發新話題

Stark Arms Glock 19 開箱及小改

宜家仲有冇得賣?
同KJ改的有甚麼不同分別?
KJ匣可對應用嗎?
Kurtzns

引用:
原帖由 tonyjaa 於 19-10-2013 17:06 發表
宜家仲有冇得賣?
同KJ改的有甚麼不同分別?
KJ匣可對應用嗎?
1.有
2.一分錢一分貨,要比較麻煩你將兩者改到同一價錢再比
3.可

引用:
原帖由 4jai 於 19-10-2013 23:21 發表

1.有
3.可
比較外觀也要改到同一價錢?
這所謂同一價錢又憑甚麼指標來厘定?吉打?
普遍人們的概念是以真鐵GLOCK的外觀來作對比stark arms與KJ改的不同之處,問非所答,好把戲!
Kurtzns

引用:
原帖由 tonyjaa 於 20-10-2013 09:45 發表

比較外觀也要改到同一價錢?
這所謂同一價錢又憑甚麼指標來厘定?吉打?
普遍人們的概念是以真鐵GLOCK的外觀來作對比stark arms與KJ改的不同之處,問非所答,好把戲!
你又唔講外觀,我點知你問邊樣呢?我點知你會唔會係問性能?
一支改千幾蚊,同埋一支一千蚊都唔洗,咁樣比又公平?

做埋全套服侍比你好冇
答完你兩樣野仲要比你疾,好波

回覆 64# 的帖子

失言了!先賠個不是,請見諒。
Kurtzns

引用:
原帖由 4jai 於 19-10-2013 11:21 PM 發表

1.有
3.可
師兄,想請問一下哩支“STARK ARMS GLOCK 19”在那裡還有售呢?
14/F 其他店鋪??
先謝過師兄寶貴的回覆!

引用:
原帖由 watergap69 於 23-1-2014 12:32 發表

師兄,想請問一下哩支“STARK ARMS GLOCK 19”在那裡還有售呢?
14/F 其他店鋪??
先謝過師兄寶貴的回覆!
I bought mine from QXF about three weeks ago

回覆 67# 的帖子

謝謝師兄的寶貴回覆,
我剛才在長沙灣槍X堂睇過,摸過,好吸引。
如無意外,下星期睇下老虎邊日比較遲反屋企,
動用私己買這支STARK ARMS : GLOCK 19 及
在友台提及的那支PPQ M2(亞洲版)。

今天入手哩支STARK ARMS : GLOCK 19,平、靚、正、爽
過完華人新年後,再買支PPQ。
多謝各位有識師兄的講解。
恭喜發財,新年快樂。

KSC 甲通用嗎?  

身體健康, 新年快樂。

引用:
原帖由 Shan10 於 31-1-2014 12:35 發表
KSC 甲通用嗎?  

身體健康, 新年快樂。
不通, 因為是marui system

新年快樂
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 31-1-2014 12:46 發表

不通, 因為是marui system

新年快樂
還是安守本份(ksc), 唔好再紅杏出牆 = =

回覆 69# 的帖子

可以用WE閘,百多元唔貴,但我無買,因為無底篕。
我叫X天堂的工作人員幫我問
支槍真係好爽

引用:
原帖由 watergap69 於 2-2-2014 08:42 PM 發表
可以用WE閘,百多元唔貴,但我無買,因為無底篕。
我叫X天堂的工作人員幫我問
支槍真係好爽
I buy 2 WE 17 mag before, 1 from qxf other one in hobby, all of them have 底篕
Also this 19 use XE's mag is more fit than Marxi one

發新話題