發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

回復 1050# 的帖子

終於出現la!!!!
如果可以就咁買個飛標, tuner set就好la
飛機已經買左la

引用:
原帖由 ayaka 於 22-2-2009 22:10 發表
終於出現la!!!!
如果可以就咁買個飛標, tuner set就好la
飛機已經買左la
飛機太貴了, 打算買$ %))無印的bolt連白色飛機玩住先...then手上有兩set野就可以留錢買彈夾~ 之後先渣架飛機番屋企~ (真係貴過鴨街果D飛機 )

好在之前平入左ra個飛機.....汁埋e set野都順d
不過換晒bolt, 飛機, hopup座都要兩叉野la.......

遲下D匣一出.....都唔知點同上頭申請軍費
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

岩岩膽粗粗換左條140% recoil spring
點知.......

勁爽
射頻極高! 不過上鏜要好用力.......過2日買條120玩下先!

引用:
原帖由 ayaka 於 23-2-2009 22:47 發表
點知.......

勁爽
射頻極高! 不過上鏜要好用力.......過2日買條120玩下先!
甘個recoil呢??
ching係咪shxxter果條?
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 1056# 的帖子

recoil感覺細左少少......但撞番上前的力大左唔少!! 同埋"king"一聲好正
係shxxtor個條!

引用:
原帖由 lololo 於 22-2-2009 21:16 發表
又有新野!!
RA TECH 可調節負壓鋁飛機
http://www.youtube.com/watch?v=LyaNjt7Z4FE
From Taiwan:[RA TECH的負壓零件相容於其他廠家的飛機..可以用原廠或是白色的強化飛機都可以裝]

Good News~!!!

引用:
原帖由 lololo 於 22-2-2009 21:16 發表
又有新野!!
RA TECH 可調節負壓鋁飛機
http://www.youtube.com/watch?v=LyaNjt7Z4FE
唔知呢件野有貨未呢
我地呢d野1j樓下,又想用番top gas 有希望喇

引用:
原帖由 ayaka 於 23-2-2009 22:47 發表
點知.......
勁爽
Recoil spring 唔敢換啊

怕 no.60同T骨會好快死, 又驚一jam的話白色飛機都死比你睇.

回復 1060# 的帖子

t骨如果用p牌的應該無問題
no.60如果用無碎彈的話.....gp個隻都幾好用的
(碎彈碎片會插爛no.60.....)

引用:
原帖由 ayaka 於 24-2-2009 16:45 發表
t骨如果用p牌的應該無問題
no.60如果用無碎彈的話.....gp個隻都幾好用的
(碎彈碎片會插爛no.60.....)
你令我想起我有支AEG的鏈夾爛左, 有D parts經T咀吸左入波相, 件野比拍頭釘左係氣筒道

反正玩得WA M4, 錢就已經唔係錢了... 爛左都係百零兩百...

不如high下好過

引用:
原帖由 hermanht 於 24-2-2009 22:49 發表

你令我想起我有支AEG的鏈夾爛左, 有D parts經T咀吸左入波相, 件野比拍頭釘左係氣筒道

反正玩得WA M4, 錢就已經唔係錢了... 爛左都係百零兩百...

不如high下好過
我支AEG都係咁死左......未得閒夠佢

用左120%打左1匣......怪事發生la
慢慢出現開槍時bolt carrier會比bolt lock ""到
check番原來我個本來係好完整的原裝bolt lock變左少少形la
重諗住慳2舊幾tim........

引用:
原帖由 ayaka 於 24-2-2009 23:01 發表

我支AEG都係咁死左......未得閒夠佢

用左120%打左1匣......怪事發生la
慢慢出現開槍時bolt carrier會比bolt lock ""到
check番原來我個本來係好完整的原裝bolt lock變左少少形la
重諗住慳2舊幾tim.... ...
你個bolt lock可能係比140打偏左?

引用:
原帖由 hermanht 於 24-2-2009 23:20 發表

你個bolt lock可能係比140打偏左?
唔知ar.....都係佢地ga la
宜家唔知換咩bolt lock好....
鍾意gp顏色比較灰.....但唔係一體
對ra product有信心.....但係黑色的...唔夾其他parts
lzt出出下ak又玩埋wa m4.....但唔知得唔得

發新話題