發新話題

簡單Maruzen M870 開箱!

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-9-2012 21:02 發表

但係手柄入氣位係邊ga?
#1 有2張相系尾柄既氣缸

引用:
原帖由 pac 於 27-9-2012 21:09 發表

#1 有2張相系尾柄既氣缸
其實我係想用有手柄但冇尾托果隻,
睇來冇咩可能lu

其實田中無再出真係好可惜

我都有一支黑色版的∼∼∼用黎打CQB都好好玩∼

引用:
原帖由 pac 於 27-9-2012 21:00 發表

個尾托應該可以換手柄,你想有師兄po 咗出黎,個樣都唔錯架!!
支嘢其實唔難搵,暗槍店同E 興趣都有現貨
快去解毒吧
M870 另外有枝Grip版及pump版...

小弟都有枝M870改金屬身..
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 28-9-2012 11:52 發表

M870 另外有枝Grip版及pump版...

小弟都有枝M870改金屬身..
師兄可否分享下點樣改?

開心share

今日終於下定決心,幫支Maruzen 換上金屬身同金屬外管。
最後系暗槍店買咗支 GP 手拉全金屬CA870,連埋支maruzen 交左比QXF。
假期過後就有得攞槍啦 ^^ 到時就會系全金屬氣動跳殼既M870。好期待!!

引用:
原帖由 pac 於 28-9-2012 22:58 發表
今日終於下定決心,幫支Maruzen 換上金屬身同金屬外管。
最後系暗槍店買咗支 GP 手拉全金屬CA870,連埋支maruzen 交左比QXF。
假期過後就有得攞槍啦 ^^ 到時就會系全金屬氣動跳殼既M870。好期待!!
有米好辦事
膠人不滅! 膠貼長存!
討論M14 點少得我?
http://www.youtube.com/watch?v=1AjqN-5rBM0
http://www.youtube.com/watch?v=F4CowGhcl8g&NR=1

引用:
原帖由 yiuyiusiu 於 27-9-2012 22:00 發表
其實田中無再出真係好可惜
田中牌

引用:
原帖由 hykenny 於 30-9-2012 18:17 發表

田中牌

田中牌真係玩具shotgun代表作, 玩過就明, 只係絕版同要比$$$$車內件
咩日本仿真法例害左件好野
不過馬路先都唔差, 彈殼平又耐跌, 現時要玩仿真shotgun必入

回覆 25# 的帖子

絕對同意,T記出嘅shotgun真係氣槍界代表作

引用:
原帖由 gainax 於 30-9-2012 18:32 發表

田中牌真係玩具shotgun代表作, 玩過就明, 只係絕版同要比$$$$車內件
咩日本仿真法例害左件好野
不過馬路先都唔差, 彈殼平又耐跌, 現時要玩仿真shotgun必入
田中果然係正野..質感一流
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 pac 於 28-9-2012 13:22 發表

師兄可否分享下點樣改?
oh.. 回家影張相先...

咁樓主如果有玩M4的話應該買埋支MASTER KEY
鵰。豹。狸。獅。狒

終於到手了!!

朗哥好快手,話星期三開工,星期三夜晚就搞掂咗支金身真木既M870
兩支散彈到手後真系萬分喜悅!!!
支槍好聚手,渣上手終於無曬膠感,有返凍冰冰既感覺。
另外我又花多$100 ,買咗個彈倉蓋,拆咗條長彈倉,呢個款就系HKP 用既M870啦!
之後忽發奇想,喺槍管裝咗支電筒,效果見仁見智啦,我就覺得麻麻地啦。。
可惜千算萬算,算漏咗一樣嘢....
由於maruzen 內管短,只系大約去到電筒個扣位,而GP條外管前端收縮用以固定GP支長內管
所以一槍五發系無一發射得出,全部嘔彈。
結果又要拎去比朗哥鑚空佢。鑚埋就perfect 啦!

發新話題