17 12
發新話題

STAR_UMP

STAR_UMP

請問一下
UMP
內部結構係唔係同一般電槍一樣
心急既我買左之後冇乜點問就返左屋企

如果我想自己改 有冇D咩 型號既零件可以同佢配合?

引用:
原帖由 azraelwing 於 2-2-2007 09:46 發表
請問一下
UMP
內部結構係唔係同一般電槍一樣
心急既我買左之後冇乜點問就返左屋企

如果我想自己改 有冇D咩 型號既零件可以同佢配合?
同馬老二的G36c一樣
用三号波箱,機本上咩改裝件都放得落

又一個ump用家
不過star個尾頂好似係唔同d架喎
可以快速換彈弓

我冇記錯的話 , star ump 係等於 marui ver3 gearbox 設計 , 尾頂一樣.
但佢用大陸波箱 , 原裝就一面力都冇 , 重係漏氣 tim .
都係改左 d 杯士同彈弓先 , 想 come 用就襯波箱係新賣左佢換 set marui or systema 落去.

支ump
好似好唔掂咁喎

引用:
原帖由 azraelwing 於 3-2-2007 11:15 發表
支ump
好似好唔掂咁喎
所以我換晒波箱,摩打同齒輪囉!

杯士 係邊個位架?

波箱唔係金屬就=com用

我想平平地咁改
精密槍管+130%左右
大約2面力就ok
第一次買槍 就 念住自己改

別外想問下
UMG
UMP
彈甲有咩唔同 唔可以一齊用?

UMG
UMP
彈甲唔同廠的 唔共用架

係丫 之前有個好心既店員哥哥同我講唔可以共用 我先冇買咋
但係果日 行哂成條街
UMP 彈甲 冇一間有..=.= 買UMP果間話幾日後先有貨
UMG 只有2間有...

引用:
原帖由 azraelwing 於 3-2-2007 11:46 發表
係丫 之前有個好心既店員哥哥同我講唔可以共用 我先冇買咋
但係果日 行哂成條街
UMP 彈甲 冇一間有..=.= 買UMP果間話幾日後先有貨
UMG 只有2間有...
其實ump同umg都小game友用!

冇辦法(都買左了)
UMP係 童年夢想之一( R6年代 好中意用 XD)

別外
如果我想換個勁D既彈弓 洗唔洗換 摩打?

引用:
原帖由 亞龍 於 2007-2-3 11:55 發表

其實ump同umg都小game友用!
係啦,我都未見過有人拎落場,所以先會選呢技,唔會同人撞丫嗎
不過係彈匣難買d lor
不過計彈弓匣,**好過gg,因為**有110發,gg得70發
攪到我一身都係匣,而且個匣又咁長=.,="得p90個匣袋先fit到佢

引用:
原帖由 azraelwing 於 3-2-2007 12:03 發表

冇辦法(都買左了)
UMP係 童年夢想之一( R6年代 好中意用 XD)

別外
如果我想換個勁D既彈弓 洗唔洗換 摩打?
如果你唔打長雞,唔換住都ok.........

上面講到漏氣問題
我想問下
我琴日 自己買左 120彈弓 , 208 精密槍管
改左都係唔夠一面力 係唔係同漏氣有關 @@"

我搵買UMP間野
佢話得g&g甲 =.="
佢仲話 訂都未必有貨...
點算呢..呢個星期日仲念住令佢出去威添

岩岩念到樣野
用umg 外殼 得唔得架呢 @@?

17 12
發新話題