44 123
發新話題

來自東歐的魅力 - KJ社 CZ75 (APlus客製深刻版) 開箱文

引用:
原帖由 JBL 於 31-1-2013 19:46 發表

or co2 槍多數唔包氣試槍,你可以自己帶CO2去
好好,謝提點。

小弟一直都是玩gas 槍未買過co2 ,香下仔出城

引用:
原帖由 JBL 於 31-1-2013 19:53 發表

玩過CO2你就唔想用TOPGAS.......
縱壞哂呀

我而家手槍一支 marui hi cap 一支 marui g26 ,都是沒 co2 的,雖然覺得回膛還不錯。

btw 考慮緊玩 co2 定係 top gas 版, co2 如果有薄底就唔洗考慮.. 但冇。

一係孖匣版,不過到時應該都係用死一種匣,唔會同時拎2 種匣出場吧。

小弟今日入手一支,似乎係後期版,有查收印,銀管銀trigger,而且銀色轉左疑似電镀色。
至於我因為不喜厚底,故入了 topgas 版,後坐力合格,大概馬記膠 slide hi cap + topgas,
不知是否改良過。可能我要求低,覺得後坐沒值得批評的。

握把比m92 薄,比1911 肥,相當好渣。但double action 開槍非常耗力,唔怕手累,最怕拉爛件,都是乖乖拉一下slide 好了。

Safty 必須起左hammer 才可作動,而slide stop 是不懂自動down 的,即後定甩匣,拉一下是解除不到,必須手動按低 slide stop

整體而言相當抵買 ,暫時個價以冬驚稍勝,明搶次之

多謝師兄報告

topgas 匣, 銀trigger 版本,便宜又大碗

入手價如何?

引用:
原帖由 Dave 於 1-2-2013 23:22 發表
topgas 匣, 銀trigger 版本,便宜又大碗

http://img855.imageshack.us/img855/2035 ...
西京價是(#)嗎? Thx
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 1-2-2013 23:45 發表

西京價是(#)嗎? Thx
correct

名搶加兩草

但有樣野,就係鍍銀後的槍管總覺得有點像膠.. 不肯定同之前是否一樣,有興趣買的師兄多加留意,thanks

引用:
原帖由 Dave 於 2-2-2013 00:03 發表

correct

名搶加兩草
我就係無去格價去左明槍買.......
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 jacko 於 2-2-2013 00:29 發表

我就係無去格價去左明槍買.......
廿皮.. 加一蚊都夠食個M 仔架..

BTW 你同名槍老細話隔黎賣 XXX 價,佢可能會THANKS FOR 報料 AND 你要平D 比你LAW..

做生意者,照常理唔會咁豪邁話:你咪過隔黎買LAW 而家冇人迫你係度買,賺少你廿蚊我洗餓死牙? ..

[既是歐系槍槍,也得找來歐系摺刀才對味]
呢句我鍾意xd

44 123
發新話題