發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 G3A3 於 8-6-2009 00:19 發表
枝雪卡宜家果幾枝只是試版。大貨聽聞月尾到。
今日見到訂貨價$2000或以下。

遲下重有小小驚喜比大家,是關於隻匣的!
CO2  PMag

引用:
原帖由 gdschman 於 5-6-2009 16:30 發表

咦, 師兄個係咩好野黎, 介紹下都好喎
未型記囉

其實你會發現
只係震到個開關

不過會自動歸零就緊係要靠d野啦

少少失望,個lower receiver 做錯晒,2代scar 選擇擊, pin位置同大小做錯左, trigger 都錯,摺柄個扣位做錯
抄錯早期vfc錯個d 野

附件

8-6-2009 03:20

8-6-2009 04:32

引用:
原帖由 fai84 於 8-6-2009 03:20 發表
少少失望,個lower receiver 做錯晒,2代scar 選擇擊, pin位置同大小做錯左, trigger 都錯,摺柄個扣位做錯
抄錯早期vfc錯個d 野
??!
據WE香港代言人聲稱,枝SCAR係用真鎗度數個wor............

回復 1085# 的帖子

有枝vfc scar係到
所以都係買枝we m4算

支 spector DR 出 replica 比 GBB? 如果係就真係正羅

有冇師兄去三巾到試左之 display?

有試過。個人感覺無M4噤震!

買硬!

今晚訂左支Scar了,  但同場見到有Co2夾賣, 有冇師兄試左?
signature oversize

引用:
原帖由 d.s 於 8-6-2009 03:27 發表

??!
據WE香港代言人聲稱,枝SCAR係用真鎗度數個wor............

唔知大家聽埋係唔係同一位,但可信相嘛

回復 1091# 的帖子

co2匣比賣嫁咩

引用:
原帖由 cccarlos 於 9-6-2009 21:16 發表
co2匣比賣嫁咩
我都問過,co2 匣香港唔俾賣wo

但我今晚見到既佢地係寫住co2夾, 賣三百幾

而且重有for M4 co2用既 強化parts

唔知有無其他師兄見到呢?  

signature oversize

發新話題