發新話題

[WE] WE GBB M4專區

CO2唔會過火咩點會比賣

想問問WE 支M4射擊精準度如何?謝謝。

回復 1096# 的帖子

係某台灣forum見到測試,co2匣仲細力過topgas小小!
我自己換左個co2套件,跟手改埋兩面力,recoil大左好多。

CO2匣真係會賣街。因為台灣方面都會出街,
防止平行進口關系所以香港一齊賣!
威力方面佢地話出街是兩面的!

引用:
原帖由 G3A3 於 10-6-2009 08:48 發表
CO2匣真係會賣街。因為台灣方面都會出街,
防止平行進口關系所以香港一齊賣!
威力方面佢地話出街是兩面的!
咁知唔知有無 for M4 & M16 co2 匣.

回復 1100# 的帖子

我見到既正是M4 & M16既 co2 匣
signature oversize

師兄門, 我想問用co2 匣有乜好處? 射程, recoil 加大? 氣平?

回復 1101# 的帖子

我剛剛問

爽就爽~
不過打一次game 又要用多d $~
co2 都唔平,換果陣又會好麻煩

引用:
原帖由 Terryimac 於 9-6-2009 23:03 發表
但我今晚見到既佢地係寫住co2夾, 賣三百幾

而且重有for M4 co2用既 強化parts

唔知有無其他師兄見到呢?  
下午見到

引用:
原帖由 新仔~健 於 10-6-2009 22:37 發表
爽就爽~
不過打一次game 又要用多d $~
co2 都唔平,換果陣又會好麻煩
我都好認同,我今日都買咗,佢幫我換嘅時候都好痳煩,$10一枝打得60發左右,真係好貴

引用:
原帖由 BNN 於 11-6-2009 01:44 發表

我都好認同,我今日都買咗,佢幫我換嘅時候都好痳煩,$10一枝打得60發左右,真係好貴
所以唔買

引用:
原帖由 BNN 於 11-6-2009 01:44 發表

但係唔會凍喎

點都帶2隻跟身O既

引用:
原帖由 loki 於 11-6-2009 08:22 發表
點都帶2隻跟身O既
比我帶多2隻,4隻先夠我用

發新話題