標題: 重慶大轟炸彩色照片 [打印本頁]

作者: JBL    時間: 20-8-2011 22:01     標題: 重慶大轟炸彩色照片

作者: hung    時間: 21-8-2011 22:37

多謝師兄嘅圖片, 等多啲人認識蘿蔔頭嘅臭史 , 佢呃到自己之後代 ! 但佢呃唔到曆史之實 !!
作者: tango10    時間: 21-8-2011 22:45

在圖書館見到一本由日本譯過來的圖書, 名稱居然是"攻擊珍珠港"!
作者: 061084    時間: 21-8-2011 22:54

日本侵略完中國,而加又話驚中國會打佢,增加軍備.............
你班日本仔知唔知而加係邊個打邊個先呀?
中國幾時有離開過本土去侵略人地???歷史上只有你地班日本仔去侵略人地!!!!!!!
作者: jackieyue    時間: 21-8-2011 23:05

引用:
原帖由 061084 於 21/8/2011 22:54 發表
日本侵略完中國,而加又話驚中國會打佢,增加軍備.............
你班日本仔知唔知而加係邊個打邊個先呀?
中國幾時有離開過本土去侵略人地???歷史上只有你地班日本仔去侵略人地!!!!!!!
中國人最叻只係識得狗咬狗骨頭......
作者: JBL    時間: 22-8-2011 00:14

作者: Lolanto    時間: 22-8-2011 00:30

引用:
原帖由 JBL 於 22-8-2011 00:14 發表

我去台仔論壇D台灣仔話有呀!有打過朝鮮同越南.......
元朝個陣
作者: 061084    時間: 22-8-2011 12:46

引用:
原帖由 JBL 於 22/8/2011 12:14 AM 發表

我去台仔論壇D台灣仔話有呀!有打過朝鮮同越南.......
個D叫幫拖,唔係侵略!!!
作者: 061084    時間: 22-8-2011 12:48

引用:
原帖由 hkncnc 於 22/8/2011 12:30 AM 發表

元朝個陣
外國佬話個D唔算係中國人x!!
作者: JBL    時間: 22-8-2011 22:15

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0