17 12
發新話題

ptw一問

ptw一問

我見到有一隻成槍6800..係咩型號來~

咁平?喺邊度見到?

回覆 1# 的帖子

你已見到, 反而問我哋未必見到的人?
無相無答案.

膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

樓主會唔會係見到CTW?我記得新版CTW係六仟幾!
我記得CTW等於PTW中國版!冇記錯係香港人出!香港有代理,聽講主要賣外國,右聽講有外國紀律步隊以前(幾年前版本)有大批入過貨,但最後要轉返PTW波箱(唔知道係波箱用得太多年定波箱有問題),仲聽講係轉用F牌波箱(唔知真定假)!

以上大部份野係聽人講,有錯請指出,謝謝!

新版PTW2012版(Kit)最平九仟幾,09/08版版全新(Kit)自己人放都要八仟幾!
二手冇記錯市價最平八仟尾!
所以我估六仟幾好大幾會係CTW!

P.S 2012黑筒版Kit前段時間幫朋友搞過兩支,發現波箱內行星齒原莊全部係鋼切!

可能係kit版MP5呢

TW5, Guns n' boys
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

我好似係明刀見過差唔多價錢既PTW, 不過果枝係MP5嚟
唔知樓主講既係唔係啦

引用:
原帖由 magic_co2 於 5-6-2012 08:28 發表
新版PTW2012版(Kit)最平九仟幾,09/08版版全新(Kit)自己人放都要八仟幾!
二手冇記錯市價最平八仟尾!
所以我估六仟幾好大幾會係CTW!

P.S 2012黑筒版Kit前段時間幫朋友搞過兩支,發現波箱內行星齒原莊全部係鋼 ...
請問鋼切是什麼?

引用:
原帖由 Arther 於 5-6-2012 14:22 發表

請問鋼切是什麼?
佢指既係切削鋼齒
三六轟一轟,敵人企唔穩!

個盒大大隻字寫住systema剛盒紅字可能我聽錯。sysytema最低級個隻成槍係幾錢同有咩唔好

引用:
原帖由 bkeric 於 6-6-2012 00:42 發表
個盒大大隻字寫住systema剛盒紅字可能我聽錯。sysytema最低級個隻成槍係幾錢同有咩唔好
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

要平買kit啦, 好易搞好易搞好易搞 ! 易到好似落樓下食早餐咁易, 有咩唔明google同utube都大把資料同教學 !
我都係咁組裝架
引用:
原帖由 bkeric 於 6-6-2012 00:42 發表

引用:
原帖由 Elf 於 6-6-2012 13:27 發表

師兄,乜野係 PTW 呀?

ching…..咩叫google??

17 12
發新話題