ver,真係十分混亂,小弟依家直接check緊井勝, 等佢回覆再update大家!
你自己果個bolt 同我果個bolt 都有好大分別la
sales 信十成都死, 老行家另計
作者: KILLMACHINE    時間: 18-4-2011 15:48

終於搵到10飛機同11年飛機分別

http://www.arms-cool.net/forum/viewthread.php?tid=81852&extra=&highlight=%E4%BA%95%E5%8B%9D&page=5

最大分別係依度

你支野可能係舊貨當新貨賣
又或者二手貨俾人換番條bolt 再攞出來賣
作者: ryanpiggy    時間: 18-4-2011 16:17

咁仲應唔應該去除果到買井勝?
作者: 臭p!g    時間: 18-4-2011 16:26     標題: 回覆 49# 的帖子

但qrf的朗兄一直信譽很好, 我現在真的十分混亂!
作者: ha12121    時間: 18-4-2011 16:40

引用:
原帖由 臭p!g 於 18-4-2011 16:26 發表
但qrf的朗兄一直信譽很好, 我現在真的十分混亂!
師兄, 你今日落QRF問個陣我就係側邊等試槍, 雖然我唔係買CQB版, 但係我槍身係S/N係311XXX
可能你係個別個案啦
作者: f22a    時間: 18-4-2011 16:41

引用:
原帖由 臭p!g 於 18-4-2011 14:48 發表
那是台灣槍友手誤(打錯字)
他應該是說他的W3118xx是2011年版
因為井井出第一支M4是在2008年(100壯士版)
何來01 Ver. (2001年版)呢
作者: 臭p!g    時間: 18-4-2011 16:48     標題: 回覆 54# 的帖子

f22a兄, 可以陪我去一下qrf嗎?
因為小弟牙力不足!
作者: ryanpiggy    時間: 18-4-2011 16:50

5400 要緊!
等我第2日去買果時問問先@@
作者: 臭p!g    時間: 18-4-2011 16:59     標題: 回覆 56# 的帖子

今日問佢都話係2011ver的!
作者: ryanpiggy    時間: 18-4-2011 18:59

問佢點解刻字咁淺色, 同埋試下上真品,
唔得再同佢理論@@
作者: 臭p!g    時間: 18-4-2011 21:26     標題: 回覆 58# 的帖子

我而家直接同井勝傾緊, 你可以上facebook睇睇!
facebook search: Inokatsu
作者: ryanpiggy    時間: 18-4-2011 22:31

系呀... 我見到 =\
睇黎真系qxf 問題...
不過果日我去佢都同我傾計, 分析比我聽要蛇定#好, 唔似會呃人...
希望系搞錯左啦..
作者: 臭p!g    時間: 18-4-2011 23:42     標題: 回覆 60# 的帖子

現在還不肯定, 如果係我會去消費者委員會!
作者: wing383    時間: 21-4-2011 08:15

Whats the result???!
作者: hung    時間: 21-4-2011 12:33

原來樓主係Q記幫朗朗買 , 見師兄們放出嚟嗰支2010 super bolt 同你嗰支 bolt 咁大分別 , 確實內裡有乾坤 ,  唔好見佢外表斯斯文文的確呃度吓人 , 唔係點會連舊老闆間舖都能據為己有 , 呢啲咪佢嘅精明囉 ! 係呢行佢嘅風都吹咗十幾年 , 但空穴來風末必無因嘅 !!
作者: easygo    時間: 21-4-2011 14:56

上年我直接同 txf-inc 買2010版既井井cqbr , 個位話事人阿豪講過當時係用機身既serial no黎分出產年份..  

就係呢位ching既post  http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=78833&page=1#pid844513

咁我相信 2011都係咁去分..

有ching話可能井井物盡其用, 將舊既槍身用埋係2011版.. 我覺得無乜可能, 枝槍賣咁既價錢..  咁做法仲會有人買?
作者: 臭p!g    時間: 21-4-2011 23:48

已證實唔關qrf事, 本人已跟redwolf 和井勝聯絡過, 井勝證實跟本未出2011 version 既cqb, 你地所見到既2011 version 可能係某槍店自己改或係師兄們搵槍店改的然後叫cqb, 現在係街見到既cqb係2010 version!
如果唔信既可以去以下網址睇下, 本人就是dicky.
thanks!!

http://www.arniesairsoft.co.uk/f ... ic=195703&st=20

作者: wing383    時間: 22-4-2011 00:07

引用:
原帖由 臭p!g 於 21-4-2011 23:48 發表
已證實唔關qrf事, 本人已跟redwolf 和井勝聯絡過, 井勝證實跟本未出2011 version 既cqb, 你地所見到既2011 version 可能係某槍店自己改或係師兄們搵槍店改的然後叫cqb, 現在係街見到既cqb係2010 version!
如果唔信既 ...
師兄, 但一開始你又話自己同人講要買既係2011 version, 又成$5400蚊, 又話落去問過confirm係2011 version....咁即係點呀???!
作者: Gallop    時間: 22-4-2011 00:28

Yiu. What the heck.
作者: 臭p!g    時間: 22-4-2011 00:42     標題: 回覆 66# 的帖子

冇錯,不過我唔可以講係邊個錯,所以我會去退錢或換返技2011 m4
作者: 4jai    時間: 22-4-2011 00:59

引用:
原帖由 hung 於 21-4-2011 12:33 發表
原來樓主係Q記幫朗朗買 , 見師兄們放出嚟嗰支2010 super bolt 同你嗰支 bolt 咁大分別 , 確實內裡有乾坤 ,  唔好見佢外表斯斯文文的確呃度吓人 , 唔係點會連舊老闆間舖都能據為己有 , 呢 ...
睇黎師兄知好多平時其他人唔知既野
可唔可以詳細講解下?廢事有人話師兄你生安白做啦
作者: f22a    時間: 22-4-2011 01:14

引用:
原帖由 臭p!g 於 22-4-2011 00:42 發表
冇錯,不過我唔可以講係邊個錯,所以我會去退錢或換返技2011 m4
Happy ending
作者: 臭p!g    時間: 22-4-2011 01:33     標題: 回覆 70# 的帖子

哈......搞咁耐, 原來係冇2011version.
作者: ryanpiggy    時間: 22-4-2011 14:06

引用:
原帖由 f22a 於 22-4-2011 01:14 發表

Happy ending
好野~
無事! 去換支2011 sopmod 啦 一串長, 一串強! 一分短, 一分險呀! (雖然唔系套得落每個個案)
作者: kirk123    時間: 22-4-2011 15:51

引用:
原帖由 hung 於 21-4-2011 12:33 發表
原來樓主係Q記幫朗朗買 , 見師兄們放出嚟嗰支2010 super bolt 同你嗰支 bolt 咁大分別 , 確實內裡有乾坤 ,  唔好見佢外表斯斯文文的確呃度吓人 , 唔係點會連舊老闆間舖都能據為己有 , 呢 ...
人不可貌相 ah!!
作者: hung    時間: 22-4-2011 19:36

回覆wonglk師兄 , 論譠上發表言論係有自由嘅 , 生唔生安白做相信唔係咁易定論 , 我係有因由先會敢寫 ! 好多年前我經朋友識嗰位仁兄 , 嗰時我對槍界真品配件認識等於零 ! 一心嘗試吓玩真品配件 , 就諗住自己係初哥有朋友介紹賣真品配件嘅舖頭起碼無便宜都唔駛比人呃 ! 後來將啲配件拎去玩 , 就比幾位玩開真品配件嘅朋友笑 , 更問此配件係邊度買, 我講咗後朋友祇答買真件揾我哋啦 ! 我追問朋友點解佢哋衹答你件真品真亦假時假亦真 ! 我當時亦感到吖然 ! 唔知點算但嗰啲朋友當時已識咗幾年 , 嗰位仁兄我剛認識 , 而啲朋友亦無開槍舖應同佢無利益衝突 , 自此我再無人去嗰位仁兄嘅舖頭看一眼 ! 當係些少錢認識一個人 ! 亦唔想為此自己唔開心 ! 後來嗰位仁兄嘅事蹟都係經由朋友得知 , 孰真孰假不如問嗰位仁兄 , 由打工變老闆對朋友及客人係咪真係問心無愧 ! wonglk 師兄 , 我想你係嗰位仁兄本人好或朋友好 ? 我明白俗語話 : 曹操都有知心友 , 關公亦有對頭人 ! 呢段係我些少經歷 , 亦對得起天地而冩 ! 版主或各師兄們 , 可相信或不相信 ! 我亦都唔想再造成針對嗰位仁兄嘅態度 , 佢嘅嘢等天知地知啦 !
作者: 臭p!g    時間: 22-4-2011 22:24

想問下落槍油落係邊樹呢?
thanks
作者: ryanpiggy    時間: 23-4-2011 01:41

引用:
原帖由 hung 於 22-4-2011 19:36 發表
回覆wonglk師兄 , 論譠上發表言論係有自由嘅 , 生唔生安白做相信唔係咁易定論 , 我係有因由先會敢寫 ! 好多年前我經朋友識嗰位仁兄 , 嗰時我對槍界真品配件認識等於零 ! 一心嘗試吓玩真品配 ...
果位人兄 = qxf?
唔系呀化... 仲想去入井勝忝...
比唔比佢賺好呢
作者: luckydogsam    時間: 5-5-2011 17:39

請問井勝ge聯絡方法系???
甘請問甘多位c兄們~甘依+系點樣分井勝ge2011年版本~~????
依枝系唔系2011SUPER VERSION M4

圖片附件: 1105021811d1c49df533cc3b24.jpg (5-5-2011 17:40, 85.49 KB) / 該附件被下載次數 146

作者: f22a    時間: 5-5-2011 18:28     標題: 回覆 77# 的帖子

Refer to 7#
find the answer yourself   
作者: ryanpiggy    時間: 5-5-2011 19:21

你自己睇下之前討論嘅野啦...
我唔會話比你聽佢唔系2011 version 架

EDIT: 原來系09 ver-.- sorry

作者: 臭p!g    時間: 5-5-2011 20:06

引用:
原帖由 luckydogsam 於 5-5-2011 17:39 發表
請問井勝ge聯絡方法系???
甘請問甘多位c兄們~甘依+系點樣分井勝ge2011年版本~~????
依枝系唔系2011SUPER VERSION M4
[localimg=400,267]1[/localimg]

去井勝個網到按contact us, 剛剛發現井勝原來有hk office

圖片附件: [2011 version] IMG_1486.jpg (5-5-2011 20:06, 63.41 KB) / 該附件被下載次數 157

作者: ryanpiggy    時間: 6-5-2011 01:10

系呀, 不過唔做零售
作者: iris    時間: 6-5-2011 01:19

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 6-5-2011 01:10 發表
系呀, 不過唔做零售
I wonder where are them office ? They have show room in HK ? Thankyou
作者: 4jai    時間: 6-5-2011 12:12

引用:
原帖由 ryanpiggy 於 23-4-2011 01:41 發表

果位人兄 = qxf?
唔系呀化... 仲想去入井勝忝...
比唔比佢賺好呢
我買過唔少真品零件
我就唔覺有咩問題(好多PARTS真假一野分得出,就好似ACOG咁,假?點假?)

至於話人地做細既搶鋪,冇證據之餘又要屈人地一野,荒天下之大謬

老老實實,想當年我都聽過有D老師兄講一支軍用AIMPOINT可以較紅綠點
甚至呢位老師兄已經唔玩,得閒我同佢吹下水飲下茶果隻
真時假時假時真,係分唔到真假,定係講件野係假?

有人話呢間野服務好
有人話呢間野做假
師兄自行定斷啦,不過我支井記2010版本係呢間野買既
不論買前定售後,冇投訴

作者: ryanpiggy    時間: 6-5-2011 16:02

引用:
原帖由 iris 於 6-5-2011 01:19 發表

I wonder where are them office ? They have show room in HK ? Thankyou
In Tsimshatsui, no its just a office which only sell in bulks.
作者: diplomatique    時間: 6-5-2011 16:27

引用:
原帖由 wonglk 於 6-5-2011 12:12 發表

我買過唔少真品零件
我就唔覺有咩問題(好多PARTS真假一野分得出,就好似ACOG咁,假?點假?)

至於話人地做細既搶鋪,冇證據之餘又要屈人地一野,荒天下之大謬

老老實實,想當年我都聽過有D老師兄講一支軍用AIMPOIN ...
Support... Support...
I shop there all the time for what I needs, and if you research enough and know you you are buying then I don't seems to know what the problem is...
It is just another place for you to fine what you needs... about the boss this and that... that is business is life... got nothing to do with anything...

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0