發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 20-3-2009 16:53 發表
我又貼~~
正~!!尚欠外管就成為[完全體]嘞~~~~

回復 1185# 的帖子

甘請問白飛機係正定負?
另想請問有Ching換左鋼撞針,120%hammer spring同鋼trigger呢??
換左有冇咩性能上既提升?

Thanks!!
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 22-3-2009 12:16 發表
甘請問白飛機係正定負?
另想請問有Ching換左鋼撞針,120%hammer spring同鋼trigger呢??

Thanks!!
只換左hammer spring同bearing hammer
感覺扣板機到開槍的反應快左

之前有師兄話鋼比較硬....傳力比亞鉛好
所以反應會快左

回復 1188# 的帖子

我換左steel sear同bearing hammer,
但好多時第一鎗唔知點解好"立"....唔知關唔關撞針時
同埋隻trigger好似唔係好順甘....

我都唔知點解有時第一槍無咩力blow咁

trigger唔順可能個要汁下hammer
我之前換左hammer都係唔fit位....直頭lock唔番個hammer
打一槍就打唔到

想問下師兄們打打下會開始抄向上??
之前試過hop-up膠實驗.....比topgas噴過會成粒變到好硬
會唔會因為咁令到hop膠打打下變硬
而變成hop-up強左抄向上??

回復 1192# 的帖子

正,但幾時先有得見街呀?
Ken's Custom Magpul M4  

回復 1193# 的帖子

GHK話"
本團隊已經儘最大努力來完成許多玩家的夢想了
這段影片已經是第四版的測試了
期間重複開模,打樣,測試,發覺問題又重複上述流程,期間燒錢和燒腦細胞的辛酸真的無法一語道盡
重點就是希望交在槍友手上的是一支盡善盡美的產品
既然影片以告知大家在"試模"版了
透露個小消息 ---離量產不遠了
還請大家耐心等候

引用:
原帖由 lololo 於 22-3-2009 23:51 發表
GHK話"
本團隊已經儘最大努力來完成許多玩家的夢想了
這段影片已經是第四版的測試了
期間重複開模,打樣,測試,發覺問題又重複上述流程,期間燒錢和燒腦細胞的辛酸真的無法一語道盡
重點就是希望交在槍友手上的是一 ...
姐係重未開始生產la
不過有bolt lock的值得等!

回復 1195# 的帖子

我估要等到中秋~~

引用:
原帖由 lololo 於 22-3-2009 12:16 發表
甘請問白飛機係正定負?

Thanks!!
120%hammer spring同鋼撞針有性能上既提升,
鋼trigger冇咩性能上既提升

引用:
原帖由 lololo 於 23-3-2009 00:50 發表
我估要等到中秋~~
我估要等到重陽

回復 1197# 的帖子

ching , 鋼撞針係咪冇得單買??

回復 1198# 的帖子

甘慢長??
睇泥都係要死死地氣買返支AEG打下game先了..

引用:
原帖由 lololo 於 23-3-2009 01:01 發表
ching , 鋼撞針係咪冇得單買??

回復 1198# 的帖子

甘慢長??
睇泥都係要死死地氣買返支AEG打下game先了..
鋼撞針係咪冇得單買?暫時係.

ps:白飛機係負

pps:你冇AEG??

發新話題