發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 d.s 於 2-2-2009 09:37 發表

prime 個金身係跟真數,可以直上真品dd mk18,尾通都可以用真野直上
堅UPER Receiver都可以直上
我買左條copy MK18 9吋....隻barrel nut 入唔晒....裝唔到
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 2-2-2009 09:49 發表

我買左條copy MK18 9吋....隻barrel nut 入唔晒....裝唔到
你唔一次過俾師傅裝?佢地實搞得掂喎~
btw今晚見

引用:
原帖由 d.s 於 2-2-2009 09:55 發表

你唔一次過俾師傅裝?佢地實搞得掂喎~
btw今晚見
我諗我今晚會拎埋條骨出泥
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 960# 的帖子

嘩...咁仲更加吸引...但係唔知用堅既upper 支槍仲work 唔work 到呢?
btw, 小弟係美國住, 如果真係work 到...咁就多野玩羅....

你果條喺copy 真數定aeg數???

引用:
原帖由 jpg 於 2-2-2009 15:46 發表
嘩...咁仲更加吸引...但係唔知用堅既upper 支槍仲work 唔work 到呢?
btw, 小弟係美國住, 如果真係work 到...咁就多野玩羅....
work 唔到

有些事,大家心照,不要說太多,免得被人誤會!

買jor 啦WOC11, 喺明搶買3700$ (Display..我估都比人玩都到個bolt lock 爛爛地嫁啦...)  , 一個夾, oring, valve lock (個friend話比我聽買jor先知唔須要買, thx 150$X2)
etc...

我個friend尋日都去問過明搶, 佢地話咩都無... 喺得L Version... 好似當我個friend唔識ya...

今日我2個friend一齊去... 一入去就spotted到把woc11, 就即喺同佢講... 我個friend問佢, 你尋日又話無gee? 佢就即刻話唔記得jor = =

X]

番來玩lu ^^

btw... 有無人識改牙 and 喺點改><
我要裝dd 骨><

我個hopup座上面果含彈位打碎左
想請問一下,呢個問題係唔係常見?
另外,正壓系統或負壓系統用o既hopup座係唔係唔同?

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 3-2-2009 00:42 發表
買jor 啦WOC11, 喺明搶買3700$ (Display..我估都比人玩都到個bolt lock 爛爛地嫁啦...)  , 一個夾, oring, valve lock (個friend話比我聽買jor先知唔須要買, thx 150$X2)
etc...

我個friend尋日都去問過明 ...
bolt lock 爛爛地嫁啦???
G and P 不是用鋼bolt lock 嗎?
鋼bolt lock 都爛?

喺友台有人話打jor幾夾就bolt lock分體嘛 咁我估我果把都會啦... 不過會早過其他人買新果d

收到photo啦

Top gas, not very powerful at all

The misery of 5 mm...

My DD bone fits perfect.. only that 5mm... any ching know how to fix it...

回復 972# 的帖子

好似預設係咁,無得fit

好ugly吖><

有無計??

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 3-2-2009 23:29 發表
好ugly吖><

有無計??

我支dd骨(copy)裝上 WE M4 Fit 好多喎!

發新話題