發新話題

First Variant Ambidextrous Version

more......

http://www.youtube.com/watch?v=sUdqIyBlu7g

Available Q2 of this year, the Systema PTW is getting a face-lift! Actual firearms manufacturers making the receivers.

shorter FET

引用:
原帖由 kidult 於 7-2-2013 19:06 發表
係, 佢係重新手嬈. 再用FIBER 布+EPOXY 加固個線耳位同銅頭接線位, 再用EPOXY 由銅頭至ROTOR 頂. 包一層
而個類EPOXY 同原廠一樣.. 火唔怕. 天拿水又唔怕... 根本... 係拆唔倒D 線出黎...

圖中係為未出事前先可以 ...
Thx a lot for the photos.  

唉...年廿九晚無端端入左個派仔E3身......睇黎都無要逐件散件執了......

我都係散件嵌喎, 用咩骨呀ching??

師兄我睇中左呢條......

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 12-2-2013 05:28 發表
師兄我睇中左呢條......

祝師兄好運.
係美國都斷哂貨.

係.........
等緊re-stock.........

毒海無涯, 我睇唔倒, 我睇唔倒

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 12-2-2013 03:12 發表
唉...年廿九晚無端端入左個派仔E3身......睇黎都無要逐件散件執了......
買埋個新波箱就一流喇!
三六轟一轟,敵人企唔穩!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-2-2013 16:21 發表

買埋個新波箱就一流喇!
就係猶疑緊s記定f記......

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 12-2-2013 19:25 發表

就係猶疑緊s記定f記......
你買f,我買s,大家互相交試用報告

都諗得過,不過f記如果真係比s記嘈...到時又要買番s記gear...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 12-2-2013 23:20 發表
都諗得過,不過f記如果真係比s記嘈...到時又要買番s記gear...
未必隻隻都係既...
係咁啱,我個FD 果隻係咁..
唔知佢有冇問返F記咩事..

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 12-2-2013 23:20 發表
冇咁橋既,f記啲野有保養架嘛,唔駛驚喎
一於你試一款,我試一款啦!

發新話題