發新話題

[WE] WE GBB M4專區

請問各位師兄係咪姐係依枝鏡?
係MAGPUL隻DVD度CUT出來的

引用:
原帖由 POCMarco 於 4-6-2009 21:50 發表

那有冇用家試用報告?
我買咗一枝 M16,係舊板,除咗尾通長d之外,系統完全一樣,可以同M4 互換,後座力好似細咗少少,新板效果就唔知,因新板轉咗co2組件,聽講加埋co2彈匣後座力會大d,但co2彈匣香港無得賣,如有錯請其他師兄指點,謝謝

我只能夠肯定CO2匣是不會賣街!

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-6-2009 12:04 發表

快D快D
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

唔知有冇得只係買a3 個頭擔.有就可以改SPR@@

引用:
原帖由 gdschman 於 4-6-2009 11:18 發表

gbb 用
咁係咪玩gbb 唔駛買真品鏡啦

各位師兄, 請問而家有冇邊隻玩具鏡可以頂到打GBB 唔會斷電同走點
款式方面我比較鍾意MRS (Docter 款) 同 C-more 款

唔該指點一下迷津, 多謝  ...
車 用copy用到而家都無事
開左超過30匣

引用:
原帖由 ohnavi 於 4-6-2009 11:27 發表

都要出先得架
我地等

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 5-6-2009 14:54 發表

開左超過30匣
咦, 師兄個係咩好野黎, 介紹下都好喎

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 5-6-2009 14:54 發表

開左超過30匣
通常,,,佢係會係你最危急,最需要佢既時間先會失靈,,,

All ching, I tested GBB SCAR today, the blow back is stronger than M4

各位C CHING 你好!我岩岩入左支WE GBB M4
我有個問題想問,我要點樣先可以安支短內管,我唔係好識拆個前節?
唔該各位C CHING !THX!
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

回復 1076# 的帖子

拿出manual~
先拆01
再拆05(打出底下兩條pin/鬆機米),
除下12(有一小pin連接05),
扭出14(跟15/16/17一體的),
之後脫去106外管,
就可以抽出內管組再分解.

分解內管組時特別留意hop-up的一粒小鋼珠,
好易丟失~

落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

明白了!唔該C CHING!
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

枝雪卡宜家果幾枝只是試版。大貨聽聞月尾到。
今日見到訂貨價$2000或以下。

遲下重有小小驚喜比大家,是關於隻匣的!

引用:
原帖由 G3A3 於 8-6-2009 12:19 AM 發表
枝雪卡宜家果幾枝只是試版。大貨聽聞月尾到。
今日見到訂貨價$2000或以下。

遲下重有小小驚喜比大家,是關於隻匣的!
改良左隻匣?????

發新話題