發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 F22 於 17-5-2009 10:40 發表
做鰦水魚啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 幾舊水買鰦件垃圾返鈬 真係食鰦佢冇咁嬲!!!!!
GHK,你好野!! 隻匣買返鈬一入氣條嘩呶蕊係咁漏 ...
  好在未買,仲以為豬H畸係良心出品...

唔通玩 WA M4就一定要捱貴匣 ?  

GHK 唔得, Bomber 唔 sure, PGC 未出, 不過以一貫 PGC作風, 都唔會有平野 !

回復 1515# 的帖子

我自己果d义咗少少氣存放但真係冇漏氣...
會唔會係師兄你銼大左Valve後至出事?!
不過照師兄咁講又真係大問題喎.....

引用:
原帖由 F22 於 17-5-2009 10:40 發表
做鰦水魚啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 幾舊水買鰦件垃圾返鈬 真係食鰦佢冇咁嬲!!!!!
GHK,你好野!! 隻匣買返鈬一入氣條嘩呶蕊係咁漏 ...
你剩低幾多? 平平地我同你梗幾隻~

P.S. 所以佢個嘩佬彈弓咁鬼強, 非加強hammer唔得

引用:
原帖由 lololo 於 17-5-2009 09:07 發表
我會扣一下,成日壓住條hammer彈弓好似唔係噤好
Unload, show clear , hammer down!
oh~唔該幾位師兄
咁我支870都要hammer down la

引用:
原帖由 d.s 於 17-5-2009 11:31 發表
我自己果d义咗少少氣存放但真係冇漏氣...
會唔會係師兄你銼大左Valve後至出事?!
不過照師兄咁講又真係大問題喎.....
其實隻匣係裝錯左定係生產出左問題??
我個隻又無咩問題....重比我搞到不似匣形

引用:
原帖由 ayaka 於 17-5-2009 11:46 發表

其實隻匣係裝錯左定係生產出左問題??
我個隻又無咩問題....重比我搞到不似匣形
台灣之光Y ma  

引用:
原帖由 ayaka 於 17-5-2009 11:42 發表

oh~唔該幾位師兄
咁我支870都要hammer down la
hammer down前要肯定枝鎗要冇氣冇彈呀~

引用:
原帖由 d.s 於 17-5-2009 11:52 發表

hammer down前要肯定枝鎗要冇氣冇彈呀~
知道 之前無咁ge習慣...要慢慢學下
唔該師兄

引用:
原帖由 hermanht 於 17-5-2009 11:32 發表

你剩低幾多? 平平地我同你梗幾隻~

P.S. 所以佢個嘩佬彈弓咁鬼強, 非加強hammer唔得
有問題都肯哽~?!
師兄係咪有計解決??

引用:
原帖由 d.s 於 17-5-2009 11:55 發表

有問題都肯哽~?!
師兄係咪有計解決??
豬崎話打到22氣ga ma, 咁我諗流流地打下topgas都冇問題ge, 同埋其他問題解決左之後, 個後座力又真係比WA夾大的. 不過呢個唔係豬崎ge功勞, 我當係垃圾回收, 國狗再造ja. 而且我諗去D專業ge地方買D靚D ge o ring, 都有排用的.

P.S. 我哽冇漏氣果D ja

又咁諗,Valve咁設計,即係話假設入氣(Topgas)後加熱,內壓增加至Valve彈弓頂唔順的話就會自動逼開,繼而放氣...
咁都算係安全設計(使用氣體壓力限制)一種掛..?至少唔會好似WE咁會炸匣.....

引用:
原帖由 d.s 於 17-5-2009 12:04 發表
又咁諗,Valve咁設計,即係話假設入氣(Topgas)後加熱,內壓增加至Valve彈弓頂唔順的話就會自動逼開,繼而放氣...
咁都算係安全設計(使用氣體壓力限制)一種掛..?至少唔會好似WE咁會炸匣.....
豬崎真係要請你番去做公關

發新話題