發新話題

KRISS VECTOR GBB 開箱

唔知邊款燈插得入正面個V字位

引用:
原帖由 潛陣水 於 19-12-2012 20:37 發表
如果跟真槍去Concept Design, Blowback細都好正常
如果係因為跟真槍而細後座力,點解要咁多餘整gbb,玩家玩gbb都係想玩後坐力個feel 者...

引用:
原帖由 ner 於 19-12-2012 23:18 發表

如果係因為跟真槍而細後座力,點解要咁多餘整gbb,玩家玩gbb都係想玩後坐力個feel 者...
兩個字: 仿真

而鎗除左recoil之外, 仲有好多野值得我地留意
相信大部份GBB玩家認為比recoil更重要既就係操作, 而有唔少GBB玩家亦都十分著重其他野
例如今次KWA KRISS既賣點, 就係結構
如果你認為GBB就只係等於後座力, 咁你就錯啦

引用:
原帖由 tf141 於 19-12-2012 23:26 發表

相信大部份GBB玩家認為比recoil更重要既就係操作, 而有唔少GBB玩家亦都十分著重其他野
如果你認為GBB就只係 ...
係啵...唔記得仲有操作上唔同

引用:
原帖由 cavapanther 於 19-12-2012 20:59 發表
KWA係吾係用真槍尺寸?
呢支係!

引用:
原帖由 tf141 於 19-12-2012 23:26 發表

同意!後座力唔係一切,擬真的操作我覺得更好玩。

引用:
原帖由 joeyjordisonhin 於 20-12-2012 00:04 發表

同意!後座力唔係一切,擬真的操作我覺得更好玩。
同好, 小弟都係最鍾意GBB既操作感, recoil唔係唔重要, 不過一定唔係第一位
小弟甚至鍾意爽快既blowback多於一味大力既recoil

gbb 最歡樂係拆槍同埋見條BOLT 跳跳下,後坐力其實加到幾大都係唔夠「真」。
相比起AEG 拆開一個方型波箱,GBB 有味道好多

後座力係甜品,爽既話會好開心
一雞清係飯, 睇個人需求  
外殼質感/外殼仿真度係主菜, 唔吸引/唔好食既主菜未必落單
內部仿真度係零食, 睇見總心思思想食下,
仿真操作/斷彈設定係餐具, 用膳必要既野, 冇左同AEG,普通EBB冇乜大分別  
小弟對GBB既睇法

老老豆豆 ! Kwa 個 marking 有無得整走佢 ?

聽聞入面份野大部份係鋼wo , 睇耐d 睇下係咪補品都唔駛換

話說回來 , 呢枝槍算係無咩坑要落 , 一個eo-teach 加枝 surefire 外觀設定已經完成
塑膠戰隊

WGC訂左...仲未有派到俾我, 有d傷心

引用:
原帖由 PMX 於 20-12-2012 00:50 發表

聽聞入面份野大部份係鋼wo , 睇耐d 睇下係咪補品都唔駛換

話說回來 , 呢枝槍算係無咩坑要落 , 一個eo-teach 加枝 surefire 外觀設定已經完成
重有支silencer呢

另外marking件parts係個框可以拆出黎,點攪就悉隨尊便吧

我最想要既配件呢。。。。。係呢樣

很想要吧
signature oversize

引用:

的確,我覺得彷真比後座力更重要,所以我真係訓身入了這支槍呢

引用:
原帖由 PMX 於 20-12-2012 00:50 發表

KWA marking 可自行染返黑佢

回覆 52# 的帖子

我直頭擬真到入同實槍一樣既彈數黎落場玩
如冇晒彈我就自動嗌死。

發新話題