發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

回復 1200# 的帖子

之前有支GnP...但為左支WA...賣左了..
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

oh~
不過就算有GHK匣,
你唔係諗往攞WA M4去片 300round AEG吓嘩??
好有難度wow~

回復 1202# 的帖子

我真係有呢個天真嘅諗法。
仲要係打single shoot

小弟做咗你哋所講嘅野,仲成手臂中哂蚊癱 ,目的是毒死佢地 ,等多D人打仿真的實戰wargame,但有少少失敗啦,情况如300 round 片249一樣

無分別.... 我用semi都可以一場打3個... 最重要喺走位...

Wa~~~~~兩位師兄果然勇猛!!

早排打得多快頻
反而宜家好享受單發recoil的感覺

真喺好堅嫁.... 用GBB打GAME, 自己真喺一場都用唔完一個甲.... 我因為同開我4個 701朋友打, 大家都好有teamwork... 可以大家cover大家.... 我地打gbb 嘅... 一人幾lub都打得死人啦下化? 有時佢地打打下我兜後路都bingo死啦....

但喺最怕打gbb就喺suddenly無彈, wa d mag又唔跌得... 唔可以學magpul咁fing mag.... change mag 有時真喺要10妙以上嫁....

引用:
原帖由 d.s 於 23-3-2009 10:25 發表
oh~
不過就算有GHK匣,
你唔係諗往攞WA M4去片 300round AEG吓嘩??
好有難度wow~
鬥火力不如鬥射程, 只要放好多好多時間同心機, 我覺得GBB個集彈同射擊唔一定比AEG差. 所以我已經用AEG打singo練習. 係後方放冷槍, 個戰績都唔差~

我係大後方行來行去報位and放冷槍. 對面有條友又學我咁, 因為打左一個上午, D人都知我支AEG打得遠, 我only舉槍靠嚇佢都閃唔砌, 其實唔會打得到  但係咁玩法對面都幾驚  對自己友好有利!  最正係試罐唔過火果時D人望住你果個樣.

甘ching們你地帶幾多隻匣落field呢?

我自從1月買左支WA...到今日足足3-4個月冇打過game啦........
好辛苦呀

唉,個夾死左
一差氣即時由出氣果位噴出黎,用野封住個出氣位,再差
就由撞針位噴出黎
我打散個夾黎睇,支撞針回位回得好慢,同覺得佢回唔晒
唔知係唔係個"哇佬"死左呢?
各位師兄,有冇試過點攪?

引用:
原帖由 lololo 於 24-3-2009 12:19 發表
甘ching們你地帶幾多隻匣落field呢?

我自從1月買左支WA...到今日足足3-4個月冇打過game啦........
好辛苦呀
打CQB law!
另一把 WA M4 仍硏發中... ...

會唔會有CHing整返場GBB,如果有就請預埋我呀! 同時又可以向各大CHing學吓野 小弟多言,唔好見怪

引用:
原帖由 拾哥 於 24-3-2009 12:47 發表
唉,個夾死左
一差氣即時由出氣果位噴出黎,用野封住個出氣位,再差
就由撞針位噴出黎
我打散個夾黎睇,支撞針回位回得好慢,同覺得佢回唔晒
唔知係唔係個"哇佬"死左呢?
各位師兄,有冇試過點攪?
小弟同你一樣,最後交批槍店整,修理好后店員告訢我久不久就要噴D Selicon 落個"哇佬"度,我唔知個店員所講是否正確,我信佢,個幾月了,到現在還未漏汽,請問各CHing 這是對的嗎?

回復 1211# 的帖子

試過!!!!!
我拆隻哇佬出泥噴Selicon,用手拉下佢..直至順為止~

發新話題