發新話題

[WE] WE GBB M4專區

引用:
原帖由 paulen 於 11-6-2009 21:19 發表

比我帶多2隻,4隻先夠我用
一支gas變一盒co2

回復 1111# 的帖子

都唔錯.............
不過貴d wo

咁咪好易改p-mag

引用:
原帖由 paulen 於 12-6-2009 23:33 發表
都唔錯.............
不過貴d wo
一盒唔係一排果隻
一盒十幾廿支果隻

打gas算
貴價玩意

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 13-6-2009 04:18 發表

一盒唔係一排果隻
一盒十幾廿支果隻

打gas算
貴價玩意
都唔會成日打啦....
一枝枝買好過

C CHING 我有小小問題ar!
我想問你地支槍有冇嘔彈情況ar?
如果有點解決呢??唔該各位c hing!
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

引用:
原帖由 swat852 於 13-6-2009 03:20 PM 發表
C CHING 我有小小問題ar!
我想問你地支槍有冇嘔彈情況ar?
如果有點解決呢??唔該各位c hing!
請問你有冇教hopup?

C HING 我冇
CANON 友
350D 17-40 mm 4L   50mm 1.8 430ex
400D 70-200mm 4L  85mm 1.8 580exII
BG-E3

引用:
原帖由 swat852 於 14-6-2009 12:48 AM 發表
C HING 我冇
開左少少試試啦

請教已換o左CO2套件同匣o既師兄:
請問換o左之後o係咪真o係得番二面力㗎?
除o左換套件之外仲有冇其他零件要改呢?
如果用番普通匣會唔會過火呢?
另外最重要o係回膛力o係咪真o係大o左呢?
事實上小弟真o係好想帶佢落場打,但因為過火而唔敢帶落場..........

小弟支M4 o係係二月份買,基本上冇乜點改過,淨o係改可短管,换o左隻藍色Buffer,原廠回膛弹弓.
謝謝~

用co2件 用番gas匣會點/?

回復 1121# 的帖子

用番top gas 你就會覺得後座力細好多,不過無問題,可以照玩.

回復 1120# 的帖子

換咗之後,後座力大咗同比較實咗,我用co2匣同普通匣都係底中

回復 1123# 的帖子

I paid extra $50 for army army army to install it for me, and helped me to modify to 2 sided can power.

唔該晒咁多位師兄!

發新話題