發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

話時話支gp賣緊幾$$..??

3500$??? About...

引用:
原帖由 sas2009 於 29-1-2009 12:52 發表
話時話支gp賣緊幾$$..??
睇你跟d 咩   果d 豪華套裝要$46xx , 不過買得呢枝好多師兄都落真野 , 所以我會建議買粟米筒果幾枝 , 無謂要硬啃佢份ras 同鏡
塑膠戰隊

附件

PGC WA_and_WE_5.56_L.jpg (100.5 KB)

30-1-2009 22:58

PGC WA_and_WE_5.56_L.jpg

引用:
原帖由 d.s 於 30-1-2009 22:58 發表
我都等緊,還有d.s.可幫幫手睇下我隻匣係咪有parts蝕咗嗎?
thx~

咁樣... 真喺買一個wa magazine好啦= =...

我覺得pgc or gkk會喺一個月出

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 31-1-2009 00:59 發表
咁樣... 真喺買一個wa magazine好啦= =...

我覺得pgc or gkk會喺一個月出
可能la, 因為pgc都已"銳意"很久了.

回復 937# 的帖子

我都銳意等待好久了

佢個頭都出jor啦XD
個身打格仔=]]
重放喺d weed度

and

The picture's name "final.jpg" says it all =]]

好明顯~~~
大事來啦 hahaha

jk jk jk...

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 31-1-2009 05:09 發表
佢個頭都出jor啦XD
個身打格仔=]]
重放喺d weed度

and

The picture's name "final.jpg" says it all =]]

好明顯~~~
大事來啦 hahaha

jk  ...
我怕佢唔為平WA好多....
我諗點都要5舊水隻
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 940# 的帖子

5舊都殺,好似係cnc匣來,
5舊都殺返3,4隻先,好過wa d 貴膠匣多多聲,
重要未計換o-ring同value lock

引用:
原帖由 d.s 於 30-1-2009 22:58 發表
Is that a VN mag??!

引用:
原帖由 桸藍 於 31-1-2009 12:33 發表
PGC 的匣是 cnc?
不是那隻"台灣之光"才是 cnc 的嗎?

引用:
原帖由 the.jaguar 於 31-1-2009 13:38 發表

Is that a VN mag??!
i don't know ar~~

引用:
原帖由 桸藍 於 31-1-2009 12:33 發表
5舊都殺??
我就唔制啦~
最盡400~!!

發新話題