發新話題

KSC USP.45 Tactical x SD Slide (開箱文+Slide改裝)

引用:
原帖由 abcd123 於 13-10-2012 16:44 發表
恭喜rcman silencer入手!

話時話,小弟支compact個'拋殼鉤'都岩岩搞番掂! (一於用支compact騎劫騎到底! )

原裝slide同sd slide嘅比較,除左見倒表面處理素質嘅高下之外,
都見倒tf141兄所說, ...
我果陣就咁用界刀咋
話時話, 點解你會突咁多既

引用:
原帖由 abcd123 於 13-10-2012 16:44 發表
恭喜rcman silencer入手!

話時話,小弟支compact個'拋殼鉤'都岩岩搞番掂! (一於用支compact騎劫騎到底! )

原裝slide同sd slide嘅比較,除左見倒表面處理素質嘅高下之外,
都見倒tf141兄所說, ...
恭喜師兄植入成功 頭靚樣返曬來了

引用:
原帖由 tf141 於 13-10-2012 17:03 發表

我果陣就咁用界刀咋
話時話, 點解你會突咁多既
試上果陣已經左'tun'右'tun',都穩唔倒個位可以將個拋殼鉤平放入個位,
會唔會係台版日版分別? (我果支應該台版)
引用:
原帖由 RCman 於 13-10-2012 17:08 發表

恭喜師兄植入成巧 頭靚樣返曬來了
thanks!
以前唸過compact扮tactical,換threaded barrel +silencer +燈
不過計吓條數,都係等將來有機會整支tactical...

引用:
原帖由 abcd123 於 13-10-2012 17:16 發表

試上果陣已經左'tun'右'tun',都穩唔倒個位可以將個拋殼鉤平放入個位,
會唔會係台版日版分別? (我果支應該台版)

thanks!
以前唸過compact扮tactical,換threaded barrel +silencer +燈
不 ...
我果枝都係台版呀, 不過我果粒野係由一條舊系統既原裝slide到拆出嚟既
你果粒係咪係Compact到拆出嚟架?
你睇我

PS:我條外管花過花家姐

引用:
原帖由 tf141 於 13-10-2012 17:24 發表

我果枝都係台版呀, 不過我果粒野係由一條舊系統既原裝slide到拆出嚟既
你果粒係咪係Compact到拆出嚟架?
你睇我

PS:我條外管花過花家姐
應該係原裝sys7 Compact slide泥ge,
再睇吓..

引用:
原帖由 abcd123 於 13-10-2012 17:35 發表

應該係原裝sys7 Compact slide泥ge,
再睇吓..
咁可能真係因為我果粒係from舊版slide啦
我簿過你好多, 你裝上去之後紅色位幾乎可以見到晒咁滯

引用:
原帖由 tf141 於 13-10-2012 17:53 發表

咁可能真係因為我果粒係from舊版slide啦
我簿過你好多, 你裝上去之後紅色位幾乎可以見到晒咁滯
連長度都好似有分別,
你果粒基本上perfect fit!

引用:
原帖由 abcd123 於 13-10-2012 18:02 發表

連長度都好似有分別,
你果粒基本上perfect fit!
我就係諗會唔會你果粒係由full size.45到拆出嚟, 所以會有唔同

請問 detonator 的 USP Compact slide 難裝嗎?
有無 instruction manual?
謝謝!

我想問下
SD條架太藍色既問題有冇方法搞搞佢??

引用:
原帖由 koon008 於 31-10-2012 12:54 發表
我想問下
SD條架太藍色既問題有冇方法搞搞佢??
實樣不算太籃,還可接受。

同埋我想問下邊到重有e條SD架買??
thx

引用:
原帖由 koon008 於 1-11-2012 01:03 發表
同埋我想問下邊到重有e條SD架買??
thx
相信已經無曬啦

引用:
原帖由 RCman 於 1-11-2012 08:39 發表

相信已經無曬啦
OMG....
我見好多得番無人要既銀色........

我有usp tactical 前後西一對係到多左

發新話題