發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lhlui 於 31-1-2009 14:09 發表

PGC 的匣是 cnc?
不是那隻"台灣之光"才是 cnc 的嗎?
PGC未肯定係咪CNC
但GHK就已公佈量產係鑄模件
CNC只係開發用首辨,
畢竟彈匣係必需品,如果出得好,需求一定大,
計落一定係鑄模有着數,成本平,賣價都會温和d~

引用:
原帖由 d.s 於 31-1-2009 23:53 發表

5舊都殺??
我就唔制啦~
最盡400~!!
但係暫時無其他選擇喎,
點都好過 wa先la~
當然好似ghk d ak匣or we 的 gbb m4匣,
2xx就very good la~
唔掃8隻都掃5隻,重要reload 唔使接匣,跌落地都no problem,
好似marui d 匣咁掟

引用:
原帖由 桸藍 於 1-2-2009 01:01 發表

但係暫時無其他選擇喎,
點都好過 wa先la~
當然好似ghk d ak匣or we 的 gbb m4匣,
2xx就very good la~
唔掃8隻都掃5隻,重要reload 唔使接匣,跌落地都no problem,
好似marui d 匣咁掟
所以睇下邊個飲頭淡湯啦~
另外要玩跌匣就睇下有冇廠設計到可改PMAG殼!!不過到時計計埋埋又6XX一隻匣走唔甩.....

引用:
原帖由 d.s 於 31-1-2009 23:53 發表

5舊都殺??
我就唔制啦~
最盡400~!!
Totally agree with you!!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

想問下... e+ GP WA M4 WOC08, WOC09, WOC11, WOC12 喺米真喺有存貨嫁(GP個網咁寫)?
我叫個fd去睇, 佢話問晒咁多間都無晒貨....

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 1-2-2009 20:25 發表
想問下... e+ GP WA M4 WOC08, WOC09, WOC11, WOC12 喺米真喺有存貨嫁(GP個網咁寫)?
我叫個fd去睇, 佢話問晒咁多間都無晒貨....
好似可以訂的

咁好?!... 好!聽日叫我個FD 打比gp先XD

引用:
原帖由 桸藍 於 1-2-2009 21:52 發表

好似可以訂的
they don`t take any retail order..

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 1-2-2009 21:56 發表
咁好?!... 好!聽日叫我個FD 打比gp先XD
砌GP M4就好似叫車仔麵咁,任叫任砌~!!

引用:
原帖由 d.s 於 1-2-2009 23:13 發表

砌GP M4就好似叫車仔麵咁,任叫任砌~!!
得既咩???上次我send email 去...佢地reply 我話不設零受 -.-

引用:
原帖由 lololo 於 1-2-2009 23:18 發表

得既咩???上次我send email 去...佢地reply 我話不設零受 -.-
oh~睇錯~睇錯~我以為係響鋪頭砌~
引起誤會~Sorry Sorry

任叫任砌我到想... 但喺我無時間啦~~~ 今個禮拜日去打game啦XD

可能大家誤會咗,g&p係唔做retail,
但大家可以去店舖預訂

對gp 呢支野越來越有興趣..遲d 仲有埋其他廠既夾...真係忍得好辛苦.其實想問下prime 個金身係咪跟真數既呢? 可唔可以直上真品dd mk18, 尾通係咪都可以用真野直上呢? thank you.

引用:
原帖由 jpg 於 2-2-2009 07:56 發表
對gp 呢支野越來越有興趣..遲d 仲有埋其他廠既夾...真係忍得好辛苦.其實想問下prime 個金身係咪跟真數既呢? 可唔可以直上真品dd mk18, 尾通係咪都可以用真野直上呢? thank you.
prime 個金身係跟真數,可以直上真品dd mk18,尾通都可以用真野直上
堅UPER Receiver都可以直上

發新話題