42 123
發新話題

簡單Maruzen M870 開箱!

引用:
原帖由 pac 於 3-10-2012 22:32 發表
朗哥好快手,話星期三開工,星期三夜晚就搞掂咗支金身真木既M870
兩支散彈到手後真系萬分喜悅!!!
支槍好聚手,渣上手終於無曬膠感,有返凍冰冰既感覺。
另外我又花多$100 ,買咗個彈倉蓋,拆Ø ...
好正, 恭喜你...

請問你個金身咩牌子及幾$$??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 4-10-2012 14:27 發表

好正, 恭喜你...

請問你個金身咩牌子及幾$$??
買支GP M870黎劏,其實前幾頁有講過架

引用:
原帖由 pac 於 3-10-2012 22:32 發表
朗哥好快手,話星期三開工,星期三夜晚就搞掂咗支金身真木既M870
兩支散彈到手後真系萬分喜悅!!!
支槍好聚手,渣上手終於無曬膠感,有返凍冰冰既感覺。
另外我又花多$100 ,買咗個彈倉蓋,拆O ...
支電筒…

唔掂呢~~~~ 一早拆咗啦
現階段換曬金屬,已經算喺心滿意足了

八七零真係一支好槍!如果係野外求生!我就一定要支870 marine magnum!

引用:
原帖由 pac 於 4-10-2012 19:31 發表

買支GP M870黎劏,其實前幾頁有講過架
哈, 原來'之'P都岩用, 唔知要唔要大執呢?
可惜'之'P無得玩拋殼, 唔係一定入番支
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

附件

5-10-2012 15:43

回覆 37# 的帖子

師兄支M870金身係VxC出品喎 !

上面張圖支 barrel 真係好似真槍。

引用:
原帖由 2slow 於 5-10-2012 15:36 發表

哈, 原來'之'P都岩用, 唔知要唔要大執呢?
可惜'之'P無得玩拋殼, 唔係一定入番支
其實都唔洗點樣大執,不過拆尾托需要少少技巧,有一定的難度。
BTW 師兄你個金身好正啊!我呢支凈系得Remington Model 870
Model 870!!!受不鳥

引用:
原帖由 lululam 於 5-10-2012 22:29 發表
上面張圖支 barrel 真係好似真槍。
師兄貼你把真槍close up黎欣賞下啦

引用:
原帖由 hong99 於 5-10-2012 19:42 發表
師兄支M870金身係VxC出品喎 !
好眼力
早期叫gbtech

42 123
發新話題