發新話題

KSC USP.45 Tactical x SD Slide (開箱文+Slide改裝)

引用:
原帖由 rYaN 於 11-10-2012 03:31 發表
果日岩岩係槍街搵左好耐有冇依個PROTECTOR賣....點知成條槍都冇....
岩岩比我睇到D野,唔知RC兄你岩唔岩,
http://www.facebook.com/photo.ph ... 365941060148074.849 ...
會唔會粗皮咗少少呀?

引用:
原帖由 rYaN 於 11-10-2012 03:31 發表
果日岩岩係槍街搵左好耐有冇依個PROTECTOR賣....點知成條槍都冇....
岩岩比我睇到D野,唔知RC兄你岩唔岩,
http://www.facebook.com/photo.ph ... 365941060148074.849 ...
多謝介紹,我已找到16mm+ Silencer了 ,好快到手有得合體。

引用:
原帖由 RCman 於 11-10-2012 09:24 AM 發表

多謝介紹,我已找到16mm+ Silencer了 ,好快到手有得合體。
噤快手???邊間既Silencer??

引用:
原帖由 F22 於 11-10-2012 06:50 AM 發表

會唔會粗皮咗少少呀?
辦黎既姐,睇下遲D佢地會唔會改啦

引用:
原帖由 rYaN 於 11-10-2012 10:14 發表

有廠肯做總好過冇人做...
不過真係薄 d 會好 feel d 呢......

引用:
原帖由 rYaN 於 11-10-2012 10:14 發表

不過其實我都唔洗裝,因為我換左條鋼barrel了

好不容易,終於找到16mm+ Silencer 買到,
支USP tactical可以合體了

附件

13-10-2012 11:47

13-10-2012 11:47

引用:
原帖由 RCman 於 13-10-2012 11:47 發表
16mm 點解HK無貨ga
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 13-10-2012 12:10 發表

甘你要問問HK代理啦

引用:
原帖由 2slow 於 13-10-2012 12:10 發表

香港冇... 仲可以去台灣訂既...

引用:
原帖由 RCman 於 13-10-2012 11:47 發表
Mk23 Silencer~~~
USPC 個條短少少都唔錯~

引用:
快d裝上鎗影張相嚟睇下啦

引用:
原帖由 tf141 於 13-10-2012 15:34 發表

快d裝上鎗影張相嚟睇下啦
即到即到

引用:
原帖由 RCman 於 13-10-2012 16:26 發表

即到即到

http://i ...
wow~~好靚

回覆 67# 的帖子

恭喜rcman silencer入手!

話時話,小弟支compact個'拋殼鉤'都岩岩搞番掂! (一於用支compact騎劫騎到底! )

原裝slide同sd slide嘅比較,除左見倒表面處理素質嘅高下之外,
都見倒tf141兄所說,拋殼鉤果兩粒'的'位置有別.

小弟唯有用手頭上僅有ge工具,
先用鉸剪鋸少少,再用一字批'dup'出泥.

試一試位,發覺粒拋殼鉤前面凸哂出泥,
又用暴力汁一汁.

上aa膠.放埋一邊一排,終於的起心肝搞搞佢,靚仔哂!

發覺原來之前無幫佢影過滑架後定照.

最後仍然有一個忍憂:粒拋殼鉤已經汁到就泥貼著outerbarrel,
但前面仍然激凸.小弟無usp compact嘅holster,
唔知將來入holster嘅時候會唔會有新問題...

發新話題