發新話題

[WA] WA M4A1 CQBR 白老鼠報到區

引用:
原帖由 ayaka 於 14-5-2009 23:28 發表

GREAT~ 我宜家都改緊gbb PMAG la~
就黎成功la
我放棄左了...pmag塞唔入隻prime身

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 14-5-2009 23:32 發表

我放棄左了...pmag塞唔入隻prime身
唯有有排汁.....

好攰丫......汁到我
用大陸仔鏈匣pmag皮加工.....再加正貨ranger

附件

15-5-2009 00:43

好多工具......

上彈都算暢通

感動~

入匣有d緊

原裝匣 vs 自家pmag

又一極強DIY~!!勁!!
可否透露多d嘛~??

Wow! 勵害!勵害!勵害!

師兄們唔知你地D豬H崎匣有冇出現碎彈問題呢??
小弟隻隻都有呢個問題..

試過換飛機但都係一樣......

引用:
原帖由 d.s 於 15-5-2009 08:01 發表
又一極強DIY~!!勁!!
可否透露多d嘛~??
本來有影過程的....整下整下就唔對路
發覺都幾多野唔夠位入
之後就無影la....
一陣放工番去再影番d成品內部的相先~

引用:
原帖由 lololo 於 15-5-2009 09:06 發表
師兄們唔知你地D豬H崎匣有冇出現碎彈問題呢??
小弟隻隻都有呢個問題..

試過換飛機但都係一樣......
勁失望, 碎彈!? 插到入槍先講...

信佢有鬼, 狂抽猛插幾十次都係實, 講得咁好聽咪又係要我執個身來就佢...

引用:
原帖由 hermanht 於 15-5-2009 14:03 發表

勁失望, 碎彈!? 插到入槍先講...
就算插得入, 還有一關, 就是要有機會上彈, 之後才有機會碎彈.

引用:
原帖由 lhlui 於 15-5-2009 14:24 發表

就算插得入, 還有一關, 就是要有機會上彈, 之後才有機會碎彈.
係唔想執個身ge情況下, 我為有狂抽猛插, 但都係曬氣. 到我插到之後, 都打得出, 又唔覺有碎彈. 真不該, 等得P豬C來都聖誕節了. 咁ge係要強姦我個GnP身.

引用:
原帖由 hermanht 於 15-5-2009 14:35 發表

係唔想執個身ge情況下, 我為有狂抽猛插, 但都係曬氣. 到我插到之後, 都打得出, 又唔覺有碎彈. 真不該, 等得P豬C來都聖誕節了. 咁ge係要強姦我個GnP身.
嘩,原來GXK隻匣都咁唔掂架???

引用:
原帖由 龍先生 於 15-5-2009 14:47 發表

嘩,原來GXK隻匣都咁唔掂架???
咁又咁講, 如果我肯執大個身, 佢都可以順入順出ge... 但係咁做, WA果D就會鬆囉...

而且一隻都唔平, 我買左$ $%)

我點少臭佢都冇用, 一係唔用佢, 要用佢就執個身囉...

就當我XM177插Famas夾咁...

師兄, 你們用豬標的120% hammer彈弓時, 需要pre-cock嗎?

因為我跟豬HK的做法去屈hammer彈弓, 我發覺個hammer在放鬆果時會走前左, 頂住左個fire pin, 搞到要pre-cock... 就算加打頂後佢, 個力又會輕左... 同冇屈一樣... 如果我用豬標果條, 洗唔洗pre-cock呢? thx

回復 1468# 的帖子

豬標的120% hammer彈弓一樣要pre-cock...

真係好Q失望..兩個品牌既匣都有問題...

我有諗過係咪自己支鎗setting有問題...
但用原裝WA匣就好健康...真係R哂頭

唔記得講,我D GH崎mag,頭1,2日係好正常架..
大概打左百幾飛就出事

哈哈, 真奇怪, 點解pgc website d 片, ghk 夾又好似冇咩問題咁既呢, 唔通pgc 已經將把槍個夾位執左?

發新話題