發新話題

KSC M93RII開箱+簡測

引用:
原帖由 littlestep 於 16-9-2012 01:18 發表
冇blowback 小問題好多.
其實我仲有幾枝老野槍~
WA無blowback既92F HW、R Type既92F~
MGC既黑豹、745...........
不過只有枝MGC 93R到而家都仲有機會上場~~
仲有枝全新MMC L85唔想要~ 有無師兄想要?

昨晚友人帶來了M93R及鏡Mount
打算換入R@tech鋼管及Mount
個mount要修少少位至入到M93R

兩支M93R,多麼美麗哦

引用:
原帖由 RCman 於 18-9-2012 22:38 發表
昨晚友人帶來了M93R及鏡Mount
打算換入R@tech鋼管及Mount
個mount要修少少位至入到M93R

http://i169.photobucket.com/albums/u233/KKshoot/KSC9 ...
請問師兄個M93R鏡Mount係邊度入手??THX~~

引用:
原帖由 issacman 於 18-9-2012 23:42 發表

請問師兄個M93R鏡Mount係邊度入手??THX~~
長沙灣一樓

Thanks.....Master~~~

附件

19-9-2012 14:07

想問師兄邊度有得買呢枝M93R II S&?

引用:
原帖由 cdg021531 於 19-9-2012 21:23 發表
想問師兄邊度有得買呢枝M93R II S&?
依興趣

引用:
原帖由 pyc9394 於 19-9-2012 14:07 發表
Thanks.....Master~~~
you finally got it, are you happy with it?
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

依興趣冇貨

好在係槍街搵到, 雖然貴啲但照去馬! 連發真係好爽, blowback好清脆!

但美中不足係冇木grip
有冇c hing知邊道有92R II 木grip?

引用:
原帖由 cdg021531 於 20-9-2012 21:26 發表
依興趣冇貨

好在係槍街搵到, 雖然貴啲但照去馬! 連發真係好爽, blowback好清脆!

但美中不足係冇木grip
有冇c hing知邊道有92R II 木grip?
$1300甘平緊係快賣曬傢啦
重有.....D匣都要快手買,一陣又話賣曬。
我中長匣都入齊貨
我知就一早買左

cdg021531 兄,pm咗你

我都好想要支鋼外管.......唔知幾時返貨

分享下我支S7 M93R同AUTO9先

附件

IMG_4880_大小 .JPG (83.24 KB)

23-9-2012 12:37

早期"重"口味

IMG_4880_大小 .JPG

IMG_6357_大小 .JPG (131.14 KB)

後期改返簡單

IMG_6357_大小 .JPG

IMG_7472_大小 .JPG (125.15 KB)

S7 AUTO9 (留意彈匣)

IMG_7472_大小 .JPG

引用:
原帖由 jacko 於 23-9-2012 12:37 發表
我都好想要支鋼外管.......唔知幾時返貨

分享下我支S7 M93R同AUTO9先
好想要個wood grip

新o個隻 M93R Spartan 有無人知可唔可以裝燈呢 ?

依興趣有貨了,今曰帶咗返屋企,十分高興

發新話題