發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 24-2-2009 23:44 發表

唔知ar.....都係佢地ga la
宜家唔知換咩bolt lock好....
鍾意gp顏色比較灰.....但唔係一體
對ra product有信心.....但係黑色的...唔夾其他parts
lzt出出下ak又玩埋wa m4.....但唔知得唔得
有冇諗過係bolt lock下面加"防震膠"? 當彈弓用(唔洗鑽~). or將bolt lock果塊鐵用橡膠來代替?

我都鐘意灰多D, 由其個身係灰, 而且又要同mag release, 板機果堆野夾色. 又要襯埋前後節.

引用:
原帖由 hermanht 於 25-2-2009 00:25 發表

有冇諗過係bolt lock下面加"防震膠"? 當彈弓用(唔洗鑽~). or將bolt lock果塊鐵用橡膠來代替?

我都鐘意灰多D, 由其個身係灰, 而且又要同mag release, 板機果堆野夾色. 又要襯埋前後節.
應該唔會用rubber la.....好難定得實佢
blow多幾下就會好易甩
橫豎都係拆bolt stop出黎....不如鑽佢一下
都好easy姐~

原裝WA圖釘

爽~!!
拍得住0050100兄d Prime圖釘

附件

25-2-2009 13:31

引用:
原帖由 d.s 於 25-2-2009 13:31 發表
原裝WA圖釘

爽~!!
拍得住0050100兄d Prime圖釘

唔係咁勁啊.......
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 ayaka 於 23-2-2009 22:56 發表
recoil感覺細左少少......但撞番上前的力大左唔少!! 同埋"king"一聲好正
係shxxtor個條!
嘿嘿~ 我岩岩換金身果時唔知有圓釘呢樣野, 冇用佢果排支槍都係"king""king"聲~ 你快D睇下佢有冇事~

重未有事

Prime 雙面彈匣釋放鈕
還以為全用上Prime的產品便不用修....畢竟有例外的....
這雙面彈匣釋放鈕裝上Prime金屬身後便發現很難進匣,
其原因是鎖彈匣栓突出太多...

附件

2-3-2009 11:22

這樣只好動手DIY啦
先分解它(拔掉大頭釘便可以了)
找一些包裝parts用的透明膠片,切忌太厚,再剪一小片(綠圈)
黏在圖中綠箭頭的地方上再重組即可,
不會掉匣,進匣亦順暢~!!

附件

2-3-2009 11:23

我以前都好鐘意呢隻制, 不過如果放低槍靠條sling吊住支槍果時, 好易跌夾...

回復 1074# 的帖子

x2 !!
同埋佢個彈弓(gp aeg用個隻) 比較鬆
high一high就甩匣.....

GP WOC 湖面都結冰還能打~

http://www.youtube.com/watch?v=ppwK_xo4Gyc

O~~~斷左

頭先諗住拆隻飛機出泥落下油...
點知一拉....就斷左
好彩有隻原裝飛機係度~~

轉頭去買鎗順便過新填地買返先~~

附件

4-3-2009 12:32

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 1077# 的帖子

oh~咁要買多幾個備用啦~

回復 1078# 的帖子

我想買埋彈匣valve大個兩粒..
但又唔知咩size -.-
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

回復 1079# 的帖子

說明書parts list有冇標明??

發新話題