發新話題

BT 7075 鋁合金 "MP 5 改良上彈導軌片" 將於六月下旬公開發售。

BT 7075 鋁合金 "MP 5 改良上彈導軌片" 將於六月下旬公開發售。

尊敬的客戶及朋友們,

徇衆要求, Black Talon 將於六月下旬,推出全新 7075 鋁合金 "MP 5 改良上彈導軌片 (BT VFC 00019)"。

為免向隅,請火速登入我們的官方網頁 www.blacktalon.hk 預訂。

www.blacktalon.hk

嘩!正!

我用三晩時間去拾好你啲件入去個trigger housing到!現在單發兩夾致出現一次burst fire!

你啲件太硬!隻sear太起角!其實拾好隻hammer,sear啲接觸面圓滑唔起角,同換番原廠sear 彈弓就好OK!

如果有鋼trigger就完美!

我一定要四隻彈道咀!

BT 諗下點搞個bolt stop 吧 , 做到玩倒bolt stop d 件又唔打柴 , 包你發達 ! 認真的 !
塑膠戰隊

Good to hear that~~~ Support BT to produce more quality products to fit our needs~~~

實在太好啦~~
不過,貴公司可否開一個滙風户口收錢呢?上次我買2隻鋼bolt要辦工時間走去工傷銀行排個幾鐘去入數,實在非常不便!!
我問過好幾個有訂貴公司產品朋友都有微言............
希望貴公司考慮一吓,THX

PS:隻鋼bolt真係好正!!

引用:
原帖由 PMX 於 31-5-2012 23:45 發表
BT 諗下點搞個bolt stop 吧 , 做到玩倒bolt stop d 件又唔打柴 , 包你發達 ! 認真的 !
咁我咪發達?

引用:
原帖由 F22 於 1-6-2012 06:57 發表

咁我咪發達?
但係你貴人事忙... 要等你有時間先可以發達呢.......

叫BT死個bolt stop function出來啦!隻trigger chassis 都比佢整得掂個撞針!冇奶油整唔掂個boltstop既!

冇奶油最多請佢地吹奶茶啦!

F22兄, 想請教你e塊上彈斜板可以點改良呢?
小弟覺得塊板太垂直唔夠斜, 加上彈匣個雙列咬彈
好唔可靠...

引用:
原帖由 F22 於 2012-6-1 06:57 發表

咁我咪發達?
老細你又唔拎出黎賣, 發唔起架喎..

UNDER DEVELOPING

其實有無方法可以加塊斜路喺個上彈咀
令到佢入chamber之前由雙列變做單列??

令上彈斜路嘅負荷無咁大
死少隻飛機夠打場game

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2012 11:29 發表
F22兄, 想請教你e塊上彈斜板可以點改良呢?
小弟覺得塊板太垂直唔夠斜, 加上彈匣個雙列咬彈
好唔可靠...
請參考小弟編SD開箱文第5頁

引用:
原帖由 F22 於 1-6-2012 16:22 發表

請參考小弟編SD開箱文第5頁
剛睇完師兄既改良
E個做圓角的方法係咪加大個上斜位, 等粒彈易d入到chamber?
唔知個彈匣咬彈位有無得改番做單列, 應該會隱陣好多

引用:
原帖由 ayaka 於 1-6-2012 16:39 發表

剛睇完師兄既改良
E個做圓角的方法係咪加大個上斜位, 等粒彈易d入到chamber?
唔知個彈匣咬彈位有無得改番做單列, 應該會隱陣好多
正確啲講係磨大外圍令上彈順暢,有片你睇雙列都冇問題,停bolt都ok架

發新話題