標題: 美軍的禽獸行為 [打印本頁]

作者: JBL    時間: 18-12-2011 21:54     標題: 美軍的禽獸行為

作者: MinG325    時間: 18-12-2011 21:57

真係變態!!
反美反美
作者: faihk    時間: 18-12-2011 22:13

真變態!

但係點解會係fun享區?
作者: JBL    時間: 18-12-2011 22:15

作者: samsamyu    時間: 18-12-2011 22:20

單一張圖好難確定 ...真係用火烤小女孩定玩緊佢
作者: Pvt.King    時間: 18-12-2011 22:28

引用:
原帖由 samsamyu 於 18-12-2011 22:20 發表
單一張圖好難確定 ...真係用火烤小女孩定玩緊佢
張圖其實都有d歷史, 奇怪點解咁多人一味掛住抽水都無人識,
圖中係比利時軍人, 被虐既係索馬里男仔(好似係)
作者: JBL    時間: 18-12-2011 22:30     標題: 回覆 6# 的帖子

作者: samsamyu    時間: 18-12-2011 22:46

引用:
原帖由 Pvt.King 於 18-12-2011 22:28 發表

張圖其實都有d歷史, 奇怪點解咁多人一味掛住抽水都無人識,
圖中係比利時軍人, 被虐既係索馬里男仔(好似係)
其實生存左咁耐...真係有好多野都未見過
得閒真係要聽多D故仔..
作者: Lolanto    時間: 18-12-2011 23:09

同個小朋友玩盪韆鞦咋
作者: gameprogta4    時間: 19-12-2011 02:31

thats so funny lol
作者: tango10    時間: 19-12-2011 23:34

件背心似係英沙!
作者: MG-42    時間: 22-12-2011 02:01

作者: 莊家-犯罪無間    時間: 22-12-2011 02:57

其實呢個係我地中國人習俗的 ““濫““火盤
作者: rho837    時間: 22-12-2011 12:52

因為冇皇管! 班死鬼玩完就回美國! 冇人知! 重有如果c-hing們想去外國當兵! 一句講曬! 香港仔去美國; 英國或英聯邦國家當兵要睲目識"拾生"! 班鬼仔只得補牛力有種族奇視主義! 當見到呢類情況! 一口不言! 佢地夠膽死打仗時分分鐘係你背後開槍當friendly fire! 問你死未!

作者: open    時間: 22-12-2011 14:22

引用:
原帖由 rho837 於 22-12-2011 12:52 發表
因為冇皇管! 班死鬼玩完就回美國! 冇人知! 重有如果c-hing們想去外國當兵! 一句講曬! 香港仔去美國; 英國或英聯邦國家當兵要睲目識"拾生"! 班鬼仔只得補牛力有種族奇視主義! 當見到呢類情況! 一口不言! 佢地夠 ...
好似又玩死左個華人
作者: joeyjordisonhin    時間: 22-12-2011 15:25

引用:
原帖由 rho837 於 22-12-2011 12:52 發表
因為冇皇管! 班死鬼玩完就回美國! 冇人知! 重有如果c-hing們想去外國當兵! 一句講曬! 香港仔去美國; 英國或英聯邦國家當兵要睲目識"拾生"! 班鬼仔只得補牛力有種族奇視主義! 當見到呢類情況! 一口不言! 佢地夠 ...
可能係一個個team 既問題啦! 因為我有朋友都係美國當緊兵,之前都駐守過伊拉克,佢個team 同其他士兵都相處得好好,佢仲話美軍對種族岐視好重視,耐唔耐都要做問卷調查, 黎睇你地有冇hard feeling, 或相處得唔好等心理問題.
作者: hung    時間: 24-12-2011 22:29

師兄, 言之有理! 有時唔好一竹蒿打一船人! 邊個國家嘅軍隊裡都有好人及壞人?邊可能指定某國國家嘅軍隊全部係壞人, 究竟當時情况衹有當事人親歷其境先知? 同埋睇圖片嗰倆位唔似美軍日常穿著叢林色之制服喎
作者: mujiadam    時間: 26-12-2011 11:02

引用:
原帖由 MG-42 於 22-12-2011 02:01 發表
有點知識睇條褲都知唔係美軍啦....  開post前不如攪清楚先講啦
讚好
作者: rho837    時間: 26-12-2011 12:19

澳洲都叫做好啲!但我地都比班c.hing串我地朱古力兵!假曰戰士!burce lee, jacky chan, dim sum face.....
作者: joeyjordisonhin    時間: 26-12-2011 14:38

引用:
原帖由 rho837 於 26-12-2011 12:19 發表
澳洲都叫做好啲!但我地都比班c.hing串我地朱古力兵!假曰戰士!burce lee, jacky chan, dim sum face.....
點心面? 係咪有蝦蛟鬚個D?
作者: joeyjordisonhin    時間: 26-12-2011 17:26

引用:
原帖由 hung 於 24-12-2011 22:29 發表
師兄, 言之有理! 有時唔好一竹蒿打一船人! 邊個國家嘅軍隊裡都有好人及壞人?邊可能指定某國國家嘅軍隊全部係壞人, 究竟當時情况衹有當事人親歷其境先知? 同埋睇圖片嗰倆位唔似美軍日常穿著叢 ...
佢咁講我咁聽..哈哈!!
作者: samsamyu    時間: 26-12-2011 18:13

假設,
如果被虐既係 恐怖份子又點話。。

歡迎光臨 CGF (http://wargamehk.com/cgf/) Powered by Discuz! 6.0.0