發新話題

KSC USP.45 Tactical x SD Slide (開箱文+Slide改裝)

回覆 30# 的帖子

My next project is Kimber SIS hicap 5.1
The side effect of the USP will occur only when I finish that gun

引用:
原帖由 RCman 於 30-9-2012 16:22 發表

師兄,係咪RAtech出人人
唔係,香港出品

引用:
原帖由 MG-42 於 30-9-2012 19:14 發表
我都換左呢條USP Tac slide.. 但Shooter Design D slide色水偏藍色同實物鋼灰幾大差距... 而且好多位要執,有得選擇唔會買Shoot Design
好多位要執?
我支無痛直上喎……

引用:
原帖由 F22 於 30-9-2012 20:37 發表

好多位要執?
我支無痛直上喎……
我支都係無修直上呀

引用:
原帖由 tf141 於 30-9-2012 18:20 發表

用原裝果粒, "批"左果幾粒"的", 再搵混合膠痴番上去
我之前都係咁, 打完CQB番到屋企發覺唔見左粒野
咁之後你有無計班番粒野番泥?

我之前唸住上sd個官網穩吓有無d類似email之類ge野,
點知個網除左4張圖之外乜都無

引用:
原帖由 abcd123 於 30-9-2012 22:30 發表

咁之後你有無計班番粒野番泥?

我之前唸住上sd個官網穩吓有無d類似email之類ge野,
點知個網除左4張圖之外乜都無
SD既話冇咩機會配得番, 我係用原裝果粒野痴上去
你可以試下上網搵有冇得配原裝果粒, 之前搵過好似係d台灣拍賣網站到見到有, 不過我未試過買

我果粒係PTS果個哥哥仔呀Jason送俾我既, 佢有枝打咗柴既舊系統USP Compact, 佢放係到做佢d鎗袋, 公仔既display
跟住佢就拆左佢果粒送咗俾我

引用:
原帖由 tf141 於 30-9-2012 22:40 發表

SD既話冇咩機會配得番, 我係用原裝果粒野痴上去
你可以試下上網搵有冇得配原裝果粒, 之前搵過好似係d台灣拍賣網站到見到有, 不過我未試過買

我果粒係PTS果個哥哥仔呀Jason送俾我既, 佢有枝打咗柴既舊系 ...
thanks...咁我唸我要向條原裝slide入手la..

引用:
原帖由 abcd123 於 30-9-2012 03:25 發表

我又compact騎劫先!

家陣勁灰
http://farm9.sta ...
我見到呢種點焊時都有擔心....原來真係會
師兄可能你要把原來膠架的部份cut出來再裝回SD滑架內了

小弟的原裝 USP .45 及二手收番黎的台版 KSC USP Tactical .45~

附件

1-10-2012 03:13

1-10-2012 03:13

引用:
原帖由 RCman 於 1-10-2012 01:14 發表

我見到呢種點焊時都有擔心....原來真係會
師兄可能你要把原來膠架的部份cut出來再裝回SD滑架內了
唔對位架,就咁裝係裝唔到
要"批"平左原裝果粒之後再揾野痴番上去

引用:
原帖由 MG-42 於 1-10-2012 07:45 發表

我果條前後sight要執...
哦!你講Sight?
甘我都係,前後Sight都要磨,
而後Sight就勁難至拆到出來及裝番入去。

引用:
原帖由 MG-42 於 2-10-2012 06:17 發表

我枝front sight裝完要痴AA膠先唔跌出來..  都少打,但落重油同個下身接觸位及外管都磨損得比其他牌子既slide快...
前sight係一定要揾野痴架喎

發新話題