發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 lololo 於 26-4-2009 15:10 發表
大家會買幾多隻落場呢??
3~4隻

如果唔係咁辛苦整好支手槍做乜~

引用:
原帖由 lololo 於 26-4-2009 15:10 發表
大家會買幾多隻落場呢??
8隻,計埋枝槍本身個隻,加埋9隻^.^

回復 1290# 的帖子

最小都4隻,
另外就等pgc果d,
pgc匣好似6月中會復活
Ken's Custom Magpul M4  

哈哈~~小弟都係諗住入4隻先,再等下PGc..

不如整返個 WA M4用家大戰
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 26-4-2009 16:04 發表
哈哈~~小弟都係諗住入4隻先,再等下PGc..

不如整返個 WA M4用家大戰
我反而期待用GBB打人地D AEG  

話說為左令自己習慣, 我對上果3,4場game都係Singo only

WA都要cross MAGPUL

未鐘意過呢隻前節

有好多時D人話正話毒, 都唔知係覺得佢靚呀, 定係因為佢係magpul...

想問下而家出個d woc series 上下身仲有冇搖, 仲有gp 有d 咩野parts 係minimum要換既呢. 仲有如果價錢唔列入考慮範圍, bolt carrier, bolt, hopup咩野既combination 係最好既呢..想做下research先, 遲d 可以一次過搞掂去..唔該哂咁多師兄.

回復 1298# 的帖子

hop-up座p牌最好....可以用aeg管, hop膠
bolt carrier p牌cnc鋼做的最好, ra鋼bolt都唔錯
bolt = 飛機? 白飛機同ra鋁飛機都好

Someone is selling GHK Mag in 2nd hand section, is it real?

edited by gtoray
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 -10 17.除二手街外,嚴禁發佈、販賣和徵求任何 30-4-2009 12:32
  • gtoray 金錢 -10 17.除二手街外,嚴禁發佈、販賣和徵求任何 30-4-2009 12:32

回復 1299# 的帖子

唔該哂, 不過鋼bolt 會唔會影響射頻同recoil 個力呢? ra 個set NPAS 鋁bolt carrier 同飛機又點睇呢? thank you.

[quote]原帖由 deathmaster 於 30-4-2009 01:44 發表
Someone is selling GHK Mag in 2nd hand section, is it real?

=
開新戶口賣,重要炒價 (台網寫賣1450)

BOLT重先好玩, recoil勁好多.....不過晒氣一d
npas可以較力, set細力就recoil再勁d

引用:
原帖由 jpg 於 30-4-2009 08:06 發表
唔該哂, 不過鋼bolt 會唔會影響射頻同recoil 個力呢? ra 個set NPAS 鋁bolt carrier 同飛機又點睇呢? thank you.
I`m using prime steel bolt + NPAS + 鋁飛機
+Good Recoil !!
-Low ROF
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

有冇人知ghk匣幾時賣街

發新話題