47 1234
發新話題

而家新出既筒全部都係銀色

而家新出既筒全部都係銀色

我係新手,剛剛二手收左支2011VER返黎,但之前位師兄跟左兩支筒係紅同埋銀.....實在用唔到黎打GAME
所以去左E興趣買左支M110筒,舍SALES話寫住FOR PTW所以會用到(佢話佢未玩過答我唔到),但返到黎裝落去先發現原來裝唔到,唔FIT位,打出黎既聲都好有問題,問番上一手位師巳先知2011同2012條數唔同既......聽日試下拎番去換
其實邊到買筒抵D呢?同埋紅狼係指邊間呢??

另我我想請教下淨係睇支槍PTW同DTW/CTW點分別呢?

新手真係好多野唔識,PTW野又唔係咁易問到人~~請咁多位師兄多多指教~~~~THX~~~

我又唔知係咪整壞左d咩,而家用咪筒打出黎都係得0.4-0.6焦卅,\

我試過。 舊版係用到2012 筒喎, 有冇圖比我地睇睇呢?

呢支

附件

28-12-2012 11:25

點樣入唔倒? 插唔入定上下身合唔埋?

其實入到既,但要好用力,支筒會花,同埋個齒同條筒個天梯唔岩位,差小小

咁其實ptw同dtw點分呢?

我買左返黎我朋友嚇我一嚇話係咪dtw黎架

你枝筒個packaging寫咩牌子先?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

Systema

附件

28-12-2012 12:28

你影張相, 影條筒個坑位
再影多張, 拍埋買鎗時跟黎支紅,銀筒, 三支筒parallel

有機會係尾通既筒尾蓋墊片問題
因為原廠同副廠筒既數會有機會出公差
就好似我枝槍咁,用新銀筒fit位,但用Mad Max筒就居然要減下身尾通筒尾墊片一塊先可以合埋槍身
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 28-12-2012 12:53 發表
有機會係尾通既筒尾蓋墊片問題
因為原廠同副廠筒既數會有機會出公差
就好似我枝槍咁,用新銀筒fit位,但用Mad Max筒就居然要減下身尾通筒尾墊片一塊先可以合埋槍身
咁笨八, 唔似systema作風喎.

正面就一樣,但後面完全唔同位

附件

28-12-2012 12:58

28-12-2012 12:58

我條2012筒都係,打左幾下就"瓜瓜"聲(拉吾到天梯)
用個fd果枝又沒問題。吹賬

47 1234
發新話題