發新話題

[WE] WE GBB M4專區

鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 d.s 於 4-6-2009 11:58 發表

OKO囉~1k多d,實頂到!!
1k 多d 係咪都係永X行

引用:
原帖由 d.s 於 4-6-2009 12:02 發表
http://www.youtube.com/watch?v=XzSIgQx0oCY&feature=channel_page

.....同真鎗冇分別~?!
.....信不信由你
咁....又真係差左小小...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 d.s 於 4-6-2009 12:02 發表
http://www.youtube.com/watch?v=X ... eature=channel_page

.....同真鎗冇分別~?!
.....信不信由你
點都吾可能無分別吧,不過有GBB已經很好了,多種選擇麻

引用:
原帖由 d.s 於 4-6-2009 11:58 發表

OKO囉~1k多d,實頂到!!
如果做到個6mm .3豬 10至30m point of aim= point of impact  可互動同电池可頂長d時間的話2k樓下都會入支支持下..

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 12:04 發表

oh I am lovin' it

引用:
原帖由 -l- 於 4-6-2009 16:43 發表

oh I am lovin' it
佢話功能完全復刻, 咁 d 色水唔知係點呢?同埋唔知d光學係咪同真品一樣, 做到4變1果陣d image會變形呢
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 18:06 發表

佢話功能完全復刻, 咁 d 色水唔知係點呢?同埋唔知d光學係咪同真品一樣, 做到4變1果陣d image會變形呢
佢4x變1x個原理唔係咁架...應該就唔會有變型...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 4-6-2009 18:17 發表

佢4x變1x個原理唔係咁架...應該就唔會有變型...
唔信你大可以問下d貓ge
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 18:19 發表

唔信你大可以問下d貓ge
咁大劑?!
咁都變型??
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

各位師兄, 小弟想買 M 16 板本, 其實除左 marking 外, 有D咩係同 M 4 唔同??

引用:
原帖由 POCMarco 於 4-6-2009 20:27 發表
各位師兄, 小弟想買 M 16 板本, 其實除左 marking 外, 有D咩係同 M 4 唔同??
槍管, 前護木, 尾柄

其實MARKING反而無分別....我十分希望佢出返A3 MAKRING....
鵰。豹。狸。獅。狒

對唔住各位師兄, 我想借個位問一下野.
請問一下呢一條國產骨上唔上到支M4A1 度.
我想買之前了解一下先.
唔該

附件

4-6-2009 23:25

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 21:24 發表

槍管, 前護木, 尾柄

其實MARKING反而無分別....我十分希望佢出返A3 MAKRING....
那有冇用家試用報告?

引用:
原帖由 POCMarco 於 4-6-2009 09:50 PM 發表

那有冇用家試用報告?
其實個系統同m4冇咩分別,,

發新話題