發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 26-1-2009 01:01 發表
我聽d人講減速器其實減得好小...

but, 我到想知邊度有得買同幾$!

等我整個list要買咩先!
減速器係Work架,
不過好易爛,你予每次打Game換隻新就好d

引用:
原帖由 lololo 於 26-1-2009 14:14 發表
ching 們~
請問buffer tube 有咩推介?
Thanks
buffer tube,玩具就GP
真就VLTOR,貪佢多Marking~~

引用:
原帖由 桸藍 於 26-1-2009 20:52 發表
今日拆開枝槍睇下點舛無lock bolt,
發覺bolt lock無咩問題,可能係個匣後面塊膠片磨損咗,
or個bolt低磨損咗,導致彈唔到個bolt lock去lock bolt,
但其實會唔會係我拆匣個時整彎咗條彈弓,導致唔夠 ...
條彈弓好似PGC有出,
但你換過乜parts?
研究下~

引用:
原帖由 d.s 於 27-1-2009 00:21 發表

buffer tube,玩具就GP
真就VLTOR,貪佢多Marking~~
真VLTOR都用到???幾$$呢??
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 904# 的帖子

點只 Vltor, LMT 都得.

基本上成支 WA M4, 除左條 Barrel, 金屬身, 少量金屬身零件和個 Mag 之外, 其他external, 你可以摸到的地方, 都可以換晒做真 parts.

仲要加埋個組合方法, 以前都未試過, 想過玩 玩具槍原來可以咁 "真" .

引用:
原帖由 rrrrrrrickylau 於 27-1-2009 01:39 發表
點只 Vltor, LMT 都得.

基本上成支 WA M4, 除左條 Barrel, 金屬身, 少量金屬身零件和個 Mag 之外, 其他external, 你可以摸到的地方, 都可以換晒做真 parts.

仲要加埋個組合方法, 以前都未試過, 想過玩 玩具槍 ...
之前隔離台有ching 話#性直頭對應真既upper..
又係咪真既呢???
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 903# 的帖子

換過value lock時拆咗個匣,
裝個時唔係太識質返條彈弓入去,
整彎咗d,唔知係咪呢個問題導致lock唔到bolt

引用:
原帖由 桸藍 於 27-1-2009 01:51 發表
換過value lock時拆咗個匣,
裝個時唔係太識質返條彈弓入去,
整彎咗d,唔知係咪呢個問題導致lock唔到bolt
咁有無check過無彈時個bolt catch係咪比個匣頂到盡??
係的話應該lock到ga wor!

有check過,無彈時過網球拍彈唔到出來,
但自己用手按開個網球拍時又lock到bolt,
分開槍身時,大大力咁拍個彈匣入去又彈得起個bolt lock,
細力d又彈唔起,自己想問題可能有以下一個可能性:
1. 條彈弓唔夠力,彈起個匣後塊膠片時唔夠力,
2. 個匣塊膠片/bolt lock個低 有磨損,推個bolt lock唔起,
3. 個bolt lock 太過實,唔夠力彈起佢,
都唔知開邊樣,最哀無多個匣試,有就知係匣問題定槍問題la
請各師兄救救小弟...枝m4

bolt lock spring是放在那的,
沒有了會lock唔到bolt嗎?
還在找尋死因中
thx~

c hing, 我想問下~ 買番來d mag洗唔洗改先可以打topgas

how much is it?

thx c hing =]]]

發新話題