發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 26-3-2009 18:42 發表
Sosad.....唔係配MUR
G n P數定係P數?

回復 1231# 的帖子

P牌的當然係真數

又3-4千............算啦....我放棄
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

p牌都幾夠膽喎!莫非攞咗授權?MAGPUL唔係香港有代理咩?
MAGPUL AEG野唔係G牌代工開嘅咩?

e隻要成usd553
mur先係usd533
得個普通上身好似貴左d

引用:
原帖由 hirohiro 於 26-3-2009 21:47 發表
p牌都幾夠膽喎!莫非攞咗授權?MAGPUL唔係香港有代理咩?
我估Magpul主要都係賣Logo,design 同patent...
你睇下佢地D真槍就明白了

咩公司都可以同佢傾,買佢D design泥生產, 當然係要用Magpul既排頭

好鬼迫

附件

27-3-2009 00:41

引用:
原帖由 hirohiro 於 26-3-2009 21:47 發表
p牌開呢個價可能就係因為比咗錢買lincese
Ken's Custom Magpul M4  

其實ptw的上身可唔可以上到prime身?

引用:
原帖由 ayaka 於 27-3-2009 21:26 發表
其實ptw的上身可唔可以上到prime身?
上身後面穿pin隻耳會頂住

引用:
原帖由 lololo 於 27-3-2009 21:30 發表

上身後面穿pin隻耳會頂住
size唔岩? 可以汁到ma?
我怕佢同條bolt唔夾

引用:
原帖由 ayaka 於 27-3-2009 21:40 發表

size唔岩? 可以汁到ma?
我怕佢同條bolt唔夾
有D難道,因要將隻耳移小小位...
佢個上身bolt位闊過WA 1-2mm

引用:
原帖由 lololo 於 27-3-2009 21:46 發表

有D難道,因要將隻耳移小小位...
佢個上身bolt位闊過WA 1-2mm
咪同原裝WA膠上身砌落GnP下金身差不多~

今日又番公司影下相, 同同事一齊玩下

附件

9-4-2009 21:58

回復 1244# 的帖子

師兄打死咗幾多個同事~??
整體都好正~尤其係骨同身之間勁Fit~!!
另外Boltcarrier係咪加工過?

ps:條棍仔好肉..........................隻色好肉色

發新話題