發新話題

KRISS VECTOR GBB 開箱

KRISS VECTOR GBB 開箱

等左咁耐 Vector 終於係今日出貨
不過睇黎第一水真係要訂先有呢

講返支槍 , 後座力真係唔大
板機力比較重 , 有單丶二連同全連發
分解真係好易 , 三條 pin 上下一拉

個人覺得槍帶扣設計有少少失敗 , 個位唔太啱右手用

開左托之後會頂住條帶 (MS3)

單手收左托就啱啱好

仲可以平放係地面上

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +30 我很贊同 19-12-2012 04:58
  • gtoray 金錢 +30 我很贊同 19-12-2012 04:58

looking forward to the shooting test

你比個like制我禁得唔得

隻飛機是膠?
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 19-12-2012 01:01 發表
你比個like制我禁得唔得

隻飛機是膠?
飛機是膠

引用:
原帖由 kai_matt 於 19-12-2012 01:00 發表
looking forward to the shooting test
shooting test 未得閒拍呢 , 遲D 補上

Thanks~~
期待shooting test

請問是否用glock匣?
天氣涷定 氣化還可以嗎?

另加上mp7既sling swive應該解決到槍帶扣既問題

引用:
原帖由 Jonny.R 於 19-12-2012 01:11 發表
請問是否用glock匣?
天氣涷定 氣化還可以嗎?

另加上mp7既sling swive應該解決到槍帶扣既問題
MP7個鎗帶扣係要利用到MP7個pin位架喎, KRISS都有一樣既pin位咩?
另外, 真鎗既KRISS係咩.45既Glock匣, KSC係冇出過.45既Glock匣

等報告~

引用:
原帖由 tf141 於 19-12-2012 01:15 發表

MP7個鎗帶扣係要利用到MP7個pin位架喎, KRISS都有一樣既pin位咩?
另外, 真鎗既KRISS係咩.45既Glock匣, KSC係冇出過.45既Glock匣
原來如此 甘建議用magpul果隻sling swive會比較適合

引用:
原帖由 tf141 於 19-12-2012 01:15 發表

KSC 應該要出支 45 Glock 啦 , 等D匣可以通用
又等我可以唸下為批匣而買支槍

唔知放電筒入個洞型唔型/fit
ps。我見到M60腳架,好似  仲有支416

引用:
原帖由 阿堅 於 19-12-2012 01:23 發表

KSC 應該要出支 45 Glock 啦 , 等D匣可以通用
又等我可以唸下為批匣而買支槍
我覺得都有可能架, 反正除左改下個size之外乜都唔洗攪
不過而家marking咁衰, 冇廠出補品slide恐怕冇乜人買

引用:
原帖由 Jonny.R 於 19-12-2012 01:23 發表

原來如此 甘建議用magpul果隻sling swive會比較適合
Yes, 用RSA應該可以解決問題

引用:
原帖由 tf141 於 19-12-2012 01:28 發表

我覺得都有可能架, 反正除左改下個size之外乜都唔洗攪
不過而家marking咁衰, 冇廠出補品slide恐怕冇乜人買
可能又係幾十年後既事
我生得聰明得罪你咩!!!

發新話題