標題: WE AKSU 完美化計劃[07/11 更新,完成TRIGGER GUARD] [打印本頁]

作者: Andy    時間: 22-10-2011 02:14     標題: WE AKSU 完美化計劃[07/11 更新,完成TRIGGER GUARD]

呢幾個月好春天忙, 一黎忙媾女,二黎忙媾女,三黎忙媾女,好耐都無出過文 ;  岩岩發現,人總是貪婪的,有情飲水飽的同時,竟然想黎食我塊麵包  
於是,我三樣野都唔洗忙既時候,我就買左碌WE GBB 返屋企玩

借圖一用

對於我呢D谷精上腦既人士,我都係

於是我就撥左個電話返上大陸間廠,要佢地訂做1 SET 真數 前準星,護木鎖,後底座 ,同埋搵左隔離街間傢私廠幫我做左SET 木 [ 工程進行中 ]

之後我望住WE 果個一閃一閃小星星  ,我就記得讀德文既時候 MISS 教我唱既 AU AUF HINTER IN NEBEN...更加記得坐隔離既大波妹
相信大家都明佢果粒小星星係咩,圖呢?我真係無,一買既時候就用磨機磨走左

跟住我努力下...

終於搞店粒小星星

近排有老友話搭單一齊整,所以呢...擇日再續

PS:其實我都係夜媽媽訓唔著,出個POST過下引

作者: seals9121    時間: 22-10-2011 12:04

期待結果
作者: sam524    時間: 22-10-2011 12:24

andy哥又有新玩具玩wor
作者: ~康仔~    時間: 23-10-2011 22:30

林住舊化?
作者: Andy    時間: 30-10-2011 19:52     標題: 更新 [2011-10-30]

大陸間工廠做既幾件野,FIT好位
不管你信不信,反正我是信了

不得不提呢度...唔知係你們牌個數衰,定我間廠個工人做錯野
你們牌多左成段野,磨_到我手軟

待續

BTW:人窮買部相機都衰過人,我真心懷疑我支蔡司係唔係老翻黎
作者: holy1    時間: 31-10-2011 01:28

師兄好好手工

btw我係京都模型門口見過有支 we 74 真木護木版賣24xx
.
作者: Andy    時間: 31-10-2011 07:23

引用:
原帖由 holy1 於 31-10-2011 01:28 發表
師兄好好手工

btw我係京都模型門口見過有支 we 74 真木護木版賣24xx
.

果支都幾笑料下

作者: Andy    時間: 7-11-2011 08:45

作者: Vindicator    時間: 7-11-2011 13:21

有女媾仲玩槍?
有大志d玩炮啦
作者: seals9121    時間: 7-11-2011 13:55

引用:
原帖由 Vindicator 於 7-11-2011 13:21 發表
有女媾仲玩槍?
有大志d玩炮啦
槍砲世界∼ 本是男人的世界∼ 豈能壯士斷臂
作者: Andy    時間: 7-11-2011 19:57

引用:
原帖由 Vindicator 於 7-11-2011 13:21 發表
有女媾仲玩槍?
有大志d玩炮啦
no contradiction between dating and playing airsoft ar

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0