標題: 極差劣电鎗(產品及服務)的@, 買入前請小心三思 [打印本頁]

作者: pc7260    時間: 5-11-2011 18:10     標題: 極差劣电鎗(產品及服務)的@, 買入前請小心三思

之前同廠** AK榴彈發射器在裝上AK74時可以斷開兩節. 曾Email **無回覆. 今次@之TAR-21 單發試槍(7.4V 20C)又突然失靈無反應, 拆開波箱見天梯及拉橋等破瀾, 多次EMAIL @竟然不回覆, 如此差劣產品及售後服務, 務請各位小心.

EDITED BY MODERATOR
12.為保障閣下,禁止公佈或使用店舖/商戶真實名稱,建議用諧音/代詞 。如因公佈或使用槍店真實名稱而惹上法律問題,將是發佈者之責任。
作者: mlcvm    時間: 5-11-2011 18:29

有無圖片睇下.
作者: 空鐵男    時間: 5-11-2011 18:35

仲有邊到買未架先?? 幾錢??
作者: 蛇    時間: 5-11-2011 18:46

引用:
原帖由 pc7260 於 2011-11-5 18:10 發表 之前同廠AK榴彈發射器在裝上AK74時可以斷開兩節. 曾Email 無回覆. 今次之TAR-21 單發試槍(7.4V 20C)又突然失靈無反應, 拆開波箱見天梯及拉橋等破瀾, 多次EMAIL 竟然不回覆, 如此差劣產品及售後服 ...
咁你又俾錢買...?
作者: safety_tim2003    時間: 5-11-2011 19:22

我係廠家都不回你:
1)買槍時會俾你試槍,有問題都不會俾你拿走
2)你自已拆開,人地點知你做過什麼
作者: pc7260    時間: 5-11-2011 21:15

第一, 我指ARES產品差, 只是提示各購買者.  第二, EMAIL 去並非要求更換槍, 是查詢有否相同零件更換或強化零件可以購買, 請求佢地協助 但己經EMAIL 3次 全部無回覆 極差劣本地服务態度  只是反應不滿.
作者: gtoray    時間: 5-11-2011 21:27

你唔拎返去舖?
作者: army09    時間: 5-11-2011 22:26

一開唔到唔應該拆槍
因為好多廠家或商家都要保護自己利益,你拆完波箱人地可能認為係你整爛
作者: MinG325    時間: 5-11-2011 23:14     標題: 回覆 8# 的帖子

我比較想知果三次EMAIL係分別隔左幾耐
同埋係幾多日之前SEND既呢..........
作者: pc7260    時間: 6-11-2011 00:19

三次鷹該逾1星期, 最希望可更換零件 因TAR21 波箱內零件獨有 街外聽聞無其它廠零伴可替代
作者: larrygiggs11    時間: 6-11-2011 05:38

call AREX lar,

use the search function well and you could find the answer,
90% of the SA80 parts from the same brand could be found at their show room
作者: JOHN2    時間: 6-11-2011 10:50

直接打24987115問佢地最實際
我支m60波箱斷拉橋都未有貨
作者: army09    時間: 6-11-2011 18:19

引用:
原帖由 JOHN2 於 6-11-2011 10:50 發表
直接打24987115問佢地最實際
我支m60波箱斷拉橋都未有貨
佢地個隻係自家數??
作者: JOHN2    時間: 6-11-2011 23:26

m60拉橋係佢地自家數
作者: louisli    時間: 7-11-2011 13:17

在有保用的情況下,如果你自己拆開過,一般保用都會無效
如果你要求免費換,我覺得人地未必會理你,但如果你問度有得賣,佢地可能會答你
作者: cato    時間: 7-11-2011 18:42

我都買左** ak 榴彈砲...
佢條鎖住榴彈既pin係亞铅制品 同個介子極易爛..

我玩左一次就爛左...send極email去都冇人覆
我吾係要換...我只係想買返個parts..而家成件野買返黎用左一次就擺係度....
用左一次既垃圾...
作者: BTM-S    時間: 7-11-2011 22:20

TAR波箱零件獨有,你指拉橋?
作者: magus    時間: 7-11-2011 23:19     標題: 回覆 17# 的帖子

c-hing個意思可能係拿回家用就爛或者係個波箱

我自己都有枝,入面咩都盡用(system嘛)零件,係個波箱冇得換姐
作者: 仔仔    時間: 7-11-2011 23:49

我之前都有支TAR21.......原本我都諗住打原裝算.......之後都係怕佢瓜左唔知用D咩零件....所以都係放左....
作者: 資源回收筒=人=    時間: 9-11-2011 01:39

引用:
原帖由 JOHN2 於 6-11-2011 23:26 發表
m60拉橋係佢地自家數
佢果次同我講m60既野有排唔番
作者: JOHN2    時間: 10-11-2011 21:49     標題: 回覆 20# 的帖子

佢同我講睇睇個倉有冇,不過三個星期都未有覆我
作者: larrygiggs11    時間: 10-11-2011 22:01

引用:
原帖由 JOHN2 於 10-11-2011 21:49 發表
佢同我講睇睇個倉有冇,不過三個星期都未有覆我
打上showroom啦, 次次搵parts都即覆喎
作者: JOHN2    時間: 11-11-2011 00:03

我係三星期前直踩上show room留左資料俾佢覆我,因為我另外order左一套L1A1波箱皮.....

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0