發新話題

IKARIAM <- 一隻類似Simcity + AOM的game

引用:
原帖由 銘〞 於 11-12-2008 15:14 發表
點解我運輸唔到物資既?因為太遠???
要研究擴張

引用:
原帖由 1233 於 11-12-2008 23:22 發表

要一日時間~我現在運600單位給你~~送的
多謝哂

我有博物館但點先有文物??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 145# 的帖子

積夫兄真係多謝哂
真係無以為報

引用:
原帖由 Boniface 於 12-12-2008 13:22 發表
積夫兄真係多謝哂
真係無以為報
以身相許啦

回復 153# 的帖子

要簽訂文化條約,你去到人地個城度,click外交,有得揀訊息類型,選文化條約就可以了...

你同我簽約喇!我好需要多o的文物呀!

我在49:07, 查布羅 或者50:10, 德克撤斯

p.s. 如果o的文物可以係莊家平時影埋影埋o的囡囡相,你話幾好呢!
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

回復 154# 的帖子

唔洗客氣,有需要出聲喇,葡萄好快就儲到

不過我地距離真係好遠就真....一來一回o的船要兩日先返到來,等到頸都長....
廣 邑 千 家 群 所 羨
萬 鐘 於 我 何 加 焉
志 分 涇 渭 昭 真 偽
立 德 樹 人 續 孔 篇

有冇人可以俾d石頭我呀...><
我係49.22 otto0213  郭富城

引用:
原帖由 積夫 於 12-12-2008 15:16 發表
要簽訂文化條約,你去到人地個城度,click外交,有得揀訊息類型,選文化條約就可以了...

你同我簽約喇!我好需要多o的文物呀!

我在49:07, 查布羅 或者50:10, 德克撤斯

p.s. 如果o的文物可以係莊家平時 ...
o個d係文物的,我諗一係好多人唔打我,一係好多人打我攞文物(如果o個係實物的話)
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 159# 的帖子

個陣你一係發到豬頭,一係俾人打到變豬頭

回復 157# 的帖子

無計啦,遲開始玩嘛,己經唔係太遠了......

回復 157# 的帖子

不過我岩岩殖左民去左個葡萄,希望可以靠到自己
下下靠人真係唔掂,遠水救唔到近火
p.s莊家不如將呢個置頂啦

引用:
原帖由 Boniface 於 12-12-2008 16:19 發表
不過我岩岩殖左民去左個葡萄,希望可以靠到自己
下下靠人真係唔掂,遠水救唔到近火
p.s莊家不如將呢個置頂啦
因為上一次車肥羊的經驗或者比佢載浮載沉咁會好d

引用:
原帖由 積夫 於 12-12-2008 15:19 發表
唔洗客氣,有需要出聲喇,葡萄好快就儲到

不過我地距離真係好遠就真....一來一回o的船要兩日先返到來,等到頸都長....
d文物簽左之後幾時會有??

同埋我同你簽左之後,係一個城一個城咁簽定係一個玩家同一個玩家咁簽??

其實大家有無興趣聯盟
多個關照會好d

發新話題