發新話題

國產007 PPK開箱

回覆 30# 的帖子

哈哈
我對007無興趣,淨係覺得銀色靚
Maruzen嗰枝直頭抵啦,sd個身又真係好貴...
唔緊要啦,呢枝display真係唔錯

引用:
原帖由 kai_matt 於 31-1-2013 14:22 發表
哈哈
我對007無興趣,淨係覺得銀色靚
Maruzen嗰枝直頭抵啦,sd個身又真係好貴...
唔緊要啦,呢枝display真係唔錯
小弟個人有少少奇怪, 就係覺得咩鎗都要拎落場玩下咁先過癮
所以如果呢枝鎗有番一定既準繩度(好似KJ呢類level既品牌咁), 咁真係會大大提升購買意欲
另外, 想問下係咪同Maruzen一樣, 有functional decocker呢?

thx~~

回覆 32# 的帖子

有decock
呢把嘢blowback好細
我未執hopup, 但就咁睇好似唔太準
不過cqb 5-7米應該ok嘅

引用:
原帖由 kai_matt 於 31-1-2013 14:37 發表
有decock
呢把嘢blowback好細
我未執hopup, 但就咁睇好似唔太準
不過cqb 5-7米應該ok嘅
BlowBack細呢d就算吧啦, 唔要求得咁多架啦, 反而最緊要爽快
不過其實都係有d唔知買唔買好, 之前買左枝Marui Glock 26, 又幫佢配埋holster
到最後發覺根本都唔知幾時玩得到, 好似白白sai左成千蚊咁.....

回覆 34# 的帖子

落咗油,cock多幾次
幾順
換埋俾maruzen ge150% recoil spring
都ok ga
當有幾廿把槍
穩定落場嘅真係得三四把
枝枝要執順,好打for落場真係好貴==
所以呢枝我當display

引用:
原帖由 kai_matt 於 31-1-2013 15:37 發表
落咗油,cock多幾次
幾順
換哂俾maruzen ge150% recoil spring
都ok ga
當有幾廿把槍
穩定落場嘅真係得三四把
枝枝要執順,好打for落場真係好貴==
所以呢枝我當display
手鎗既野good for CQB我已經夠玩架啦
我大部份都係原裝鎗, 實在冇錢玩改鎗
請問Maruzen果set回膛彈弓幾錢?
期待你今晚既射擊測試

回覆 36# 的帖子

港幣70大元
Sd嘅
唔好太期待/3\, 好hea架咋==

新大洋又蒲番頭...
唔知會唔會有番支仿s7 m9呢?

BTW, QXF is out of stock lu

引用:
原帖由 kai_matt 於 31-1-2013 19:47 發表
咁快...
師兄知唔知仲會唔會返貨?

引用:
原帖由 kai_matt 於 31-1-2013 19:47 發表
下?!
黑色都冇?

引用:
原帖由 JBL 於 31-1-2013 21:03 發表

我3點幾時銀色仲有幾支,黑色無晒.......
唔緊要, 我應該都係下個月先買

引用:
原帖由 tf141 於 31-1-2013 14:30 發表

小弟個人有少少奇怪, 就係覺得咩鎗都要拎落場玩下咁先過癮
所以如果呢枝鎗有番一定既準繩度(好似KJ呢類level既品牌咁), 咁真係會大大提升購買意欲
另外, 想問下係咪同Maruzen一樣, 有functional decocker呢?
...
小弟一樣,我唔要好鬼準,只要手槍 打到 10 米人身,步槍打到 30 米人身已經夠了。

再靚的槍我都係會拎落場玩玩。

g26小弟都有支,不過just for cqb + 身痕。

大場都係 hi cap 穩陣

發新話題