發新話題

究極之國狗

我未試咩力呀,因為我啲电係T插

囯狗真係冇改錯名!Refine Airsoft Gun!

貴過HK$1,599.99 我唔會買!

師兄你支DTW 邊買呀?可以PM我MA?

引用:
原帖由 ivan12345426 於 22-10-2012 22:35 發表
如果佢係2千5...咁CTW好似抵d wo..貴小小不過壞既程度比國狗槍少
至小CTW佢話佢槍身係CNC

btw 請問師兄知唔知DTW有冇用鋁槍身鋼管等等既parts?
thx
CTW壞既程度比國狗槍少?
咁你都講得出?
如果全足PTW數既話~
$2000都唔係太貴丫~

引用:
原帖由 mic_hk 於 23-10-2012 01:10 發表

咁你都講得出?
你玩過味呀?
未呀~係外國d forum講
都有問過GMR 既外國玩PTW既wargame團

引用:
原帖由 mic_hk 於 23-10-2012 01:10 發表

咁你都講得出?
如果全足PTW數既話~
$2000都唔係太貴丫~
乜CTW真係咁易壞?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

回覆 36# 的帖子

我收過個ctw上下身返嚟,不過真係唔太fit

CTW,我果支斷4次推彈咀,HOP UP作用不佳要换,冇彈CUT电粒野唔WORK
第一个朋友果支十匣燒摩打,四隻匣有兩隻玩一次就斷左HOLD彈果粒細細粒既零件(我果支有既問題佢果支一樣有!)
第二个朋友果支打幾匣竟然爆筒!係爆天梯爆到連筒頭扭牙部份都變型!

我地果三支都係MX2 之前既VERSION,MX2或者之後有冇修改我唔敢講,但就憑我接觸果兩三支既高損壞率黎計,你地話佢好得过国狗幾多?

咁我都係期待下DTW既表現好

今日算試過下,支槍上下身好扎實,啲字算可以喇,原裝力有底中.
原裝個筒啲聲幾尖,我放過ptw筒落去,fit位,可共用,而且啲聲好好多,亦可共用ptw原裝匣
ctw個筒就用唔到,打出嚟得五米。。。。。
ctw匣都可用到

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

372.69usd  我買平左

引用:
原帖由 2slow 於 23-10-2012 16:24 發表
有片睇~
https://www.youtube.com/watch?v= ... ure=player_embedded
點解背景係深水步福仁

引用:
原帖由 JOHN2 於 23-10-2012 12:42 發表
CTW,我果支斷4次推彈咀,HOP UP作用不佳要换,冇彈CUT电粒野唔WORK
第一个朋友果支十匣燒摩打,四隻匣有兩隻玩一次就斷左HOLD彈果粒細細粒既零件(我果支有既問題佢果支一樣有!)
第二个 ...

十匣燒摩打咁驚人

回覆 44# 的帖子

唔奇呀,我08ptw 成槍16a3玩左四次都死摩打喇

發新話題